Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ...ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...


ΒΡΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ...ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ;
Ωστε ανοήτως να προβάλλεται από την ιστοσελίδα -μόνιμα - της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης;

Κύριε διευθυντά,
Είναι σαφές ότι αυτό το πιο κάτω διέφυγε από την όντως δυνατή ιστοσελίδας σας. Τα λέτε χύμα και σταράτα. Παρακαλώ μην παραβλέψετε τις παρατηρήσεις μου:

"Ο κ. ΄Ανθιμος είναι με το Ισραήλ; Γιατί προπαγανδίζει στους ατυχείς Εβρίτες όλους αυτούς τους κατσαπλιάδες και τσομπαναρέους της Παλαιάς διαθήκης της και υβριστικής των Ελλήνων; Καλά τόσο άφρων είναι; η μήπως είναι κανονικός πράκτωρ των Εβραίων; Για ποια ιστορία μιλάει... (δείτε το καρεδάκι δεξιά...)

 Είναι σαφής ο Αλεξανδρουπολίτης Δεσπότης! ΄Ακου έχει και ιστορία το Ισραήλ! και μάλιστα η ιστορία ξεκινάει από το 1920 π.Χ... όπως φαίνεται από το πιο κάτω απόσπασμα... 
 ΄Εχει αντίστοιχη ρουμπρίκα-ενότητα για την ελληνική ιστορία στην ιστοσελίδα του;
Να τέτοιες μαλακίες κάνουν κάποιοι δεσποτάδες μας και δεν τους αντέχει το πόπολο... δηλαδή τα πρόβατα του ποιμνίου τους! 

ΣΥΣΤΑΣΗ: Δέσποτα βγάλε γρήγορα την ενότητα αυτή από την ιστοσελίδα σου... Αν και σύντομα όπως προβλέπεται ταχέως θα αποταχθεί και η Παλαιά διαθήκη της δήθεν εβραϊκής αιμοσταγούς "ιστορίας"..από την Ορθοδοξία!

 ΄Οχι να μας πει ο δέσποτας πως τεκμηριώνεται ιστορικά και επιστημονικά το παραμύθιον της παλαιάς διαθήκης... ώστε να μιλάμε σοβαρά για ιστορία του Ισραήλ...
Γιατί ως γνωστόν το κράτος αυτό,ο γυρολόγος αυτός λαός δεν έχει να επιδείξει ΟΥΔΕΝ και προβάλλει σήμερα μόνον την αμφιλεγόμενη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ από τους Γερμανούς...
΄Οχι ο "Έλλην" αυτός κληρικός να μας πει μια σοβαρή, ιστορική κατάθεση των Εβραίων υπέρ της ανθρωπότητας.....πλην βεβαίως του εξαμβλώματος που λέγεται παρ΄ημίν ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ! Αν βρει έστω και μία .. εμείς θα χορέψουμε καρσιλαμά κάτω από το φάρο της Αλεξανδρούπολης!  
Αν αυτά που γράφει ο κ. ΄Ανθιμος στο ιστομπλόκι του είχαν ελαχίστη αξία ..δεν θα τα αναδείκνυαν οι Εβραίοι; 
Μια φάρσα είναι,αλλά την μοστράρει ο Μητροπολίτης κ. ΄Ανθιμος. Λυπηρόν! 

1920 π.Χ.1750 π.Χ.Ο Αβραάμ κατ’ εντολήν του Θεού έρχεται εκ της Μεσοποταμίας εις την Παλαιστίνην.

Για να απολαύσετε τη αφροσύνη του κ. Ανθίμου σας δίνω το λίνκ της ιστοσελίδας του.... http://www.imalex.gr/
Ευχαριστώ με τιμή
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου