Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΟΧΙ ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ...ΤΟ ΠΑΙΔΙΟΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ...

ΤΖΗΜΕΡΟΣ: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!!Με μια εξαιρετικά σκληρή ανάρτηση,στην προσωπική του σελίδα στο facebook,ο Θάνος Τζήμερος σχολίασε την «κίνηση» Τσίπρα να υπακούσει τους Τούρκους και να μην επιτρέψει να προσγειωθεί για ανεφοδιασμό καυσίμων το στρατιωτικό αεροπλάνο που τον μετέφερε στην Ρόδο..

Ό,τι πεις, εφέντη μ'!
Η κότα που υποδύεται τον πρωθυπουργό, πειθάρχησε στην απαίτηση των Τούρκων, να μην προσγειωθεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στη Ρόδο για ανεφοδιασμό!!!
Να το ξαναπώ να το εμπεδώσετε: η κότα η λειράτη που υποδύεται τον πρωθυπουργό αναγνώρισε στους Τούρκους το δικαίωμα να ορίζουν αυτοί που θα προσγειώνεται ΕΝΤΟΣ της ελληνικής επικράτειας το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Και δεν τον έχουμε πετάξει ακόμα με τις κλωτσιές από το Μαξίμου!

(Η αιτιολογία των Τούρκων είναι γελοία: η Ρόδος λέει είναι αποστρατικοποιημένη περιοχή βάσει της συνθήκης με την οποία οι Ιταλοί παραχώρησαν τη Δωδεκάνησο στην Ελλάδα. Κι επειδή το πρωθυπουργικό αεροσκάφος θεωρείται στρατιωτικό, δεν μπορεί να προσγειωθεί στη Ρόδο!!!)
Και η κότα η λειράτη, ο κομμουνιστόβλακας που θαυμάζει τον Μαδούρο και τον Τσάβες, βάρεσε προσοχή και είπε: "Μάλιστα, εφέντη μ'! Ό,τι πεις!"

Αυτή είναι η περηφάνεια και η αξιοπρέπεια που σου έταξε, Έλληνα!!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!!!


Πηγή: http://www.gatzoli.gr/2016/02/blog-post_271.html#ixzz40OrAZFRO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου