Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΕΠΙΓΕΙΟΙ...ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ...ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ!..Η ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ..ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ...

ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ... ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!- ΜΠΡΑΒΟ!

ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Πέμπτη, 30/4/2015
Η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων

Στις 3 Μαΐου, δύο μόλις ημέρες μετά την πρώτη Πρωτομαγιά της νέας κυβέρνησης οι εργαζόμενοι στο εμπόριο καλούνται να εργαστούν για ακόμα μία Κυριακή με βάση μνημονιακούς νόμους που είχε ψηφίσει η προηγούμενη κυβέρνηση.
Η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων, οδηγεί στο κλείσιμο των μικρών καταστημάτων, θίγει τα δικαιώματα των εργαζομένων και ανατρέπει την προσωπική και οικογενειακή ζωή τους. Γι αυτό άλλωστε η κατάργηση της κυριακάτικης εργασίας και η κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων απετέλεσε πάγια θέση και προεκλογική δέσμευση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Η κυβέρνηση πρέπει να αντισταθεί στις πιέσεις των δανειστών και να προχωρήσει άμεσα στην κατάργηση του νόμου 4177/2013, στην επαναφορά του θεσμικού πλαισίου απαγόρευσης του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές και στη νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής αργίας.
-Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία των εργαζομένων στο εμπόριο την Κυριακή 3 Μαΐου 2015.
-Καλούμε όλες και όλους στη συγκέντρωση που διοργανώνουν τα συνδικάτα στην Πλατεία Συντάγματος και Ερμού την Κυριακή 3-5-2015 ώρα 11:00 πμ

ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !..Διότι ...ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ! ΓΑΡ...

Ωραίες-ρεαλιστικές οι θέσεις.. Αλλά καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε απεργία;Μα παλαβώσαμε; Κυβέρνηση δεν είναι; Μηπως κοροϊδευόμαστε;
Με μια απόφασή της... ΟΛΑ θα είναι ...άψογα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου