Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΚΑΛΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ...ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ...ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ( Ναί, είχαν ΝΙΚΗ το 1922 σε βάρος μας ...αλλά ήταν κόλπο-ΠΟΥΣΤΙΑ ... των φανατικών Δυτικών συμμάχων και φίλων μας (!) ...του κερατά!


kremlin-putin-sozde-soykirim-torenleri-icin-e-7214951_o2 
Επιδεικτικό «χαστούκι» Πούτιν στην Τουρκία... Την έφτυσε και δεν πάει σε πλακατζήδικες εορταστικές εκδηλώσεις! 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 

Έντονη δυσαρέσκεια στην Άγκυρα προκαλεί η στάση του Ρώσου πρόεδρου να περιφρονήσει κυριολεκτικά την τουρκική πρόσκληση να παραστεί στις 24 Απριλίου στις μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Τουρκία για την νίκη της το 1915, στον πόλεμο κατά την απόβασης των Αγγλογάλλων στην χερσόνησο της Καλλίπολης.

Naomi Klein: «Έλληνες δεν σας σώζει το ΔΝΤ, εσείς το σώσατε από τη χρεοκοπία»!!! (ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΔΑΜ... αλλά οι πολιτικοί μας ούτε καν αντράκια είναι!

Clipboard203-600x275

Η Ελλάδα θυσιάστηκε για να σωθεί η ευρωζώνη. Και για να γίνει, σας εκπαιδεύουν να αισθάνεστε ένοχοι γι΄ αυτό που είστε. Έχουν ήδη διαγνώσει ότι είστε άρρωστοι».
Στο βιβλίο «Το δόγμα του σοκ» της Ναόμι Κλάιν υπάρχει μια λεπτομερέστατη καταγραφή της δράσης του ΔΝΤ σε διάφορες χώρες την τελευταία 30ετία, όπου αποτυπώνονται οι δραματικές επιπτώσεις της παρέμβασής του, κυρίως στη Λατινική Αμερική (Αργεντινή, Βολιβία), αλλά επίσης στη Ρωσία…

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΆ... ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΉΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ...ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ; ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ...


skopia 1

Ξεκίνησε η διάλυση των Σκοπίων και η δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας»


Σκόπια :Επίθεση πάνοπλων Κοσοβάρων Αλβανών UCK σε αστυνομικό σταθμό
Μία ακόμη επιβεβαίωση από την ιστοσελίδα μας τοpentapostagma.gr, για τα τεκταινόμενa στα Σκόπια και την διαδικασία « ξηλώματος» αυτού του τεχνητού κρατιδίου, για τα οποία μιλούσαμε εδώ και έξι μήνες. Από την άλλη πλευρά η διάλυση στων Σκοπίων ίσως σημαίνει την διαδικασία « δημιουργίας της «Μεγάλης Αλβανίας». Ένα σχέδιο που προκρίνεται από πολλά ξένα κέντρα… και την Τουρκία.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!



ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ     
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΔΩ!   


Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...





... ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ!

erntogan-metanastesΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Ερντογάν κατά της Ε.Ε. “αφήνετε τους μετανάστες να πεθάνουν”

Ο (γνωστός για την εκτίμηση που δείχνει στα ανθρώπινα δικαιώματα) Ερντογάν αναρωτήθηκε «αν οι άνθρωποι αυτοί αναζητούν καταφύγιο στις ευρωπαϊκές χώρες αφού εγκατέλειψαν τις πατρίδες τους, τότε πώς μπορούμε να αφήνουμε τις βάρκες τους να βυθίζονται και να τους αφήνουμε να πεθαίνουν;»
Στη συνέχεια καταδίκασε «την πολιτική των Δυτικών», καθώς η κυβέρνηση του «δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί» το ότι οι χώρες της Ε.Ε. εγκαταλείπουν τους μετανάστες και υπενθύμισε ότι «η Τουρκία υποδέχεται σχεδόν δύο εκατομμύρια Σύρους πρόσφυγες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου