Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΑΦΕΡΙΜ ...ΠΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΒΙΑΖΕΙ... 25/χρονη!

Εν τάξει δεν είδηση σοβαρή, αλλά η τσουτσουνοπαικτική είναι σπορ για πολλους ιερωμένους... Κι αυτό γιατί δεν  έχουν ξεκαθαρίσει μέσα τους  την αποστολή τους μέσα στη ζωή.... Εν τάξει κάποια σαρκία με αδυναμία..τα κάνουν σαλάτα... Δεν χρειάζεται άσκηση κι ασκητική. Χαζά πράματα. Εγκξεφαλικό είναι προπρόβλημα .. όπως ακριβώς συμβαίνει και με το τσιγάρο/... Καπνίζω, η δεν καπνίζω ρε αδερφέ... Αλλά μερικοί ρασσοφόροι.. βάζουν πάνω απ΄όλα τις ροπές των επιθυμιών τους... Αλλά η επιθυμία, όποια ... είναι θέμα εγκεφαλικής λειτουργίας...
Να γιατί λέμε ότι δεν είναι σοβαρή η είδηση για τον Κύπριο παπά. Αλλά όμως κάτι μπορεί να διδάξει!
Γι αυτό και ...σοφό αυτό σημειωματάκι μας...
1Κύπριος ιερέας συνελήφθη και προφυλακίστηκε ως ύποπτος για τον βιασμό της 25χρονης ανιψιάς του.

Η 25χρονη κατήγγειλε τον ιερωμένο θείο της ότι προ ημερών της επιτέθηκε και τη βίασε.

Ο ιερέας είχε παραχωρήσει ένα τροχόσπιτο που διέθετε στην ανιψιά του για να διαμένει εκεί κάποιες ημέρες. Αν και είχαν συμφωνήσει να μένει μόνη της, ο παπάς την επισκεπτόταν και ζητούσε κάποια βράδυα να διανυκτερεύσει. 

Την τελευταία φορά η 25χρονη είχε ξαπλώσει να κοιμηθεί και τότε ο παπάς την πλησίασε και άρχισε να τη χαϊδεύει. Όπως είπε η κοπέλα, παρά την αντίδραση της, ο παπάς την βίασε.

Ο ιερέας αρνείται τα όσα του καταλογίζονται. Χθες μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσιάστηκε χωρίς δικηγόρο στο δικαστήριο και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των ανακριτών προκειμένου να υπάρξει πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο ιερέας είναι γνώριμος στον χώρο των δικαστηρίων. Εναντίον του εκκρεμούν ιδιωτικές ποινικές υποθέσεις για το αδίκημα της έκδοσης ακάλυπτων επιταγών, χωρίς όμως να υπάρχει οποιαδήποτε καταδίκη σε βάρος του.

Εναντίον του παπά υπήρξαν και στο παρελθόν καταγγελίες για διάφορα θέματα ωστόσο ο Μητροπολίτης του δεν έλαβε κανένα μέτρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου