Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΡΊΑ; ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!

ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΒLOGGERS! ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ-ΘΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!


ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ "ΤΕΛΕΙΩΣΕ" ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

Η αιφνίδια "καρατόμηση" του Μανώλη Σφακιανάκη από τη δίωξη του...ηλεκτρονικού εγκλήματος, η οποία είναι ουσιαστικά δικό του δημιούργημα, μόνο τυχαία δεν είναι! Πρακτικά δεν αδρανοποιείται μόνον ο ίδιος ο Σφακιανάκης ο οποίος μετακινείται σε υποβαθμισμένη υπηρεσία, αλλά αδρανοποιείται η ίδια η υπηρεσία δίωξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος η οποία κατά πως φαίνεται θα περάσει στα χεριά του Νίκου Παππά. ..που το παίζει ως Μπέρια των ΣΟΒΙΕΤ...
Αυτός θα μπαγλαρώνει για ασήμαντη αφορμή όποιον θεωρεί ότι διαπράττει "έγκλημα" και θα τον τελειώνει από το διαδίκτυο! Μπαίνουμε σε άλλες καταστάσεις που μόνο χούντα μπορούν να θυμίζουν! 
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ με κατεπείγον σήμα υποβάθμισε τον Υποστράτηγο Μανώλη Σφακιανάκη από την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε υποδεέστερη θέση Διοικητικής Υποστήριξης.
Στις κρίσεις που ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία, ο ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης, που για πολλά χρόνια ήταν επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετακινείται σε υποβαθμισμένη υπηρεσία.
Σύμφωνα με κατεπείγον σήμα από τον νέο αρχηγό Κων/νο Τσουβάλα, ο κ. Σφακιανάκης μετακινείται ως προϊστάμενος στον κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού.
Στην ουσία πρόκειται για κίνηση αδρανοποίησης.
ΠΗΓΗ:από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου