Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΠΑΕΙ...ΞΕΧΑΛΙΝΏΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!22220000ΛΕΕΙ “Θέλω να πάρω τον Κασιδιάρη” και το δείχνει κιόλας… (ΒΙΝΤΕΟ) 

Δημοσιεύθηκε: 06/03/2015 12:53
Θελω να παρω τον Κασιδιαρη λεει η Μαρια Αλεξανδρου το γνωστο κοριτσι της SIRINA αλλα και πλεον πρωταγωνιστρια στα βιντεο κλιπ του TUS.  Ετσι φαινεται και στο βιντεο που το λεει “εξω απο τα δοντια!”

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΝΑ ΚΛΑΤΑΡΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

 Σε τραγική κατάσταση ο Αλέξης Τσίπρας!

“Με την Τρόικα η Ελλάδα γελοιοποιήθηκε μόνο σε επίπεδο τεχνοκρατών και οργάνων των δανειστών. Με τον Βαρουφάκη γίναμε παγκόσμιο ρεντίκολο καθημερινού χλευασμού. Με τις κυβερνήσεις Παπανδρέου, Βενιζέλου, Σαμαρά, είχαμε πολιτικούς που ήξεραν από κυβέρνηση αλλά ανίκανους να αποφασίσουν και να τολμήσουν. Με την κυβέρνηση Τσίπρα έχουμε πολιτικούς που ούτε ξέρουν και ούτε θέλουν να κυβερνήσουν. Ο κ. Τσίπρας τουλάχιστον θέλει αλλά βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.

Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ

ΒΟΜΒΑ! Δείτε ποια εταιρία εξαγοράζει ο Σκλαβενίτης και φέρνει τα ΠΑΝΩ- ΚΑΤΩ στην ΑΓΟΡΑ!!  

Δημοσιεύθηκε: 06/03/2015 12:37
 
Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας πέφτουν, οι υπογραφές για το mega deal στον κλάδο του λιανεμπορίου, αυτό της εξαγοράς της αλυσίδας σουπερμάρκετ Βερόπουλος από την Σκλαβενίτης.
Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών σύμφωνα με το fpress.gr έχουν ολοκληρωθεί και απομένουν μόνο ορισμένες μικρές λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν.
Δύο είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή όσον αφορά το σχέδιο εξαγοράς της Βερόπουλος από την Σκλαβενίτης: Το πρώτο αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Βερόπουλος με συμμετοχή της Σκλαβενίτης και στη συνέχεια συγχώνευση των δύο εταιριών ώστε οι μέτοχοι της Βερόπουλος να αποκτήσουν μειοψηφικό πακέτο στη Σκλαβενίτης.

Η ΕΠΙΣΟΔΕΙΑΚΗ ΔΙΚΗ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ-ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

IMG_1162

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κατάθεση του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος μπήκε ορεξάτος στη δικαστική αίθουσα και δεν έπαψε στιγμή να κάνει αστειάκια με την πρόεδρο καλώντας την ακόμα και στην εκπομπή του..
Νεότερη Ενημέρωση: 16:55
Τώρα: Υπήρξε πρόταση από τον εισαγγελέα.Τι ακριβώς προκύπτει από τα έγγραφα: ότι η Λιάνα Καννέλη , είχε από  το παρελθόν προβλήματα υγείας , με αποτέλεσμα το χτύπημα να προκάλεσε έστω και μια ελαφράς μορφής βλάβης που αρκεί για να ασκηθεί το αδίκημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου