Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ !


AΠΟΚΑΛΥΨΗ -ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ

Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ!

ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΕΚΔΟΤΗΣ  

ΠΕΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 

ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ!

Ο ταλαίπωρος Πατριάρχης Ιεροσολύμων... παρασημοφορεί
το λαμόγιο Πέτρο Κυριακίδη!, που ναι μεν καταζητείται, αλλά κρύβεται στο Πατριαρχείο!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας , το Νο 2 στο σκάνδαλο Λαυρέντη Λαυρεντίαδη Πέτρος Κυριακίδης κρύβεται αυτή τη στιγμή στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.
Υποτίθεται ότι δήθεν.. καταζητείται, αλλά από πλευράς διωκτικών Αρχών δεν υπάρχει ιδιαίτερος ζήλος και διότι γνωρίζουν από τη πρώτη στιγμή, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, τό έσκασε κάπου  στο εξωτερικό.
Το κάπου είναι το Πετριαρχείο Ιεροσολύμων, το οποίο είναι το δεύτερο σπίτι του  και συνδέεται με αυτό με γερούς "επαγγελματικούς" δεσμούς...

΄Οπως γράψαμε λίγες μέρες προ της σύλληψης του Λαυρεντιάδη, λες και ξέραμε τις εξελίξεις... Ο Πέτρος Κυριακίδης είναι Γεν.Διευθυντής της Μ.Κ.Ο ΡΟΜΥΩΣΥΝΗ του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, η οποία και διαχειρίζεται μεγάλα χρηματικά ποσά.

Με τη Μ.Κ.Ο που έστησε ο Π.Κυριακίδης επιδίδεται σε ένα ευρύ φάσμα καθαρώς εμπορικών δραστηριοτήτων: Διοργανώνει προσκυνηματικές εκδρομές, διακινεί θρησκετυικά βιβλία και CD...ενώ ο αθεόφοβος έστησε και τον  ραδιοφωνικό σταθμό του Πατριαρχείου ΡΟΜΥΩΣΥΝΗ, με το ίδιο δηλαδή όνομα που έχει και η Μη Κυβερνητική Οργάνωση του, ..η οποία και συνεργάζεται στενά με το Υπουργείο Εξωτερικών απ΄όπου και λαμβάνει ουκ ολίγα κονδύλια... Μεγάλα τα πλοκάμια του Πέτρου Κυριακίδη...Γι αυτό και το Πατριαρχείο τον έχρησε ...  Μέγα Ευεργέτη! Αλλά τι ευεργέτης; Διότι ταυτόχρονα είναι και Γενικός δερβέναγας, διευθυντής της ΜΚΟ του Πατριαρχείου! Άλλη μια πρωτοτυπία ... από τη μιακάνει τον ευεργέτη κι από την άλλη μισθοδοτείται ...για τις υοηρεσίες του στη Μ.Κ.Ο!!!
Προσέξτε όμως και την παρακάτω λίστα, όπου φιγουράρουν ονόματα χορηγών της ΡΟΛΙΩΣΥΝΗΣ του Κυριακίδη... με πρώτο ευγενή ...χορηγό τον ίδιο και ...το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Πολεμικό Μουσείο!!!!  Μεγάλη η πλάκα του ταλαντούχου αυτού λαμόγιου.. Μην πάτε όμως μακρυά ... Εδώ ,μαζί με τον Λαυρεντιάδη τσουβάλιασαν τους περισσότερους εκδότες των ΜΜΕ... ακριβώς για να μην έχουν αντιπάλους στις πολυσχιδείς λαμογιές τους. 


Εὐγενεῖς Χορηγοὶ της ΡΟΜΥΩΣΥΝΗΣ...


- ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Π. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ www.ekdoseis-kyriakides.gr
 - Azia Resort & SPA, Πάφος Κύπρος  www.aziaresort.com
Cyta  www.cyta.com.cy (Ο ΟΤΕ της Κύπρου)
- Ἱστοχῶρος «Παντοκράτωρ» www.pantocrator.gr
- Διεύθυνση Ἱστοχώρου Πατριαρχείου Ἱεροσολύμων www.jerusalem-patriarchate.info 
 Ἐταιρία ISBSGROUP (Intelligent Software Business Solutions)  www.isbsgroup.com
- Ἀνοικτὸ Πανεπιστήμιο Κύπρου www.ouc.ac.cy
- Ραδιοφωνικὸς Σταθμὸς «Ὁ Λόγος» www.logosradio.com.cy
- Ραδιοφωνικὸς Σταθμὸς Ἱερᾶς Μητρόπολης Λεμεσοῦ www.imlemesou.org
- Πύλη Ἐκκλησιαστικῆς Ἐπικαιρότητας Κύπρου «Νῆσος Ἁγίων» www.nisosagion.com
-  Ὑπουργεῖο Ἐθνικῆς Ἄμυνας  www.geetha.mil.gr
- Πολεμικὸ Μουσεῖο Ἀθηνῶν - Ὑπουργεῖο Ἐθνικῆς Ἀμύνης  www.warmuseum.gr
Ἀντιπρόεδρος Τ.Ε.Ι. Καβάλας, Καθηγητὴς Δημήτριος Ἐμμανουλούδης  www.teikav.edu.gr

Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι η επίσημη διεύθυνση τη Μ.Κ.Ο του Κυριακίδη έχει έδρα την ακόλουθη διεύθυνση, που ξεσηκώνουμε από το site του Πατριαρχείου!..Αφεριμ..στον Μέγα ευεργέτη.. Αν δεν είχε έδρα την Ελλάδα, τότε πως θα τα μασούσε από το Υπουργείο εξωτερικών; 

Ταχυδρομική διεύθυνση : Τ.Θ. 30184, Αθήνα 100 33
Έδρα :  Ορφέως 7, Ηλιούπολη, Τ.Κ. 163 46
E-mail : info@romiosini.org.gr
Τηλ. : +30-210-3222546, Fax : +30-210-3222542

  Υπενθυμίζουμε αυτά που γράφαμε λίγο πριν από τη σύλληψη Λαυρεντιάδη, έτσι για να σας συνδέσουμε πληρέστερα με το στόρυ των δύο αυτών θρησκευάμενων Λαμόγιων! 

"Ο Πέτρος Κυριακίδης είναι από τα κεντρικά πρόσωπα στην υπόθεση Λαυρεντιάδη. Ο βιβλιοπώλης που τον στήριξε όπως λέει όταν έμεινε ορφανός, έγινε ξαφνικά επιχειρηματίας. Όχι μόνο είναι μέλος ΔΣ των εταιρειών Λαυρεντιάδη, αλλά φαίνεται να έχει αγοράσει μετοχές από τουλάχιστον 20 Μέσα Ενημέρωσης. Η χρηματοδότηση προήλθε βέβαια από την Proton και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.
Ο Λαυρεντιάδης λειτούργησε με τον Τύπο με τρόπο που είναι έξυπνος.’ Εχοντας σύμβουλό του και στέλεχος στις επιχειρήσεις του έναν από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στο σκάνδαλο Κοσκωτά, γνώριζε πολύ καλά πως αυτό που έφαγε τον Γιώργο Κοσκωτά, ήταν η παραγνώριση των εκδοτικών συμφερόντων την εποχή εκείνη. Έτσι αποφάσισε να ακολουθήσει μια στρατηγική με τους εκδότες.
Η τράπεζά του δανειοδότησε τον Πέτρο Κυριακίδη, ο οποίος με τη σειρά του μέσω της εταιρείας ΝΕΠ, άρχιζε να αγοράζει ποσοστά από εκδοτικά συγκροτήματα. Ο κανόνας ήταν απλός «όταν τρώνε δεν μιλάνε».
Αγόρασε λοιπόν ποσοστά από το ΔΟΛ, τον ΠΗΓΑΣΟ του Μπόμπολα, τον όμιλο Αλαφούζου, τις εκδόσεις Λιβάνη, το VETO του Τριανταφυλλοπουλου, το ΠΟΝΤΙΚΙ, περιοδικά, αλλά και κουτσά άλογα της δημοσιογραφίας. Εξυπηρετούσε έτσι δύο σκοπούς.
Έδινε την εντύπωση ενός ισχυρού επενδυτή, αλλά κυρίως εξασφάλιζε τη σιωπή των εν δυνάμει αντιπάλων που έκανε συμμάχους.
Επιπλέον οι εφημερίδες γέμιζαν με συνεντεύξεις και παρουσιάσεις των δραστηριοτήτων Λαυρεντιάδη. Μιλούσαν για «δυναμικό επιχειρηματία», «θρησκευόμενο άνθρωπο», «διορατικό πατριώτη» κλπ. Επεκτάθηκε βέβαια και σε άλλες επενδύσεις με λαικό έρισμα, όπως η αγορά μετοχών στο Καραισκάκη. Την τελευταία στιγμή δεν κατάφερε να αγοράσει την Ολυμπιακό.
Ο Λαυρεντιάδης φρόντισε επίσης να χρηματοδοτήσει παρακμιακά έντυπα μηδενικής αξίας για να κλείσει το στόμα των ιδιοκτητών τους. Είναι εντυπωσιακό πως αγόρασε την Financial Box του Τράγκα, μια εφημερίδα που πουλούσε 300 φύλλα τη μέρα και η οποία δεν είχε καμιά πρακτική αξία γι” αυτόν.
Ο μοναδικός εκδότης που αρνήθηκε να πουλήσει στον Λαυρεντιάδη ήταν η εκδότρια της Ελευθεροτυπίας Μάνια Τεγοπούλου."

Τέλος για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία το σκανδαλώδες αυτό δίδυμο υποστηρίζεται σθεναρά πρώτον από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.. που παράνομα ενίσχυσε την Τράπεζα ΠΡΟΤΟΝ και δεύτερον
από τους ισχυρούς των μυστικών δυνάμεων των ΗΠΑ ΚΙΖΙΝΓΚΕΡ και ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΥ..
οπότε ας μην εκπλαγούμε αν πέσουν τα λαμόγια αυτά στα μαλακά...
Γι αυτό και ο Κυριακίδης δεν καταζητείται, αφού δεν ζητήθηκε η συμπαράσταση της ΙΝΤΕΡΠΟΛ...
Και γι αυτό μάλλον θεωρούμε απίθανον οι ελληνικές διωκτικές αρχές να μην γνωρίζουν, αυτό που γνωρίζουμε εμείς , ότι ο Πέτρος Κυριακίδης αυτή τη στιγμή "φιλοξενείται" στο Πατριαρχείο

ΤΟΜΕΑΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ: Η.Ν.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου