Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013


ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ


ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ...

 
"Νά πάνε στά ΚΕΠ οί Χριστιανοί καί να κάνουν δήλωση άρνησης στήν εικαζομένη συναίνεση δωρεάς οργάνων τους" προτρέπει το ποίμνιό του ο Μητροπολίτης Πειραιώς καί πρώην δικηγόρος κ. Σεραφείμ....
Εδώ, μεταφέροντας ανθρώπινα όργανα ! Από ζωντανό άραγε τα ξερίζωσαν, ή από μισοπεθαμένο;
Ποιμαντορική εγκύκλιο προς τον ιερό κλήρο και τον φιλόχριστο λαό του Πειραιά, με αφορμή το νόμο 3984/27.6.2011 περί δωρεάς και μεταμοσχεύσεως οργάνων εξέδωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς στη εγκύκλιο του μεταξύ άλλων αναφέρει, ότι ο νόμος που εψηφίσθη από την Βουλή ρυθμίζεται με αρχές που απάδουν στην ιδιοπροσωπεία του Γένους μας.
Σε αλλό σημείο ο κ. Σεραφείμ, αναφέρει ποια είναι η θέση της Εκκλησίας και των Πατέρων στο θέμα αυτό, ενώ αναφερόμενος στην κατάσταση του "εγκεφαλικά νεκρός" τόνισε ότι "η διακοπή της υποστηρικτικής λειτουργίας, ακόμη και με την συγκατάθεση του ασθενούς, πολύ περισσότερο η λήψη οργάνων για μεταμόσχευση από τους «εγκεφαλικά νεκρούς», αποτελούν ενεργητική πρόκληση θανάτου, η οποία κατά την κανονική παράδοση της Εκκλησίας ισοδυναμεί με φόνο".

ΤΥΠΟΣ-MEDIA

ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘIQ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ Η ΦΡΑΓΚΙΣΚΑ ΜΕΓΑΛΟΥΔΗ

Ξεκίνησε ως αρχαιολόγος και σήμερα κάνει δημοσιογραφια για τον ΟΗΕ!

Φραγκίσκα Μεγαλούδη: Την Ελλάδα την κουβαλάω μέσα μου


Η Φραγκίσκα Μεγαλούδη ξεκίνησε με τελείως διαφορετικές επαγγελματικές προδιαγραφές και σχέδια. Σπούδασε Αρχαιολογία και Ιστορία Τέχνης στην Φιλοσοφική Αθηνών και Μεσαιωνική Ιστορία στη Γαλλία. Κυρίως επειδή είχε μια εμμονή με τη Γαλλία και όχι τόσο με το αντικείμενο των σπουδών της, συνέχισε με ένα μεταπτυχιακό στην Περιβαλλοντική Αρχαιολογία από τη Σορβόννη.

LΙFESTYLE

ΤΑ ΠΑΡΔΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...
ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΤΙ-LiFESTYLE:

ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ -ΠΕΡΣΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΏΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...
Είναι αλήθεια ότι από την ιστοσελίδα αυτή επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας .. σε θέματα ζωτικά κι όχι στις ελαφρότητες , που πλέον γεμίζουν τις εφημερίδες και το διαδίκτυο.lifestyle το λένε και της μανδάμ Χάϊδως  το υπουργείο Εσωτερικών της !. Βεβαίως η ελαφρότητα ενυπάρχει στη ζωή μας, αλλά και η δημοσιογραφική θρασύτητα υπερβαίνει πολλά εσκαμμένα... Φωτίζει την ελαφρότητα τόσον εκτυφλωτικά ...όπου η τύφλωση του άσκεπτου πόπολου, επηρεάζεται δραματικά...Συνεπώς η δημοσιογραφία του στυλ αυτού με τον τρόπο που αναπαράγεται, προσομοιάζει με έγκλημα εν ψυχρώ. Μια και διαμορφώνει ένα στυλ ζωής εξωπραγματικό που αφορά μια χούφτα μόνον ανθρώπων...επηρεάζοντας έτσι τους νέους κυρίως ανθρώπους ..

Δείτε ένα μικρό ανόητο παραδειγματάκι... δημοσιογραφικής μαλάκυνσης LIFESTYLE:
ΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ... 

Γέννησε η Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη

Γέννησε ,λέει η κ. Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη ..Ποιά είναι δα αυτή η κυρία; Τί πουλάει; Μπας από πλάκα ..το Βαρδινογιάνης; Ε, άει σιχτιρ πια..ρε. με τους Βαρδινογιανναίους... Μας τα πρίξανε!

Δηλαδή ειναι είδηση ΡΕ μαλάκια του Τύπου που γεννάει μια κυρία -απόλυτα σεβαστή- , όταν την ίδια στιγμή γενοβολλάνε εκατομμύρια άλλες σπουδαίες γυναίκες;

Όχι δεν ευθύνεται ούτε η κυρία, ούτε οι Βαρδινογιανναίοι για τις μαλακίες υποδημοσιογραφίσκων!
Πλην όμως τις απολαμβάνουν, τις χαίρονται, και τις...επιδεικνύουν σε συγγενείς και τεθλημένους ή μη φίλους τους...( Τα τηλέφωνα αυτών των ..δήθεν επωνύμων..ανάβουν..μόλις πέσει σε κάποιο site, ΣΕ κάποια χαζοβιολικα ιστοσελίδα... ή εφημερίδα της πλάκας!

Δράστης σ΄αυτές τις μαλακίες,   ο απαίδευτος κι άνευ ιδανικών δημοσιογραφίσκος... που κάνει είδηση ότι π.χ. το φετινό βρακί της μανδάμ Μενεγάκη θα έχει και κορδελάκια... Η άλλη μανδάμ Γιαγιά Μαριέτα Βαρδινογιάνη, αυτή που καλείται και πρέσβυρα του ΟΗΕ, συμπαθεστάτη κι ευγενής κυρία, η οποία τρελαίνεται σε φιλανθρωπικά γκαλά... που όμως στην ουσία παρακολουθούν 200 ματσωμένες οικογένειες των Αθηνών.   Μεταξύ τους ευλογούνται ..τα μορμολίκια αυτά
Στους παλαιότερους καιρούς , η δημοσιογραφία, ως ώφειλε, κάλυπτε αυτό το ΠΑΡΔΑΛΟ  lifestyle,με την ετικέτα ΚΟΣΜΙΚΟΤΗΤΕΣ , με τη δέουσα σοβαρότητα χωρίς τις εξωφρενικές σημερινές ασχημοσύνες υπερβολών και ανοησιών... εγκληματικών κυρίως σε βάρος των νέων ανθρώπων...
Τι αντιπροσωπεύουν αυτά τα παρδαλά κατσίκια του LIFESTYLE ;..Σωρεία ονομάτων από όλο το φάσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας ..άγνωστοι ακόμη και στους γονείς τους , φωτογραφίζονται, πλέκεται το εγκώμιο της όποιας έσωθεν μαλακίας τους παραδέρνει...δια γραφίδος συνήθως καλοπληρωμένου δημοσιογράφου... και η αθλιότητα καλά  κρατάει...
Να το πούμε ..ΟΙ TIMES του Λονδίνου τις κοσμικότητες αυτές επί έναν αιώνα τις εμφάνιζε στην πρώτη της σελίδα..Αλλά αυτή η συνήθεια δεν περιορίζονταν μονάχα σε ορισμένες ισχυρές φαμίλες, αλλά αφορούσε όλο το φάσμα των αναγνωστών της-συνδρομητών ...
Αμ η Ελλαδίτσα μας , η ψωροκώσταινά μας δεν είναι μόνο Κολωνάκι, Κηφισιά, Βόρεια και Νότια Προάστια της θλιβερής Αθήνας, με τα προβαλλόμενα υποκείμενα ..παρσόνες , άνευ καμιάς προσωπικότητας ..ΑΤΟΜΑ ΧΑΒΑΛΕ κατά βάση.
Εκείνο που πρέπει να κρατάτε δε στο νου σας, είναι ότι ότι αυτό το καλαμπούρι που λέγεται LIFESTYLE ... είναι πανταχού παρόν... σε ΟΛΑ Μ.Μ.Ε!... Θεωρούν υποχρέωσή τους τα μαλάκια της ελληνικής δημοσιογραφίας -ηλεκτρονικής ή έντυπης- να έχουν στο μενού τους ..και τα παρδαλά των ανυπάρκτων παραλλήδων βασικά... που επιδιώκουν μετοχές στο ελληνικό γίγνεσθαι. Το λέμε υπεύθυνα-επειδή ξέρουμε- είναι ΣΚΑΤΑΔΕΣ! Και Σκατιάρηδες οι δημοσιογράφοι που υπογράφουν κείμενα τέτοιου lifestyle.. Γι αυτό και θα σας συνδέουμε άμεσα με LINK  με τα μέσα που ελαφρώς πουλάνε ... δημοσιογραφία, χωρίς να ξέρουν τι πάει να πει δημοσιογραφία!
Έτσι για να καταλάβαιτε... τι καλαμπούρια είναι ΟΛΟΙ που παριστάνουν τον δημοσιογράφο!
Να είστε δε βέβαιοι, ότι τόσον η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, όσο και η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ , θα καταδείξει την ευτέλεια, κενότητα και καιροσκοπισμό ΑΠΑΝΤΩΝ .. που σκυλεύουν  σε βάρος του αμαθούς πόπολου, του λαουτζίκου δηλαδή: Αυτού του δυστυχούς ελληνικού λαού που ψηφίζει σταθερά  τους ίδιους και τους ίδιους που βυσσοδομούν σε βάρος του ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟΝ ΑΙΩΝΑ!
Η φαγούρα της κοροϊδίας παρακράτησε ... Λέμε ...πως δεν πάει άλλο! ΟΙ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ που ποιούν τον δημοσιογράφο ... θα λογοδοτήσουν επί προσωπικού επιπέδου.
Από δω θα παρελαύνουν σχεδόν καθημερινά-ΑΝΑΛΟΓΑ- Και να βλέπετε ποιοί τυχοδιώκτες δημοσιογράφοι... που θεωρείτε ενδεχομένως σοβαρούς, στις ιστοσελίδες τους... προβάλλουν τους παρδαλούς λαϊφστηλίστες... Θα καταλάβαιτε πολλά...
Πάρτε ένα δείγμα για σήμερα:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΤΕΝΟΣ ΚΟΡΣΕΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΖΩΗ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!
Ουρανοκατέβατη μπήκε στην πολιτική και με τις κατινίστικες φωνασκίες της κατάφερε να γίνει και περσόνα...κυριολεκτικά non grata... μια και κανείς δεν την συμπαθεί! Αντε τώρα να την ερωτευθεί αρσενικό! Σκέτη καρακάξα ..Μοιάζει της μάνας της, ( Έλλη Αλεξίου, στα ΝΕΑ, όπου εκεί ως γνωστόν θάλουν πολλά...προοδευτικά μπουμπούκια) αν και ήταν ομορφούλα στην εποχή της, αυτή είναι κακάσχημη με βάρβαρα χαρακτηριστικά.. Αντίθετα ο πατέρας της ήταν ομορφάντρας με συνετό πολιτικό λόγο ,χωρίς εξαλοσύνες της φασαριόζικιας κορούλας του ..που κάνει και τον πολύξερο το τρελοκόριτσο... Ήδη μέσα στο σύντομο διάστημα που παριστάνει τον πολιτικό... έδωσε δείγματα γραφής, κι αν δεν συνετιστεί, σύντομα θα γίνει και γεραφική!

«Θα πλακωθούμε με τη Ζωή...»





«Θα πλακωθούμε με τη Ζωή...»Μέχρι και αεροπορικό ατύχημα μπορούν να προκαλέσουν οι διαπληκτισμοί των μελών της Προανακριτικής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.Το παραδέχτηκε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ερωτηθείς αν μέλη της θα χρειαστεί να ταξιδέψουν μέχρι το Ισραήλ για κατάθεση από τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, του οποίου το όνομα έχει εμπλακεί στην υπόθεση. "Αν πάω, το αεροπλάνο θα πέσει", εκμυστηρεύτηκε σε δημοσιογράφους. Όταν τον ρώτησαν γιατί, απάντησε κάτι σε στυλ "γιατί θα πλακωθούμε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και θα το ρίξουμε".

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

AΣΤΥΝΟΜΙΚΑ


ΒΙΝΤΕΟ-Έκρηξη στο Ι.Χ της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού
Θύμα εμπρηστικής επίθεσης έπεσε λίγο πριν από τις πέντε τα ξημερώματα, η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού.
Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από το αυτοκίνητό της, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Από την έκρηξη, τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα.


ΘΥΜΑ ΑΓΡΙΑΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ 75ΧΡΟΝΗ, ΜΑΝΑ ΓΝΩΣΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗ
 
ΘΡΑΣΥΣΤΑΤΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕΡΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!



Η τρικομματική κυβέρνηση απτόητη επισπεύδει τις 

διαδικασίες για να φέρει τον αντιρατσιστικό νόμο στην 

Βουλή! 

Η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. Οι ληστείες και οι διαρρήξεις διαδέχονται πλέον με κινηματογραφική ταχύτητα η μία την άλλη, σε καθημερινή βάση. Οι κακοποιοί ενεργούν  ανενόχλητοι, με την Πολιτεία απούσα. Όταν μάλιστα γίνει μια διάρρηξη, η Αστυνομία φτάνει στον τόπο του εγκλήματος αφού οι εγκληματίες έχουν προλάβει να διαρρήξουν άλλα δύο-τρία διαμερίσματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου