Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΆΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΝΗ ΣΙΜΙΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ Χ.Ο. ...ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ! ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΤΩΝ ΧΘΟΝΙΩΝ; ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ...


Η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα!


Στο παρακάτω απόσπασμα απο την εκπομπή του κ. Χατζάρα θα ακούσετε συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την καταγωγή του "ανατροπέα", όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί του, Αλέξη Τσίπρα! Μπορείτε στην συνέχεια της ανάρτησης να ακούσε ολόκληρη την εκπομπή του κ. Χατζάρα.


Αναρτούμε την συγκλονιστική εκπομπή του κ. Χατζάρα απο τις 21-2.. Οι αποκαλύψεις που γίνονται είναι πραγματικά συγκλονιστικές λόγω του ότι γίνονται όλες μαζι. 
Μετά τις αποκαλύψεις αυτές θα έπρεπε τα αναφερόμενα πρόσωπα αν είχαν έστω και λίγη τσίπα και ήταν Έλληνες να έβγαιναν δημοσίως και να παρουσίαζαν τα πιστοποιητικά γεννήσεώς τους.

Μερικά θέματα που αναφέρονται στην εκπομπή:

Εντεταλμένοι του Διεθνούς Ρουφιανισμού αυτοί που κτύπησαν τον Έλληνα διαδηλωτή επειδή κρατούσε ελληνική σημαία. Επαγγελματίες ρουφιανο-πράκτορες

Ο παραλογισμός των Κυπρίων ψηφοφόρων - Πως γίνεται οι Κύπριοι που ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του σχεδίου Ανάν να ψηφίζουν κόμματα που λένε ΝΑΙ;

Πως οι Εβραίοι αλλάζουν τα ονόματά τους προκειμένου να περνούν απαρατήρητοι μεταξύ των Χριστιανών και ειδικότερα των Ελλήνων.

Πως οι Εβραίοι διεισδύουν στα απανταχού εθνικιστικά και πατριωτικά κινήματα. Η περίπτωση του Εβραίου ιδρυτή του Σιωνισμού Benjamin - Theodore Herzl

Ο αβάπτιστος Γιωργάκης Παπανδρέου και η περίεργη σιγή της Εκκλησίας

Ο Αλέξης με το πραγματικό όνομα "Axel"!

Οι Σαραγκούσι που έγιναν Ραγκούση!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την οικογένεια Τσίπρα! Ο πρόγονος του Αλέξη που έκανε λαθρεμπόριο σταφίδας στην Βρετανία!

Και άλλες φοβερές αποκαλύψεις για τους "περιούσιους" που ευθύνονται για την κατάντια μας επειδή άλλαξαν ονόματα και θρήσκευμα και μας κυβερνούν!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου