Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΠΕΡΙ ΜΟΝΗΣ ΔΑΔΙΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ...ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ!

ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ-ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΦΑΥΛΑ!

Μέσα στο Μητροπολιτικό Συμβούλιο, της Μητρόπολης Διδυμοτείχου υπάρχει.. περιλαμβάνεται, ως μέλος και ο προϊστάμενος της Εφορίας Διδυμοτείχου!!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!

Αυτό κι αν είναι πρωτάκουστο. Το ανακαλύψαμε στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης  Διδυμοτείχου-Ορεστιάδος- Σουφλίου.

Τώρα εξηγείται γιατί ποτέ δεν ακούσαμε να μπουκάρει ο ΣΔΟΕ σε Μητροπόλεις και μοναστήρια, όπου χορεύουν πολλά εκατομμύρια.Δεν ξέρουμε αν είναι έμπνευση αποκλειστικά του εκ Κρήτης Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνού –σκέτο σαϊνι- η το φαινόμενο είναι διαδεδομένο και στις άλλες Μητροπόλεις.
Μην πείτε ότι δεν είναι έξυπνο;

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ( Δαμασκηνός)ΚΑΙ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΔΑΔΙΑΣ ( Ελπιδοφόρος, ένα καλούτσικο παλληκαράκι ) η οποία -ΜΟΝΗ- αποκαταστάθηκε με χρήματα μας από την ΕΕ... Είναι όντως ένα διαμάντι οικοδομικό συγκρότημα)!  Αλλά εδώ και χρόνια είναι ηγούμενος μόνον του εαυτού του , χωρίς κανέναν  άλλον μοναχό! Όσοι δε φτάνουν στο μοναστήρι για να μονάσουν τους διώχνουν...πάντα με εντολή του Δεσπότη Διδυμοτείχου! Ο ηγούμενος είναι απλά η τελευταία τρύπα της φλογέρας: Υποτακτικός στον Δεσπότη του! ΑΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΟΝ! Και γιατί δαπανήθηκαν τόσα ποσά για την ανάσταση η Μονής; Για να είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ; Για ποιο λόγο πετάχτηκαν τόσα λεφτά; Ηια να κοκορεύονται ο Δαμασκηνός κι ο Ελπιδοφόρος της ...απελπισίας ότι δα προάγουν τον Μοναχισμό;  ΤΡΙΧΕΣ!

ΤΟ ΣΤΟΡΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ! Δηλαδή μοναστήρι χωρίς μοναχούς!!! Σκέτη τρέλα! Δαπανήθηκαν τόσα χρήματα για να είναι ΜΟΝΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ... Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ ΔΑΔΙΑΣ!; Τι διάολο κουβαλάνε στο τσερβέλο τους ο απελπιστικά π.Ελπιδοφόρος και το πανταχού παρών αφεντικό του Δαμασκηνός, δεν ξέρουμε.. Και δεν επιδιώκουμε προς το παρόν να μάθουμε... (αν και ξέρουμε) Διότι αν μάθουμε θα γίνει τσι πουτάνας... Και δεν θέλουμε!

Ως γνωστόν το Μητροπολιτικό Συμβούλιο είναι το κυρίαρχο όργανο διοίκησης της Επισκοπής…Κι όταν έχεις στις τάξεις σου έναν Έφορα… Καλοπερνάς. Κανένας εφοριακός έλεγχος δεν γίνεται ή αν γίνει για τα μάτια…όλα…Βγαίνουν λάδι. Ο έφορας- μέλος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου θα ελέγξει τον εαυτό του; Ας κοιτάξει το Υπουργείο Οικονομικών αυτή την απίστευτη συνουσία Εφοριακού με το Εκκλησιαστικό Ιερατείο; ΄Ημαρτον Κύριε!
 Διαβάστε:

Διοίκηση της Ι.Μητρόπολης Διδυμοτείχου:

Διοίκηση: Έδρα· Διδυμότειχο, Τ.Κ. 683 00. Τηλέφωνα Μητροπολίτου: 25530 22.900, Γεν. Αρχιερ. Επιτρόπου: 25530 22.901 – 22.902. Γραμματείας: 25530 22901. Fax: 25530 22901.
Διαδίκτυο (internet): http://www.imdos.gr
E-mail: imdos@otenet.gr

Γεν. Αρχιερατικός Επίτροπος: Πρωτ. Κων. Γ. Σουργουτσίδης.
Μητροπολιτικό Συμβούλιο: Ο Σεβ. Μητροπολίτης, Πρόεδρος. Μέλη: Αρχιμ. Βαρθολομαίος Αστεριάδης, Πρωτ. Παναγιώτης Σαββόπουλος, Μιχαήλ Πολυζωΐδης, Δικηγόρος, Γεώργ. Παπαγεωργιάδης, Προϊστάμενος Δ.Ο.Υ. Διδυμοτείχου, Χρήστος Παπαδούδης, Εκκλησιαστικός Σύμβουλος. Γραμματεύς: Πρωτ. Κων/νος Σουργουτσίδης.

Επισκοπικό Δικαστήριο: Ο Σεβ. Μητροπολίτης, Πρόεδρος. Μέλη: Πρωτ. Κων/νος Σουργουτσίδης, Πρωτ. Σταμ. Αυτζιόγλου. Αναπλ. Μέλη: Πρωτ. Αθαν. Δανάκης, Πρωτ. Παναγ. Σαββόπουλος. Γραμματεύς· Αρχιμ. Χρυσ. Καμαργιάννης.

Διοικητικό Προσωπικό: Γραμματεία· Αρχιμ. Νικόδημος Σκλέπας, Αρχιμ. Ανδρέας Αϊντινίδης.Λογιστήριο – Ταμείο· Πασχάλης Χατζάκης. Γραφείο Γάμων· Πρωτ. Κωνσταντίνος Σουργουτσίδης.Ιδιαίτερο Γραφείο Μητροπολίτου· Αρχιμ. Δαμασκηνός Αλαζράϊ. Οδηγός: Ιωάννης Κολγκιώνης.Κλητήρας: Παναγιώτης Μανούσης.

Ενοριακοί Ναοί 103. Εφημέριοι· Α΄ 22, Β΄ 15, Γ΄ 21, Δ΄ 44. Έγγαμοι 82. Άγαμοι 22. Διάκονοι 3. Σύνολο 97. Συνταξιούχοι Ιερείς 38. Εν αποσπάσει 4. Μη μισθοδοτούμενοι εφημέριοι και διάκονοι 4.

Περιέργως για μια ακόμη φορά επισημαίνουμε την απουσία των Μονών και δη της ιστορικής ΜΟΝΗΣ ΔΑΔΙΑΣ. Κάποιο λάκκο θα έχει η φάβα… Ως γνωστόν το μέγα αφεντικό στις Μονές είναι ο οικείος Μητροπολίτης, που όλα τα σφάζει κι όλα τα ελέγχει! Οι ηγούμενοι είναι απλά διακοσμητικά οργανέτα και “ευλόγησον ημάς ΄Αγιε Δέσποτα”. 
Μια εξαίρεση μόνον υπάρχει. Αφορά την Ι.Μ.Αγίου Εφραιμ ή Ραφαήλ στη Ν.Μάκρη Αττικής, όπου η εκεί Ηγουμένισσα δεν άντεξε τα τερτίπια του οικείου μητροπολίτη Αττικής, που επεδίωξε να βάλλει χέρι στο παγκάρι της Μονής και η ηγουμένισσα έστειλε τον Άγιο Δεσπότη στον Όξω από δώ με αποτέλεσμα να καταδικαστεί στα κοσμικά δικαστήρια, να καθαιρεθεί από το αξίωμα του ιεράρχη και τελικά να τελευτήσει πριν από μερικούς μήνες. Το έχουμε ξαναγράψει. Είναι εκείνος ο Μητροπολίτης που είχε τραπεζικό λογαριασμό πάνω από ένα εκατομμύριο… για τα γεράματά του”,όπως έλεγε…
--Γειά σου Ρε λεβέντη Χριστέ! Δεν είχες που την κεφαλή κλείναι! Δίδαξες τα ορθά.Πλην μπάσταρδα δίποδα που ΔΗΛΩΝΟΥΝ σήμερα ότι σε εκπροσωπούν... τα κάνουν ΣΚΑΤΑ!
Ξέρουμε ότι ενοχλούμε. Οι ενοχλούμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας υπό την προϋπόθεση ότι πιστεύουν σε Θεό…ΧΡΙΣΤΟ!
Και πάντως καλούμε τη –το –ΣΔΟΕ να ψαχουλέψει τις Μητροπόλεις… που αγρίως ΟΛΕΣ ενισχύονται από τα ευρωπαϊκά κονδύλια ( Κάθε Μητρόπολη έχει και μια φάμπρικα Μ.Κ.Ο έτσι… να μην το ξεχνάμε Είναι τρωκτικά…) 
Θα βγουν πολλά λαβράκια… ΌΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ!..Και μετά εκπέμπουμε το ΚΥΡΙΕ ΕΛΗΣΟΝ!
Αν δεν σοφρωνιστούν κατά Χριστόν...οι ψευδεπίγραφοι εκπρόσωποι του, θα παραμιλάνε με πολλά Κύριε Ελέησον ες αύριον!...  Το απευχόμαστε!

1 σχόλιο:

  1. ΨΑΞΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΜ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ. ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή