Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΜΒΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ...ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!

ΧΘΟΝΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ... ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ...ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!

Μη πάμε όμως μακρυά... Εδώ υποχρέωσαν ολόκληρο ελληνικό κοινοβούλιο για αναγκαστική αναγνώριση του Ολοκαυτώματος και ψήφισαν νόμο... που θα στέλνει στη φυλακή όποιον αμφισβητεί το ολοκαύτωμα! Μιλάμε για κουφές καταστάσεις... Για να καταλάβετε τους σατανικούς σχεδιασμούς των Σιωνιστών..δείτε τι κάνουν στην Αμερική!

Οι χριστιανοί σιωνιστές δείχνουν την ‘αλληλεγγύη' τους στο Ισραήλ και πιέζουν το Κογκρέσο

Από το περιοδικό 'Charisma': 
Περισσότερες από 1.500 εκκλησίες από διάφορες ομολογίες έδειξαν την ‘αλληλεγγύη τους στο Ισραήλ’ κατά τη διάρκεια μιας ‘ειδικής’ Κυριακάτικης λειτουργίας.(πρόκειται για τους ‘φίλους του Ισραήλ’ ή όπως είναι πιο γνωστοί τους ‘χριστιανούς σιωνιστές’ που βρίσκονται περισσότερο μεταξύ των ευαγγελικών και πεντηκοστιανών στις ΗΠΑ).

Σχετικά με τη δεύτερη ετήσια Κυριακάτικη σύναξη της οργάνωσης«Ενωμένοι Χριστιανοί για το Ισραήλ» (‘Christians United for Israel’ - CUFI), πολλές χριστιανικές κοινότητες προσευχήθηκαν για ‘την ειρήνη της Ιερουσαλήμ’ και οι πάστορες αφιέρωσαν τα κηρύγματα στο να εξηγήσουν γιατί οι Χριστιανοί πρέπει να υποστηρίξουν το εβραϊκό έθνος. Στην εκδήλωσε η οποία διοργανώθηκε από τον Τεξανό πάστορα John Hagee,ιδρυτή του CUFI, (φώτο πάνω), συμμετείχαν αντιπρόσωποι και από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ καθώς και από 50 έθνη
.
Δείτε το βίντεο
(Ο Hagge - που δεν λέει λέξη για Χριστό! - μας "διαφωτίζει" ότι είναι εντολή του Θεού να υπερασπιζόμαστε το Ισραήλ, αλλιώς θα πέσει η κατάρα του Θεού πάνω μας)
"Το Ισραήλ είναι ένα φυλάκιο της ελευθερίας και της δημοκρατίας σε μια από τις πιο αντιδημοκρατικές περιοχές του κόσμου," δήλωσε ο Hagee μετά την εκδήλωση. "Τώρα είναι η ώρα για τους υποστηρικτές του Ισραήλ, ανεξάρτητα από την πίστη τους ή την πολιτική τους ιδεολογία, να ενωθούν και να συμπαρασταθούν στο Ισραήλ, την ώρα που εκείνο αντιμετωπίζει τόσο σοβαρές απειλές από τη Χεζμπολάχ, τη Χαμάς και το Ιράν."
Ο Hagee είπε ότι το Ισραήλ είναι σε μεγαλύτερο κίνδυνο από ποτέ, καθώς το έθνος αντιμετωπίζει την απειλή ενός «πυρηνικού ολοκαυτώματος» από το Ιράν, του οποίου ο πρόεδρος έχει πει ότι το Ισραήλ πρέπει να σβηστεί από τον χάρτη.
(Η δήλωση αυτή του Ahmadinejad που διέρρευσε και κυκλοφόρησε σε όλα τα media, έχει αμφισβητηθεί. Σύμφωνα με την διάψευση, τα λόγια του ιρανού προέδρου συγκεκριμένα ήταν: "Ο ιμάμης είπε αυτό το καθεστώς κατοχής της Ιερουσαλήμ πρέπει να εξαφανιστεί από τη σελίδα του χρόνου». Βλέπε άρθρο ΕΔΩ και σχετικά βίντεο ΕΔΩ και ΕΔΩ).
Αλλά είπε ότι αυτό που «χειροτερεύει τα πράγματα» είναι το γεγονός ότι η κυβέρνηση Obama φαίνεται να εγκαταλείπει την υποστήριξή του στο εβραϊκό έθνος από τότε που το Ισραήλ ανακοίνωσε τα σχέδιά του για ανέγερση κατοικιών στην αμφισβητούμενη περιοχή της ανατολικής Ιερουσαλήμ τον περασμένο Μάρτιο.
«Η Ουάσιγκτον έχει κατασκευάσει μια κρίση με το Ισραήλ πάνω από την οικοδόμηση σπιτιών για τον εβραϊκό λαό σε εβραϊκές συνοικίες στην Ιερουσαλήμ, κάτι που καμία άλλη αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει κάνει", είπε ο Hagee σε μήνυμά του σε βίντεο πριν από την εκδήλωση. "Τώρα γίνεται λόγος ότι η κυβέρνηση θα επιβάλει μια συμφωνία ειρήνης μεταξύ των μερών είτε οι Ισραηλινοί πιστεύουν είτε δεν πιστεύουν ότι η ασφάλειά τους είναι εγγυημένη. Στα 30 μου χρόνια, ως σιωνιστής ποτέ δεν υπήρξε πιο κρίσιμη ώρα για το Ισραήλ από ό, τι τώρα».
Τα μέλη των εκκλησιών που συμμετείχαν κλήθηκαν να υπογράψουν μια υπόσχεση που θα αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του CUFI. Η δήλωση επιβεβαιώνει ότι ο εβραϊκός λαός έχει δικαίωμα να ζήσει στην αρχαία γη του Ισραήλ, ότι το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να αμυνθεί κατά των τρομοκρατικών ενεργειών, και ότι οι Χριστιανοί θα μιλήσουν εξ ονόματος του Ισραήλ "όπου και όποτε χρειαστεί, έως ότου σταματήσουν οι επιθέσεις και ζήσουν τελικά σε συνθήκες ειρήνης και ασφάλειας με τους γείτονές τους".
Η κυριακάτικη εκδήλωση αποτελεί μέρος της σειράς εκδηλώσεων με την ονομασία ‘A Night to Honor Israel’, (‘Μια νύχτα για να τιμήσουμε το Ισραήλ’) που διοργανώνουν οι εκκλησίες όλο το χρόνο. Μέχρι στιγμής, 146 τέτοιες εκδηλώσεις έχουν πραγματοποιηθεί σε εθνικό επίπεδο.
"Το CUFI είναι μόλις 4 ετών, αλλά από την ίδρυσή μας, έχουμε δει ότι οι Χριστιανοί σε όλη την χώρα και σε όλο τον κόσμο είναι πρόθυμοι να μάθουν και να ενεργήσουν σχετικά με τις βιβλικές και ιστορικές εντολές για τον χριστιανικό σιωνισμό», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του CUFI. David Brog.
"Το Ισραήλ χρειάζεται υποστήριξη τώρα περισσότερο από ποτέ," πρόσθεσε ο Brog. «Είμαι πολύ περήφανος που το CUFI παίζει έναν ολοένα αυξανόμενο ρόλο προς την κατεύθυνση αυτή."
Το CUFI θα φιλοξενήσει μια σύνοδο κορυφής στην Ουάσινγκτον, DC, από 20 έως 22 Ιουλίου, με στόχο την άσκηση πίεσης στα μέλη του Κογκρέσου προκειμένου να σταθούν υπέρ του Ισραήλ και να παροτρύνουν την κυβέρνηση Obama για τη διατήρηση της ιστορικής υποστήριξης των Ηνωμένων Πολιτειών προς το εβραϊκό έθνος.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου