Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ..ΜΕ ΤΟΥΣ ..ΑΓΙΟΥΣ!

Δείτε τον βλακώδη τίτλο παρακάτω... και πείτε μας αν ο συντάκτης του δεν είναι κλασσικός ..ΜΑΛΑΞ.. Δηλαδή , κατά τον μαλάκα συντάκτη του Δελτίου, μπορούσε η επίσκεψη ενός Ορθόδοξου Θρησκευτικού ηγέτη, όπως ο της Ρωσίας... να είχε πολεμικό χαρακτήρα; .. 
Ε, τέτοιοι χαλβάδες... είμαστε... Και μετά κάποιοι χαζοχαρούμενοι δεσποτάδες ...γκρινιάζουν με τα κείμενά μας. Δείτε τα χαζά της σελίδας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, φταίμε εμείς που τα επισημαίνουμε; 
Ειρηνική επίσκεψη του Πατριάρχη            Μόσχας και Πάσης Ρωσίας Κυρίλλου       

Το Δελτίο Τύπου της Αρχιεπισκοπής δεν μπήκε έτσι τυχαία... Στο υποσυνείδητο του συντάκτη.. ενυπάρχει πολεμική διάθεση... (εκτός κι αν είναι γενική πολιτική του Ιερώνυμου τέτοιο πνεύμα)..Και τούτο φαίνεται πως... η είδηση ..δεν συνοδεύεται-ως θα έδει  ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗ!... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ..ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ... Διαβάστε τι γράφουν:

"Ειρηνική επίσκεψη στην Εκκλησία της Ελλάδος πραγματοποιεί από 1 έως 7 Ιουνίου 2013 ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος.

Ο Πατριάρχης θα αφιχθεί στον Κρατικό Αερολιμένα Αθηνών στις 18.15 το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013. Τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλο θα υποδεχθούν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο Σεβασμιώτατος Επιχώριος Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος, ο Σεβασμιώτατος Πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος Μητροπολίτης Φιλίππων κ. Προκόπιος, Εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβερνήσεως, ο ενταύθα Πρέσβυς της Ρωσίας, ως και οι λοιποί Αρμόδιοι Εκκλησιαστικοί και Κρατικοί Υπηρεσιακοί Παράγοντες.

Στις 19.00 στον Ιερό Ναο Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, θα τελεσθεί επίσημη Δοξολογία για την άφιξη του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κυρίλλου και της Συνοδείας του στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος θα επισκεφθεί τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου το πρωί θα πραγματοποιηθεί Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Αγ. Παντελεήμονος της οδού Αχαρνών.
Ακολούθως, το απόγευμα στις 17.00, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος θα παραδώσει αποτμήματα ιερών λειψάνων των Οσίων Σεραφείμ του Σάρωφ και Ματρώνης, στον Ιερό Ναό Παναγίας Σουμελά, της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου. Στη συνέχεια ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας κ. Κύριλλος θα επισκεφθεί την Μ.Κ.Ο. της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

Το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουνίου και ώρα 09.00, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος θα επισκεφθεί την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η υποδοχή του Πατριάρχου θα γίνει στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη.

Κατά την Πανηγυρική Συνεδρία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, θα γίνει παρασημοφόρησις του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Μόσχας κ. Κυρίλλου.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί Κοινή Σύσκεψις του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, των Μελών της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, και του Προέδρου και των Μελών της Συνοδικής Επιτροπής Διορθοδόξων και Διαρχιστιανικών Σχέσεων μετά του Πατριάρχου Μόσχας και των Μελών της Τιμίας Συνοδείας του.

Στις 12.30 ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ. Κύριλλος και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος θα επισκεφθούν τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια. Στις 13.00 ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας θα επισκεφεί τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβερνήσεως κ. Αντώνιο Σαμαρά.
Το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουνίου, ο Πατριάρχης και η Συνοδεία του θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη και το Άγιον Όρος.
Εκ της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος"
Η πλάκα είναι εδώ στην υπογραφή... Το ανόητον τη ..."ειρηνικής επίσκεψης" του Προκαθημένου της Ρωσικής Εκκλησίας... το υπογράφει η ίδια η Ιερά Σύνοδος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου