Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Γέννησε ..εν πλω...υγιέστατο κοριτσάκι στο Flying Cat

FLYING CAT ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΙΜΑΝΙ

Πάνω στο Flying Cat 5 γέννησε σήμερα το πρωί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, μια ετοιμόγεννη γυναίκα που επιβιβάστηκε στη Σκιάθο με προορισμό το Νοσοκομείο Βόλου, ενώ τα γεννητούρια ήρθαν την ώρα που το σκάφος έδενε στο λιμάνι.

ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ! Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ

ΥΠΕΞ: Διεθνή συνδιάσκεψη στη Βουλή για τις χριστιανικές κοινότητες

nikos-kotzias-upourgos-eksoterikon

Σε έγγραφο του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά προαναγγέλλεται ότι τον προσεχή Μάιο θα λάβει χώρα εντός του Κοινοβουλίου διεθνή συνδιάσκεψη για τις χριστιανικές κοινότητες στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Το εν λόγω έγγραφο διαβιβάστηκε τη Πέμπτη στη Βουλή, μετά από σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη.

OLA TA MPOYMPOYKIA ...EDV

Παραπομπή 32 ατόμων για το σκάνδαλο των υποβρυχίων


ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ

Σε δίκη παραπέμπονται 32 κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο των υποβρυχίων με το βούλευμα 518/2015 που εκδόθηκε σήμερα Πέμπτη από το Συμβούλιο Εφετών με την υπογραφή της Προέδρου Εφετών Ισιδώρας Πόγκα.
Μεταξύ αυτών που παραπέμπονται είναι και οι επιχειρηματίες Πάνος Ευσταθίου, Αλέξανδρος Αβατάγγελος, Μιχάλης Ματαντός, Γιάννης Μπέλτσιος, Παύλος Νικολαΐδης, Αντώνης Χάγιας, ο πρώην επικεφαλής των Ναυπηγιών Σκαραμαγκά Σωτήρης Εμμανουήλ, οι χρηματιστές Φάνης Λυγινός και Ζαν Κλοντ Όσβαλντ, οι πρώην γραμματείς εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος και Μιχαήλ Τραυλός, ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών Αντώνης Κάντας, καθώς και στρατιωτικοί, επικεφαλής του ναυτικού, αλλά και μέλη της Επιτροπής Προμήθειας των Υποβρυχίων,
Οι κατηγορίες, για τις οποίες θα δικαστούν είναι της ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας, της απιστίας με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/1950 περί καταχραστών και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Η υπόθεση αφορά την υπέρογκη προμήθεια τεσσάρων υποβρυχίων για το πολεμικό ναυτικό, ύψους 2,4 δισ. ευρώ, χωρίς να έχει ακόμη και σήμερα πραγματοποιηθεί η παραλαβή όλου του έργου. Σύμφωνα με τη γερμανική δικαιοσύνη, οι μίζες που διακινήθηκαν ξεπερνάνε τα 80 εκατομμύρια ευρώ.
Δεν παραπέμπονται κατά το βούλευμα η Ειρήνη Ευσταθίου, ο δικηγόρος Γιώργος Αγουρίδης, καθώς και οι χρηματιστές Γιώργος Καμάρης, και Πέτρος και Γιώργος Χριστοδουλίδης.
Επίσης αποφυλακίζεται ο κατηγορούμενος Γ. Μπέλτσιος με εγγύηση 500.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της κατοικίας του.
Ακόμα το Συμβούλιο Εφετών δέχτηκε τη αίτηση του Σωτήρη Εμμανουήλ να περιοριστεί η εγγυοδοσία από 2 εκατ. σε 500.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου