Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΣΟΥΛΤΣ...ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ!

Καλά κάνει ο Σουλτς και φοβάται τον Πάνο Καμμένο. Έρχεται η εξεταστικη για τα υποβρύχια.

Ο επιχειρηματίας Αβατάγγελος που κατηγορείται για την υποθεση των εξοπλιστικών, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του οτι η συμφωνία για τα υποβρύχια ήταν δώρο του Σημίτη στον Σρέντερ. Χωρις αυτό το δώρο, είπε χαρακτηριστικά, η HDW θα είχε κλείσει επηρεάζοντας άμεσα τα συμφέροντα του Σρέντερ.
Όλως τυχαίως, ο Σρέντερ που έστησε την δουλειά με τον Σημίτη και την ολοκλήρωσε ο Βενιζέλος στην πλάτη του Ελληνικού λαού, είναι ο πολιτικός συνέταιρος του Σουλτς. Όλοι οι Γερμανοί εμπλεκόμενοι στις μίζες, είναι θερμοί υποστηρικτές τους. Ποικιλοτρόπως.
Γι’ αυτό και η γερμανική δικαιοσύνη έσπευσε να τους καθαρίσει μαζί με τον Ματαντό, τον «Χριστοφοράκο των υποβρυχίων» δηλαδή. Και η εδώ κυβερνηση Σαμαρά προσπάθησε να καθαρίσει τον Βενιζέλο αλλά και τον Ματαντό!
Όλο αυτο το πανηγύρι του αίσχους, στοίχισε δισεκατομμύρια στον Ελληνικό λαό, ειδικά με την σκανδαλώδη ενέργεια του Βενιζέλου, που προσέφερε ακόμα και ασυλία στους γερμανούς απατεωνες.
Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε πως ο Τσοχατζόπουλος ειναι μεσα για «τροχαία παράβαση» (σε σύγκριση με αυτά που έκανε ο Βενιζέλος), η συμμορία κινητοποιήθηκε άμεσα. Το μήνυμα Καμμένου ήταν σαφές: Σας ξέρω, θα σας λιώσω».
Προσπαθούν λοιπόν με αιχμή του δόρατος τον πολιτικό (;) κληρονόμο του Σρέντερ, να εκφοβίσουν τον Έλληνα ΥΠΕΘΑ, ώστε να τον αποθαρρύνουν.
Ξέρουν λοιπόν τι κάνουν, αφού αυτό είναι το «μυστικό». Η επερχόμενη εξεταστική δεν θα ανεχθεί κανέναν εξωδικαστικό συμβιβασμό Ματαντων και γερμανων φίλων του Σουλτς. Όπως δολίως προσπάθησε να υιοθετήσει το καθεστώς Σαμαρά, που τωρα φανερώνεται η αιτία της γοητείας που ασκούσε στον γερμανικό παράγοντα.
Δικαίως ανησυχείτε κύριε Σουλτς. ( http://olympia.gr/)

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ..ΜΟΣΣΑΝΤΟ!

Το μεγαλειώδες «ΟΧΙ» του Πούτιν σε όσους μας ταΐζουν «θάνατο»: Αυστηρές ποινές και πρόστιμα στις πολυεθνικές των μεταλλαγμένων

πουτινΝωρίτερα αυτό το έτος, οι Ρώσοι νομοθέτες εξέταζαν το ενδεχόμενο εξίσωσης των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (ΓΤΟ) με τρομοκρατική πράξη ή απειλή θανάτου

μια εγκληματική πράξη που όπως λέει η Ρωσία αξίζει τιμωρία ανάλογη με εκείνη που επιβάλλεται στους δολοφόνους και τους δημιουργούς οικολογικών καταστροφών και γενοκτονιών.

ΣΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤΟ!

codex alimentarius. Α.Ν.Ε.Λ. ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ!

Ο Υφυπουργός Επικρατείας για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στην Αμαλιάδα, σε Ημερίδα νέων αγροτών τόνισε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι κατά των μεταλλαγμένων προϊόντων.

Αναφέρθηκε στις δραματικές επιπτώσεις, που έχει με βάση διεθνείς μελέτες η καλλιέργεια των μεταλλαγμένων προϊόντων  τόσο για την υγεία του ανθρώπου, όσο και για το ίδιο το περιβάλλον.

«Μιλάμε για την πλήρη ανισορρόπηση του οικοσυστήματος. Ένα μικρό παράδειγμα είναι οι επιπτώσεις στα έντομα, που αποτελούν και την τροφή των πουλιών. Για να μην αναφέρω και τις επιπτώσεις σε μελίσσια και όχι μόνο» κατέληξε ο Τέρενς Κουίκ.


Παράθυρο για σύνταξη πριν από τα 60 για ένα εκατομμύριο ασφαλισμένους...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣΠολλοί είναι οι ασφαλισμένοι που μπορούν να κλειδώσουν νωρίτερα από τα όρια ηλικίας σύνταξη με ή χωρίς...
διαδοχική ασφάλιση σε ΙΚΑ, Δημόσιο, ΔΕΚΟ-Τράπεζες, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΕΤΑΑ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», ο αριθμός των ασφαλισμένων που μπορούν να ευνοηθούν από τα παράθυρα στην ασφαλιστική νομοθεσία είναι αγγίζει σχεδόν το 1 εκατομμύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου