Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013



Το Μνημόνιο Καταστρέφει γάμους, 

σεξουαλική ζωή και οδηγεί στην 

απιστία!


Λιγότερο σεξ, δραματική μείωση των γάμων, με παράλληλη αύξηση της απιστίας, είναι οι συνέπειες του μνημονίου στην καθημερινότητα των Ελλήνων. Το ελπιδοφόρο μήνυμα της έρευνας είναι ότι η φιλία φαίνεται να αντέχει στο χρόνο και στην οικονομική κρίση
Την έρευνα διεξήγαγε η Εταιρία ALCO για λογαριασμό της Ε.Μ.Α.Σ. (Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας) και του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, σε δείγμα 600 ανδρών και γυναικών, ηλικίας 25-64 ετών, με προσωπικές συνεντεύξεις.
ΚΛΙΣΜΑ ..ΟΙΩΜΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΠΙΒΆΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ..

Τους απαγορεύουν τα πάντα.. Το αφιερώνουμε αυτό στους τσογλαναράδες της προόδου και της αριστεράς.. 


Εδώ στην Ελλάδα συνεχώς κατηγορείται η ελληνική κοινωνία για ρατσισμό απέναντι στους μουσουλμάνους που μας έχουν "κουβαληθεί" από όλον τον πλανήτη, συνήθως από άτομα του "προοδευτικού" μεσαιωνικού χώρου.Θα έχει ενδιαφέρον όμως να δούμε τι στάση, και γιατί, έχει η Ιαοωνία απέναντι στο Ισλάμ, η οποία είναι η τρίτη οικονομία στον κόσμο και αυτό από μόνο του δείχνει ότι κάποια πράγματα τα κάνουν σωστά.
Η Ιαπωνία έχει θέσει αυστηρούς περιορισμούς σχετικά με το Ισλάμ και όλους τους μουσουλμάνους και αυτοί δεν τολμούν να πλησιάσουν.

ΣΑΜΑΡΑΣ: ..ΓΕΝΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ..


Γιατί ο Σαμαράς δεν πρόκειται να ανακηρύξει ποτέ μονομερώς την ελληνική ΑΟΖ;

Γράφει ο Θάνος

Τελευταία γίνεται πολύς λόγος για την ανακήρυξη εκ μέρους της χώρας μας μονομερώς μάλιστα, της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης γνωστής ως ΑΟΖ.

Οι υποστηρικτές θεωρούν, και δικαίως, ότι είναι ζωτικής σημασίας η ανακήρυξη αυτή, την στιγμή μάλιστα που ο ελληνικός λαός υποφέρει τα μέγιστα από την τεχνητή οικονομική κρίση που του φόρτωσαν οι προδότες πολιτικοί με τις εντολές των ξένων νεοταξιτών εντολέων τους....

Οι ίδιοι προδότες πολιτικοί έχουν αναλάβει και τον ρόλο των "σωτήρων" της χώρας, υποθηκεύοντας την ιδιωτική και δημόσια περιουσία της πατρίδας μας, υπογράφοντας σειρά Μνημονίων υποτέλειας και οικονομικής εξαθλίωσης των μικρών και μεσαίων κυρίως στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας και πλήττοντας ανεπανόρθωτα την ελληνική οικογένεια....

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ!


Υπό Ομήρου Αλεξάνδρου
Κυπρίου Οικονομολογού-χρηματιστή

Πολύς λόγος και θόρυβος γίνεται τις τελευταίες μέρες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στην Κύπρο και όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο η ΤΡΟΙΚΑ και κυρίως η Γερμανία, η Αγγλία άλλα και κάποια χρηματοοικονομικά κέντρα, προσπαθούν να το εκμεταλλευθούν πριν την υπογραφή της δανειακής σύμβασης.

Επειδή έχω ήδη την φήμη του ‘’κακού’’ και του ανθρώπου που δεν του αρέσουν τα μισόλογα και τα ψέματα, θα σας αναφέρω σήμερα κάποιες σκληρές αλήθειες για το υπό αναφορά θέμα, γιατί πιστεύω ότι το ψέμα δεν βοηθά ούτε τους ανθρώπους, πολύ δε περισσότερο δεν βοηθά, Κράτη που αποζητούν και απαιτούν δικαιοσύνη και αλληλεγγύη στα πολιτικά και οικονομικά τους προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου