Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ... που υμνούμεν όμως!


ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ-ΑΓΩΝΙΣΘΕΙΤΕΗ εισβολή των ισλαμιστων κατ΄εντολη των Εβραιοσιωνιστών, δεν θα περάσει... Περιθάλψαμε τους εβραίους όταν μας κουβαλήθηκαν μετανάστες εδώ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ, όπως ακριβώς σήμερα ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΣΤΕ φιλάνθρωπα τους Ισλαμιστές... Για να ξεσηκωθούν κι αυτοί αύριο... με τους εδώ ηλίθιους αριστερούς να  αποκαλούν  τους Έλληνες ως.. ρατσιστές!


    

ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ  ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ 

ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ- ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ- ΣΙΛΛΕΡ... 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΧΑΣΘΕΊΤΕ


ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ … ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΘΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ … ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΠΑΡΤΕ ΚΑΡΙΟΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!


Ο ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΙΑΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΚΙΖΙΝΓΚΕΡ... ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!


Ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ!

"Δεν θα εύρητε εις τους Εβραίους παρά έναν λαόν αμαθή και βάρβαρον όστις συνενώνει από πολλού
την πλέον αισχράν φιλαργυρίαν,την απεχθή δεισιδαιμονίαν,με το ακατανίκητον μίσος,δι'όλους τους λαούς οίτινες τον ανέχονται και τον πλουτίζουν".
Βολταίρος


Το βλέπετε και σήμερα ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!

Διαβάστε τι δήλωσε σε ένα λόγο του ο Τζόν Φιτζέραλντ Κένεντι-Πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ

"Η λέξη μυστικότητα είναι αποκρουστική σε μια ελεύθερη και ανοικτή κοινωνία και είμαστε ως άνθρωποι φύση-θέση και ιστορικά αντίθετοι στις «μυστικές εταιρείες», στους «μυστικούς σκοπούς» και στα «μυστικά σχέδια».
Γιατί αντιτασόμαστε παντού, σε όλο τον κόσμο, σε κάθε απόλυτη και άσπλαχνη συνωμοσία που στηρίζεται πρώτιστα στη συγκάλυψη επεκτείνοντας την σφαίρα επιρροής της, στο συγκεκαλυμένο αντί του ξεκάθαρου, στην ανατροπή αντι των εκλογών, στο εκφοβισμό αντί της ελεύθερης επιλογής.
Είναι ένα σύστημα που έχει επιστρατευμένους πολλούς ανθρώπους και εφόδια στενά δεμένα μεταξύ τους, μια ιδιαίτερα αποδοτική μηχανή που συνδυάζει στρατιωτικές, διπλωματικές, διανοουμενίστικες, οικονομικές, επιστημονικές και πολιτικές διαδικασίες.
Οι προετοιμασίες της κρύβονται, δεν δημοσιεύονται.
Τα λάθη της θάβονται, δεν ανακοινώνονται.
Οι αποστάτες της εξαφανίζονται, δεν εγκωμιάζονται.
Καμιά δαπάνη δεν εξετάζεται, κανένα μυστικό δεν αποκαλύπτεται.
Για αυτό ο Αθηναίος νομοθέτης Σόλων, θέσπισε ως έγκλημα, για οποιοδήποτε πολίτη τη μη συμμετοχή του στα κοινά.
Ζητώ τη βοήθειά σας στον τεράστιο άθλο της ενημέρωσης και του «ξυπνήματος» των Αμερικανών.
Είμαι βέβαιος πως με την βοήθειά σας, ο άνθρωπος θα μείνει αυτό που γεννήθηκε να είναι:

Ελεύθερος και ανεξάρτητος.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ,ΜΙΣΟΥΝ ΑΙΩΝΙΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ…ΤΟ ΕΞΗΓΕΙ ΕΥΣΤΟΧΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΣΙΛΛΕΡ!

ΝΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΖΙΝΓΚΕΡ!

Καταραμένε Έλληνα!!!

Όπου και να γυρίσω την σκέψη μου…. Όπου και να στρέψω την ψυχή μου….
  • Μπροστά μου σε βρίσκω...
    Τέχνη λαχταρώ, Ποίηση, Θέατρο, Αρχιτεκτονική..; -'"
    Εσύ μπροστά μου...Πρώτος, Πρώτος και Αξεπέραστος!
    Επιστήμη ζητώ, Μαθηματικά, Φιλοσοφία; Ιατρική...;
    Εσύ μπροστά μου...Πρώτος, Πρώτος και Αξεπέραστος!
    Δημοκρατία, Ισονομία, Ισοπολιτεία ζητώ…;
    Εσύ μπροστά μου...Πρώτος, Πρώτος και Αξεπέραστος!
    Αθλητισμό γυρεύω; Το γιατρικό του κορμιού μου…;
    Εσύ μπροστά μου...Πρώτος, Πρώτος και Αξεπέραστος!
    Καταραμένε Έλληνα...Καταραμένη Γνώση... 11
    Γιατί να καταλάβω πόσο μικρός είμαι; Πόσο ασήμαντος και μηδαμινός;
    Γιατί; γιατί δεν μ’ αφήνεις στην ησυχία μου και στην ξεγνοιασιά μου;
    Καταραμένε Έλληνα, Καταραμένη Γνώση...Γιατί να σ’ αγγίξω; Γιατί;
    Φρειδερίκος Σίλερ [1759-1805]

  • ΔΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑ ΜΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΟ
  • 4 σχόλια:

    1. ΒΑΑΛ ΚΑΙ ΡΕΜΦΑΝ...ΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΩΝ ΟΒΡΑΙΩΝ...

      ΘΕΟΣ ΟΒΡΑΙΟΣ....ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΒΡΑΙΟΣ...ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΟΒΡΑΙΟΣ....ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΟΒΡΑΙΟΣ...ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΟΒΡΑΙΟΣ...ΚΑΙ...ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ.

      www.athanasios.thimiopoulos.com...google

      ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666....ΔΙΑΒΡΩΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ 4 ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΚΩΝΤΣΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΠΑΝΤΟΥ.

      ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ...

      ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣΟΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΗΝ,ΑΥΤΗ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ.ΑΝΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

      ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΛΑΙΑ...Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ,ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΛΕΣΒΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ...ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΣΟΝΙΑ...

      ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΤΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞ ΟΥΡΑΝΩΝ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΟΥΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΕΞΩ ΣΠΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΧΡΙΣΤΟΣ.

      Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΚΡΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΞΕΡΟΥΝ....ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΒΡΑΙΟΣ ΔΝΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ.

      ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΦΗ.
      ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΒΡΑΙΚΑ ΤΑΡΤΥΠΙΑ ΟΛΑ ΕΞΩ.

      ΕΓΩ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ.ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΡΙΟ ΘΕΡΙΟ,Η ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ.

      ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.

      ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ 25 ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ 5 ΣΤΑ ΓΕΡΜΑ ΝΙΚΑ ΤΑ ΦΟΒΑΤΕ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΝΗ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.

      ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

      ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ.

      Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΣΙΛΛΕΡ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΦΡΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΨΕ ΤΟ ΒΙΒΙΟ,,,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666,,,...ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.

      ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΒΟΛΦΓΚΑΝ ΓΚΑΙΤΕ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ...ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΠΟΙΗΤΕΣ.

      ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΕΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΕΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1945...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΙΣΟΤΣΙΓΓΑΝΟΡΟΥΜΑΝΟΣ...ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΜΙΣΟΡΟΣΩΟΒΡΑΙΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΡΜΑΝΟΟΒΡΑΙΟ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΜΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ.

      ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΥΡΙΣΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΑΤΗΣΑ ΕΝΑΝ ΟΜΒΡΑΙΟ Η ΜΙΣΟΓΕΡΜΑΝΟΟΒΡΑΙΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΝΩ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΔΩ...

      ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε.ΕΝΩΣΗ...ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΜΕ ΜΙΣΟΟΒΡΑΙΟΥΣ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΥΣ.

      ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΕΣ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΧΗΜΑ ΤΙΣΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ 13% ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ AFD ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΟΛΦΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ.

      ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΑΙΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΝΕΙΑΣ.

      ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ.ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ..

      ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ....ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΙΑ ΖΟΦΗ ΑΓΕΛΗ.
      ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ.

      ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

      ΦΤΥΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΙΣΤΕ.

      ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΙΩΝΙΣΤΟ...ΟΒΡΙΟΣΑΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

      Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΦΡΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΕΤΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ....ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΡΝΙΑ..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΓΚΑΒΑ ΑΡΝΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ...ΗΡΘΑΝ ΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟΛΩΛΑ ΚΑΙ ΕΡΙΦΙΑ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή