Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!

ΤΥΠΟΣ-MEDIA 

ΔΟΞΑ ΤΩ  ΘΕΩ ... Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ , ΤΗΝ ΕΡΤ...
Ο Σίμος Κεδίκογλου ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ
O υπουργός κ. Κεδίκογλου.


Αυτή τη στιγμή ανακοινώνει ο Υπουργός Τύπου κ. Κεδίκογλου τη διάλυση της ΕΡΤ.. Αυτό το προκλητικό άντρο κομματικής ακολασίας κατεβάζει ρολά από απόψε το βράδι.
Ρωμαλαία η κυβερνητική κίνηση. Η αλητεία της αριστεράς κυρίως τα έχει βάψει ήδη μαύρα και λέει μαλακίες! Ως γνωστόν το μαγαζί αυτό που το πληρώνει ο λαός... είχε μπουκώσει με κομμουνισταριό ...προοδευτικό. ΚΑΙ ΣΙΤΊΖΟΝΤΑΝ με ασήμαντη θέαση!
Η ΕΡΤ θα ξανασυσταθεί, προφανώς με άλλο όνομα ... και σε νέες βάσεις σαν κι αυτές που ισχύουν στο BBC, με λιγότερο προσωπικό που θα προσληφθεί αξιοκρατικά μέσω ΑΣΕΠ και με μειωμένο χαράτσι για τους πολίτες κατά το ήμισυ περίπου, από όσα πληρώνουμε σήμερα μέσω ΔΕΗ.
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ... ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ
Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
δεν δίνει δεκάρα για τις τράπεζες...προτιμάει τη ζωγραφική


Παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή οι Τράπεζες είναι ό,τι αντιπαθέστερο, εν τούτοις ο Γιάννης Κωστόπουλος της alpha bank ως άνθρωπος μας είναι συμπαθής.. ΄Ισως γιατί τον βρίσαμε στο τηλέφωνο πριν από χρόνια και μας αντιμετώπισε με ψυχραιμία.. ΄Ισως για πολλά άλλα ...Πάντως η κόρη του... δεν γουστάρει τα τραπεζικά και ..προτιμάει τη ζωγραφική...

ΚΑΛΑ...ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΛΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑΪΣΜΑΤΑ...
ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ "ΚΑΘΑΡΜΑ" ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΝΔΙΜΒΟΥΡΓΟ!

Διαδηλωτές αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στον Γιώργο Παπανδρέου να μιλήσει σε συνέδριο του TEDGlobal στο Εδιμβούργο έχουν συγκεντρωθεί ήδη με πανό και πλακάτ έξω από το κτίριο της εκδήλωσης, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να τους κρατήσει σε απόσταση.
Πολλοί είναι αυτοί που ανεβάζουν φωτογραφίες στο twitter από το σημείο, ενώ έχει δημιουργηθεί και ειδικό hashtag. Στο πανό που βλέπουμε τον αποκαλούν διάδοχο της Θάτσερ και κάθαρμα...Θυμίζουμε ότι υπήρξε και συγκέντρωση υπογραφών προκειμένου να μην μιλήσει ο πρώην
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ... ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΠΑ!
ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΣΑΜΑΡΑ...
Και το είχαμε πριν ένα μηνα ...προβλέψει!


Θολώνει το success story... Κρίση στην κυβέρνηση μετά το ναυάγιο της ΔΕΠΑ
Νέους τριγμούς προκαλεί στη συνοχή της κυβέρνησης το φιάσκο στο διαγωνισμό της ΔΕΠΑ, μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση των Ρώσων. Μάλιστα το «όχι» της ρωσικής Gazprom ήρθε την ώρα που το ΤΑΙΠΕΔ καλλιέργησε μεγάλες προσδοκίες για το νέο επενδυτή και ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για τη συνέχεια του success story, το οποίο όμως φαίνεται να θολώνει.
Σήμερα ο πρόεδρος του Ταμείου Αποκρατικοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, Στέλιος Σταυρίδης με αφορμή την απόσυρση του ενδιαφέροντος από την Gazprom για τη ΔΕΠΑ τόνισε πως τα προβλήματα προήλθαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού και παράλληλα προσπάθησε να διασώσει την εικόνα της κυβέρνησης και του Ταμείου λέγοντας πως η συμμετοχή της

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΕΡΤ.. ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΉ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΉ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΕΣΑ...

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ Η ΕΡΤ...

Το κλείσιμο της ΕΡΤ ανακοινώνει στις 5 το απόγευμα ο Σίμος Κεδίκογλου

Δεν ξέρουμε τη σκοπιμότητα του κλεισίματος.Το ότι  ήταν κωλομάγαζο κι άντρο συνωστισμού κομματικών λακέδων είναι βέβαιο... Αλλά το κλείσιμο δεν καταλαβαίνουμε... Το ξεσκαρτάρισμα από τις κομματικές μαριονέτες θα ήταν ίσως η καλύτερη λύση... Τα κομματίδια έχουν ήδη βγάλει ανακοινώσεις , αλλά εμείς σας δίνουμε επιλεκτικά την ανακοίνωση της Χ.Α. που έφθασε σε μας με e-mail... Oι άλλες δεν φθάσανε ακόμη...

Σε δηλώσεις για την ΕΡΤ αναμένεται να προχωρήσει τις επόμενες ώρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να ανακοίνωσει το κλείσιμο του κρατικού καναλιού.
Την πληροφορία αυτή μεταδίδει ο ιστότοπος tanea.gr μετά και τη δημοσίευση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για το κλείσιμο φορέων του Δημοσίου, που επιτρέπει στους αρμόδιους υπουργούς να προχωρήσουν στη διακοπή της λειτουργίας οργανισμών.
Πρακτικά, το λουκέτο στην ΕΡΤ αφήνει στο δρόμο 2.850 εργαζομένους στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση. Πάντως, όπως αναφέρει η ίδια πηγή η ΕΡΤ θα επαναλειτουργήσει μετά το καλοκαίρι υπό νέο καθεστώς.

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής 

για την Ε.Ρ.Τ.

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 - 14:29
Η Ε.Ρ.Τ. ανήκει θεωρητικά στον ελληνικό λαό, δε σέβεται όμως 1 εκατομμύριο Έλληνες πολίτες που υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή, τους υβρίζει διαρκώς ως... "νεοναζί" και δεν δίνει ποτέ βήμα σε εκπροσώπους του κόμματός μας. Δυστυχώς, κανένα από τα διεφθαρμένα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν διαμαρτυρήθηκε γι' αυτό το έλλειμμα δημοκρατίας, αντιθέτως το υποστήριξε. Τα ίδια και χειρότερα πράττουν και τα ιδιωτικά κανάλια των νταβατζήδων, των οποίων οι συχνότητες ανήκουν στον ελληνικό λαό και έχουν παραχωρηθεί παράνομα στους καναλάρχες. Εκδίδουμε το παρόν δελτίο Τύπου γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να προβληθεί από κανέναν δημόσιο ή ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό. Και μετά αποκαλούν εμάς "ναζί και αντιδημοκράτες"...
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου