Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ε, καλά ..παλαιοημερολογίτης είναι ο άνθρωπος...

ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ & ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ!

Συντάχθηκε απο τον/την Dikaiofilax Στις .
prwhn-episkopos-vegas
Σε video clip του γνωστού συγκροτήματος Vegas εμφανίστηκε ο καθαιρεθείς από την Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Επίσκοπος Απαμείας Βικέντιος.

Σύμφωνα με το dogma.gr το βιντεο που γυρίστηκε σε διάφορες πόλεις των Η.Π.Α. συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης όπου ζει ο πρώην Επίσκοπος, ο τραγουδιστής παρουσιάζεται με διάφορους ανθρώπους στους οποίους μιλά για τον έρωτα του.

Εκεί συναντά και τον κ. Βικέντιο όπου του λέει "αμάρτησα" και εκείνος ανοίγει τα χέρια.Είναι άγνωστο βέβαια αν ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Ι. Μονής της Αγίας Ειρήνης γνώριζε όταν γινόταν η λήψη ότι θα "πρωταγωνιστούσε" σε video clip.

Ο κληρικός υπήρξε Επίσκοπος και Μητροπολίτης της Εκκλησίας των Παλαιοημερολογιτών απ' όπου ζήτησε να υπαχθεί στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, μαζί με τον επίσης καθηρημένο σήμερα Μητροπολίτη Τυάνων Παΐσιο.Οι δύο τους διοικούσαν την Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Ι. Μονή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Αστόρια.

Βικέντιος και Παΐσιος αλληλοκατηγορήθηκαν δημόσια για οικονομικές ατσθαλείας και σεξουαλικά σκάνδαλα. Πέρυσι η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου τους καθαίρεσε, επαναφέροντας τους στις τάξεις των μοναχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου