Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Επίσκεψη του Παλαιστίνιου πρέσβη στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς

IMG 7139
Ο Παλαιστίνιος πρέσβης κ. Marwan Toubassi επισκέφθηκε σήμερα στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης μας κ. Σεραφείμ, προκειμένου να του μεταφέρει τις ευχές τόσο της ηγεσίας όσο και του λαού της Παλαιστίνης για τις εορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου και να του επιδώσει προσωπικό δώρο του Προέδρου Μαχμούντ Αμπάς.Ο κ. Toubassi, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, ευχήθηκε για το νέο έτος υγεία, ευτυχία και ειρήνη στην Ελλάδα και στον κόσμο και να μπορέσει ο Ελληνικός λαός να ξεπεράσει την κρίση, όπως μας απελευθέρωσε ο Χριστός με τον Σταυρό και την Ανάστασή του. «Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι πάντα και υπομονετικοί», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο παλαιστινιακός λαός αγωνίζεται, όπως αγωνιζόταν κάποτε ο Ελληνικός λαός, για την ελευθερία του. Για την ειρήνη, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ειρήνη είναι προς το συμφέρον και των δύο λαών, του Παλαιστινιακού και του Ισραηλινού», κατέληξε.
Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ευχαρίστησε τον Παλαιστίνιο πρέσβη, διαβεβαιώνοντάς τον για τις ευχές και τις Προσευχές του, προκειμένου ο Πανάγαθος Θεός μας να χαρίσει την πολυπόθητη ειρήνη στην περιοχή, ευχόμενος ταχεία ανακήρυξη κρατικής οντότητος του Παλαιστινιακού λαού, ανεξαρτήτου και αυτοδιαθέτου.
IMG 7131IMG 7133

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου