Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Άλλος ένας βαλτός Καρδινάλιος κατά της Χρυσής αυγης !

"ΣΑΝ ΚΑΠΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΓΙΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ...Θα άργησε φαίνεται να έρθη η γραμμή αφορισμού της Χρυσής Αυγής...από το Μαυσωλείο της Ν.Δ. ΕΧΕΙΣ και καημό με τους Λαθραίους... Για διάβασε λίγο πιο κάτω τι κάνουν οι Ιάπωνες στους Μουσουλμάνους... και μετά όταν σε φωτίσει το Αγιον Πνεύμα κάνε μια ανακατασκευή των κοτσανολογιών σου!" ΄Ετσι σχολίασε ο Γερό σοφός... τις σοφίες σου!


ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: "ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ"

mitropolitis-kastorias
Σφοδρή επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής αλλά και κληρικών και λαϊκών που την ακολουθούν, εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, Παύλος, μιλώντας στο Συνέδριο «Εκκλησία και Αριστερά», που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη.
«Κάθε εναγκαλισμός και χάϊδεμα Χριστιανού ή πολύ περισσότερο ιερωμένου προς την Χρυσή Αυγή δείχνει μπέρδεμα φρικτό και ακύρωση της πίστης. Κανείς δεν μπορεί να παίζει "εν ου παικτοίς". Ο λόγος του Θεού έχει απόλυτο και αιώνιο κύρος. Είναι άλλο το θέμα των προσφύγων και των προβλημάτων που μια ανίκανη πολιτική ηγεσία άφησε να δημιουργηθούν και άλλο η απόλυτη αξία του ανθρώπινου προσώπου.
Δεν θα ακυρώσουμε την αλήθεια του Θεού για να λύσουμε τα προβλήματα μας» επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο μητροπολίτης Παύλος, σημειώνοντας με νόημα πως : «τον Χριστό η "Χρυσή Αυγή" τον διώκει, τον προσβάλλει και τον εξευτελίζει καθημερινά και το πράττει στα πρόσωπα, των προσφύγων, των μεταναστών ακόμα και των παιδιών.
Για την Εκκλησία είναι αδιαπραγμάτευτη η αξία του ανθρώπινου προσώπου», είπε ο μητροπολίτης, ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του έγινε σαφής η αντίθεσή του στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των παράνομων μεταναστών."
Δεν ξέρουμε ποιός συνέταξε την είδηση... αλλά σίγουρα είναι αμετανόητος αριστερός. Ρε τραχάνα , δεν είναι μετανάστες, αλλά λαθρομετανάστες. Χωνέψτε το πια αληταριό!

2 σχόλια:

  1. Άκου να σου πω δεσπότη
    γιατί φαίνεται ακούς μόνον αυτούς που σε γλείγφουν και έχεις καβαλήσει για τα καλά το καλάμι.

    1)Είσαι δεσπότης ακούς; Είσαι για να διακονείς την εκκλησία. Αν ήθελες να ασχοληθείς με την πολιτική ή απέτυχες να ανέβεις εκεί, να ξαναγυρίσεις εκεί. Εδώ είσαι για να υπηρετείς την εκκλησία. Πέταξε λοιπόν τα ράσα και ξαναγύρνα στο ΚΚΕ ή σε όποιο κόμμα ξεκίνησες.


    2)Γράφεις και ξαναγράφεις τα ίδια και τα ίδια. Και σε ξαναρωτάω μπας και διαβάσεις το σόλιό μου:
    Μπορεί ο χριστιανός να είναι καπιταλιστής, μπορείς να είναι κομμουνιστής αλλά δεν μπορείς να είναι Χρυσή Αυγή;
    Πότε το έκανες το καινούργιο ευαγγέλιο μου λες;


    3) Πριν συκοφαντήσεις κάποιον πρέπει να έχεις τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να διαβάζεις τι λέει. Η Χρ.Αυγή δεν λέι ότι οι άλλοι άνθρωποι -όσοι δεν είναι ελληνες- είναι κατώτεροι. Απλά λέει ότι ΔΕΝ χωράμε σε αυτό το κράτος και πρέπει να φύγουν άμεσα.
    Καταλαβαίνεις;
    Σταμάτα λοιπόν να τους συκοφαντείς ότι τάχα κατεβάζουν την αξία του ανθρώπινου προσώπου. Και δεν την κατεβάζει την αξία του προσώπου ο καπιταλιστής ή ο κομμουνιστής

    4) αν εσύ νομίζεις ότι τα εκατομμύρια λαθρομετανάστε που γέμισαν τις πόλεις κ τα χωριά μας δεν χρειάζεται να φύγουν, να τους πάρεις στο μητροπολιτικό σου μέγαρο να τους φιλοξενήσεις. Να τους δώσεις και το πολυτελές σου αυτοκίνητο να το οδηγούν. Να τους δώσεις και το μισθό σου.
    Με τα ξένα κόλυβα όλοι φιλεύσπλαχνοι το παίζουν. Έλα να ζήσεις στην Κσσάνδρου στη Θεσσαλονίκη ή στην Ξηροκρήνη ή στο Βαρδάρη ή πάνε στην αθήνα στις περιοχές που κατέληξαν γκέτο. Από την ήσυχη Σιάτιστα και τα ασφαλή χωριουδάκια της μια χαρά την εκφράζεις την αγάπη σου για τους λαθρομετανάστες βλέπω.

    ΥΓ. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πόσο κόστισε η επίσκεψη του Πατριάρχη σε Δήμο, φορείς και στη μητρόπολη και πόσο κόστισαν τα αεροπανό και τα δώρα και τα πολυτελή τραπέζια και οι διανυκτερεύσεις;

    http://antiparakmi.blogspot.com/2012/11/blog-post_9.html
    http://antiparakmi.blogspot.com/2012/10/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Πολύ όμορφα και πολύ σοφά όσα γράφει ο Μητροπολίτης κ. Παύλος.
    Οι εμπάθειες δείχνουν φανατισμό και άγνοια. Μήπως να ξαναδιαβαστεί το ευαγγέλιο χωρίς θυμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή