Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ Η 47ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ...

Ερωτηματικά προκύπτουν τώρα για τις συνθήκες που οδήγησαν την 47χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών ...
στην απόφασή της να δώσει δραματικό τέλος στη ζωής της καθώς αυτοπυρπολήθηκε με οινόπνευμα λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της και ενώ είχε αφήσει πίσω στο αυτοκίνητο του συζύγου της ένα σημείωμα με το οποίο τον ενημέρωνε για την απόφασή της αυτή και τον καλούσε να μην πιστέψει τίποτα από όσα της καταλογίζουν (χωρίς να διευκρινίζει τι ακριβώς).


Η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης και βέβαια του νοσοκομείου στο οποίο η 47χρονη γυναίκα εργαζόταν επί σειρά ετών έχει σοκαριστεί με την εξέλιξη αυτή καθώς δε μπορεί να πιστέψει πως εκείνη οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή να δώσει τέλος στη ζωή της. Η γυναίκα ήταν από τα επιφανή διοικητικά στελέχη του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και εργαζόταν ως επικεφαλής του τομέα των ταμείων και δεν είχε δώσει ουδέποτε λαβές για σχόλια αρνητικά ή ότι προβληματιζόταν για κάτι τον τελευταίο καιρό όπως λέει στο protothema.gr συνάδελφός της από το νοσοκομείο. «Δε φαινόταν να την απασχολεί κάτι, την είχα δει πριν δυο μέρες ήταν πάρα πολύ καλά στη διάθεσή της δε μπορώ ακόμη να το πιστέψω πως έγινε κάτι τέτοιο», λέει συνάδελφος από το νοσοκομείο της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο που αρχίζουν και διαρρέουν μετά το τραγικό περιστατικό γίνεται λόγος για κάποιο οικονομικής φύσεως θέμα που είχε εντοπιστεί στο ταμείο του νοσοκομείου καθώς είχε διαπιστωθεί έλλειμμα της τάξης των 150.000 ευρώ γεγονός που είχε προκαλέσει τριγμούς και αναστάτωση τις τελευταίες ημέρες στα υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης του νοσοκομείου. Η αστυνομία τώρα ερευνά κατά πόσο αυτό έχει βάση και ενδεχομένως σχετίζεται με τη μυστηριώδη αυτοκτονία της 47χρονης.

Σε κατάσταση σοκ στο μεταξύ βρίσκεται ο σύζυγος της γυναίκας. «Που μας αφήνεις, γιατί, γιατί το έκανες αυτό σε σένα σε μένα στα παιδιά μας», φώναζε ξεσπώντας σε λυγμούς για τη δραματικό τέλος που έδωσε στη ζωή της η σύζυγος και μητέρα των δύο παιδιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου