Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ...ΤΟ ΜΥΘΟ... ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ...
Ένα ιστορικό ακίνητο, στο οποίο έχουν γραφτεί σημαντικές σελίδες της ζωής της οικογένειας Ωνάση, ένα κομμάτι της ακίνητης περιουσίας του Έλληνα Κροίσου, που έχει βγει ...
στο σφυρί εδώ και πολύ καιρό παραμένει στα αζήτητα, σύμφωνα με το Εθνος.
Ο λόγος για ένα οικόπεδο 3,5 στρεμμάτων στη Γλυφάδα, δίπλα στη θάλασσα και κοντά στο φημισμένο Γκολφ της περιοχής, σε μια από τις ακριβότερες περιοχές της χώρας.
Στο ακίνητο αυτό υπήρχε μέχρι πριν από λίγα χρόνια ένα από τα σπίτια της οικογένειας Ωνάση, το οποίο δυστυχώς γκρεμίστηκε από τον επόμενο ιδιοκτήτη του και μαζί του χάθηκαν μνήμες του πιο διάσημου Έλληνα ανά τον κόσμο, του Αριστοτέλη Ωνάση.
Το οικόπεδο πουλήθηκε από την εγγονή του, Αθηνά, πριν από μια πενταετία, άλλαξε δύο φορές χέρια για να καταλήξει σήμερα να πωλείται εκ νέου μέσω της εταιρείας ακινήτων Sotheby’s International Realty, η οποία δραστηριοποιείται στις αγοραπωλησίες πολυτελών και ακριβών ακινήτων.
Μιλώντας στο Έθνος της Κυριακής, ο επικεφαλής της εταιρείας, Παναγιώτης Φαρμάκης, τονίζει ότι ο κύριος λόγος που το συγκεκριμένο οικόπεδο δεν έχει βρει αγοραστή είναι το υψηλό τίμημα. Συγκεκριμένα, ζητούνται 12,5 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή περί τα 3,5 εκατ. το στρέμμα.
Στο οικόπεδο, όμως, που βρίσκεται 5 λεπτά από την παραλία, μπορεί να κτιστούν περί τα 1.800 τ. μ. χωρίς τα υπόγεια, ενώ , όπως αναφέρεται στην αγγελία, ο αγοραστής της γης θα πάρει ως δώρο και ένα αδημοσίευτο λεύκωμα με προσωπικές φωτογραφίες του Ωνάση και της οικογένειας του.
Δείτε το ακίνητο.

Πηγή: Εθνος της Κυριακής - enikos.gr

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ-


Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΝΗΣ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-
ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…





ΨΥΧΑΓΩΓΟΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ

Ένας λαός που έπαθε βαθειά μελαγχολία,
τον Άδωνι χρειάζεται να τον ψυχαγωγήσει.
Είν’ ο εργασιομανής, ψάχνει για ασχολία,
όπου στην υπερχρέωση θα δώσει και τη λύση !

Αν δε μιλήσει ο Άδωνις, θα σκάσει απ’ το κακό του.
Είναι ο πανταχού παρών,  ο εκπληρών τα πάντα,
αυτή είναι η μοίρα του είναι το ριζικό του,
όπου και ανταλλάσεται  με λίγη προπαγάντα !

Στα πάνελ απαραίτητος με τη λογοδιάρροια ,
επί παντός επιστητού να έχει πάντα γνώμη.
Οι γύρω του απαίδευτοι, φαίνονται σαν παιδάρια,
κι’ ως χορευτής την έσβησε για πάντα τη Σαλώμη.

Στο “dancing with stars” ως Μέγας Καβαλιέρος.
Των Ελλήνων ο μέγιστος παιδαγωγός, φιλόλογος,
συγγραφέας θεατρικός, μπάζα δεν πιάνει ο Μολιέρος.
Κι’ όσο για τα κουσούρια του, γι’ αυτά δεν είν’ υπόλογος !

Αηδόνι και στη μουσική, της Φλώρινας ο καρδερίνος,
μα θάταν πιο κατάλληλος στο Άγιον όρος ψάλτης.
Κατάντησε πολιτικός Έλληνας μανδαρίνος,
σε εποχή πολιτικής που’γινε εφιάλτης !


Χ.Χ.

ΕΝ ΤΑΞΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΛΑΛΗΣΕΙ.. ΑΠΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕΒ...ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

"ΚΟΛΑΣΗ" ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ!!!

Η αποχώρηση των τεσσάρων υπουργών του ΔΗΚΟ (Υγείας, Ενέργειας, Άμυνας και Παιδείας) από την κυβέρνηση του Προέδρου, Νίκο Αναστασιάδη, λόγω της διαφωνίας του κόμματος με τους χειρισμούς του στο Κυπριακό, είχε ως συνέπεια να θέσουν και οι υπόλοιποι υπουργοί τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του κ. Αναστασιάδη. Αυτό ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Στυλιανίδης, μετά την έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

ΣΙΓΑ...Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ...ΠΟΥ ΠΟΙΕΊ ΤΟΝ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΤΗΣ ΤΗΣ ΦΑΥΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ...ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ...ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ, ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΠΑΣΗΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ! ΤΙ ΠΑΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙ Ο ΕΚ ΠΑΤΡΩΝ ΤΥΠΑΚΟΣ-ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ-


--ΠΡΩΤΟΝ...ΓΙΑΤΊ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΨΙΛΟΝ... τον έβγαλε στο αέρα; Δεν ήξερε ότι ο Πατρινός αυτός μαστοράκος... θα προέβαλε το ...τάχα πολιτικόν του άστρο; Μα είναι αρχίδι πολιτικό και δημοσιογραφικό! Και ξάφνου του κλείνουν τα μικρόφωνα! Γιατί του τα άνοιξαν; Ήξεραν ότι είναι φαύλος πολιτικός και τρεχαντήρης!..Παίζει, πεοκρουστεί ... προκειμένου να ειναι στον αφρό της πολιτικής σκηνής!..Αρχίδια καλαβρέζικα! Θέλει δε να γίνει και περιφερειάρχης Αττικής! Ούτε καν κοτάει να πάει στη Πάτρα...Τέλος πάντων ..άλλος ένας καραγκιόζης ...που μπλέκεται στα ποδάρια μας!
Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ: "Η ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕΣ" ΒΙΝΤΕΟ


Αναστάτωση επικράτησε στον τηλεοπτικό σταθμό Ε με την αποχώρηση του Νίκου Νικολόπουλου ζωντανά από την εκπομπή του.
Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος παρουσίαζε σε καθημερινή βάση την εκπομπή με τίτλο «Μ΄Ανοιχτά τα Αυτιά», ωστόσο σε αυτήν παρουσίαζε και διαφήμιζε δράσεις του κόμματός του καθώς κατεβαίνει υποψήφιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Σύμφωνα με τα όσα βρίσκεται σε θέση να γνωρίζει το koolnews.gr, πρόσφατα ενέσκηψε εσωτερική κόντρα με την διοίκηση του σταθμού με αποτέλεσμα σήμερα τα πράγματα να φτάσουν στα όρια τους και για τις δύο πλευρές.
Έτσι ο Νίκος Νικολόπουλος κατά την διάρκεια της εκπομπής είπε «τα πράγματα είναι απλά, ένα και ένα κάνουν δύο». Είτε έχουμε στην χώρα ξένη κατοχή, η οποία δίνει εντολές και λέει «θα κόψετε τους μισθούς, θα κόψετε τις συντάξεις, δεν θα έχετε φάρμακα, θα γίνετε αδερφές, δεν θα μιλάτε ελληνικά, θα κάνετε εκείκο, θα κάνετε το άλλο», ή θα τους στείλουμε στο διάολο.
Στην συνέχεια έβγαλε τα μικρόφωνά του, ζήτησε συγγνώμη από τους παρευρισκομένους και είπε πως θέλει να πάει αν μιλήσει με τον λαό του.
koolnews.gr

Ο ΕΛΛΗΝ ..ΕΝ ΔΟΞΟΙΣ ..ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΣΑΝΟ ΚΑΛΛΟΥΣ ΤΑΪΖΕΤΑΙ!



Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ…
ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
AN KI EMEIΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΕΣ….

Kαλά τώρα… Τη Μαρία Βαχική την έχετε δεί;

**Καλά αυτή είναι βιτσιόζα…αποφεύγει τις φωτογραφίες ..Κέφι της, αλλά στο βάθος το γουστάρει…



ΟΠΤΙΚΑ -OPTOCENTER- ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ

Δυστυχώς λόγω της ιδιορυθμίας της  αξιόλογης μανδάμ ΒΑΧΙΚΗΣ…
να μην φωτογραφίζεται…περιοριζόμαστε μόνον σ΄αυτές τις δυο μικρές φωτό… (η μία που είναι στο Παρίσι ...εξαφανίστηκε... λόγω συστήματος... ηλεκτρονικού) ..

Καλά η Μαρία-ΒΑΧΙΚΗ θα γελάει... αν και κάπου έχουμε συγκλονιστικές
φωτογραφίες της που τσακίζουν κόκκαλα …περί ομορφιάς! ...που όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να εντοπίσουμε.....Χώρια που μας το απαγορεύει ..δια ροπάλου!

Μην λέμε κοτσάνες!
Χιλιάδες είναι οι
Ελληνίδες με ασύλληπτα κάλλη
Εξ άλλου η ΑΦΡΟΔΙΤΗ…
εδώ άνθισε
 , ούτε Στο Αμέρικα, ούτε στη φαιδρά Αγγλετέρα…



**Είναι και Σαλονικιά -στην αριστερή στήλη- η παρασιουζομενη ως ηΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!
εκεί δηλαδή όπου ανθεί ο …πατσάς…
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ανανταμ -μπαμπανταμ... ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑ!

Αν διαβάστε τις απαντήσεις της .. θα καταλάβετε …τι εστί Πατσατσίδικο!

ΚΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ , ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ;
ΟΤΑΝ ΟΛΑΚΕΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΜΑΤΗ ΑΠΟ ΚΑΛΛΟΝΕΣ;


































!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ..
ioanna triantafyllidou

Η πιο όμορφη Ελληνίδα μιλάει στον Μαρίνο Βυθούλκα για λογαριασμό του People
Η πρώτη σκηνή στη θεατρική παράσταση Πράματα και Θάματα στο Μικρό Παλλάς κόβει την ανάσα. Η Ιωάννα εμφανίζεται με ένα μικροσκοπικό σορτσάκι που αφήνει ακάλυπτα τα μακριά της πόδια. Εντυπωσιακά όμορφη, πανύψηλη και σέξι. Όχι επιτηδευμένα, αλλά με έναν τρόπο φυσικό. Άλλωστε, όπως λέει, δεν την τρομάζουν οι ερωτικές σκηνές. «Μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα. Ο συγκεκριμένος ρόλος είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Παράλληλα, δουλεύω με ανθρώπους που εμπιστεύομαι» εξομολογείται η Ιωάννα, η οποία υποδύεται μια αστυνομικό που δουλεύει ως χορεύτρια σε καμπαρέ, με στόχο να παγιδεύσει τα θύματά της.
Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον Θοδωρή Αθερίδη και μιλά για αυτόν με ενθουσιασμό. «Αισθάνομαι ότι μας συνδέουν πολλά κοινά πράγματα. Είμαστε και οι δύο Θεσσαλονικείς και έχουμε σπουδάσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Αυτό, εξαρχής, με έκανε να αισθάνομαι οικεία. Όσον αφορά τη συνεργασία, έχω να πω ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήρεμος, ακομπλεξάριστος, δοτικός και δημιουργεί ένα πολύ ωραίο κλίμα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για ένα σκηνοθέτη και το θίασό του». Με τον Γιάννη Ζουγανέλη είχε προηγηθεί μια τηλεοπτική συνεργασία στη Γενιά των 592 Ευρώ. Εκεί, η Ιωάννα είχε εντυπωσιαστεί με τη θετική ενέργεια που απέπνεε. Όσο για τον πρώτο άνθρωπο που τη βοήθησε και την εμπιστεύτηκε, όταν ήρθε στην Αθήνα, ήταν η σκηνοθέτρια Όλγα Μαλέα, που της πρότεινε ένα ρόλο στη σειρά Λίτσα.com. Η μετέπειτα πορεία της Ιωάννας διαγράφεται σταθερά ανοδική, καθώς ακολουθεί το Κάψε το Σενάριο στο Mega, αλλά και το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, η σειρά που προβάλλεται φέτος από τον Alpha, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

ioanna triantafyllidou
Αλήθεια, τι είναι αυτό που μπορεί να της κάνει ο σύντροφός της και να του αρχίσει τη μουρμούρα; «Δεν μου αρέσει καθόλου η μουρμούρα, η γκρίνια και η μιζέρια. Αν είναι να πω κάτι, θα το πω μια φορά και με όσο κατανοητό και ήρεμο τρόπο γίνεται. Είναι πιο αποτελεσματικό από τη μουρμούρα» λέει γελώντας. Δύο από τις ερωτικές της σχέσεις που έγιναν γνωστές στο ευρύ κοινό ήταν από το χώρο της δουλειάς της, και μάλιστα με ηθοποιούς που είχαν άμεση συνεργασία. Με τον Δημήτρη Μακαλιά έπαιζαν στη Γενιά των 592 Ευρώ και στο Κάψε το Σενάριο, ενώ με το σημερινό της σύντροφο,Πάνο Βλάχο, συμπρωταγωνιστούν στο σίριαλ Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα. Η δημοσιοποίηση της προσωπικής της ζωής ήταν κάτι που την ενόχλησε; «Δεν μου αρέσει να συζητιούνται πράγματα που δεν θέλω να συζητάω. Ναι, με ενόχλησε. Καταλαβαίνω πως είναι δουλειά κάποιων ανθρώπων να το κάνουν, απλά εγώ δεν θέλω να συμμετέχω. Προτιμώ να μην ασχολείται κανένας με την προσωπική μου ζωή» λέει. Ωστόσο, θεωρεί πως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα ανάμεσα σε δύο συντρόφους. «Ένα μεγάλο ενδιαφέρον στη ζωή μας είναι το επάγγελμα που ακολουθούμε. Όταν αυτό είναι κοινό με του συντρόφου μας, υπάρχει ένας βασικός κοινός παρονομαστής».
Ποιες από τις δουλειές που έχει κάνει μέχρι σήμερα την κάνουν να αισθάνεται περήφανη; «Πέρσι το Μάιο, που ανεβήκαμε στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση Απατεώνες και Τζέντλεμαν. Το πρωταγωνιστικό τρίο ήταν ο Γιάννης Μπέζος, ο Πέτρος Φιλιππίδης κι εγώ. Η στιγμή που με έβγαλαν αυτοί οι δύο άνθρωποι στη σκηνή να υποκλιθώ ήταν πολύ συγκινητική, διότι έπαιζα στην πόλη μου και έκανα υπερήφανους τους γονείς μου».Η μητέρα της Ιωάννας ασχολείται με εμπόριο ρούχων, ενώ ο πατέρας της είναι δημόσιος υπάλληλος. Η αδελφή της, Δήμητρα, είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη και έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική. «Με την αδελφή μου δεν μοιάζουμε καθόλου. Είναι κούκλα, ξανθιά. Τώρα, είμαστε κολλητές. Παλαιότερα, αναγκαστικά παίζαμε μαζί. Ο μόνιμος καβγάς μας ήταν για τα ρούχα και τα παιχνίδια της. Δεν ήθελε να της τα πειράζω. Όλα αυτά, όμως, άλλαξαν την εποχή που μπήκαμε στο πανεπιστήμιο».
Παρότι είναι πολύ ψηλή (1,83 μ.), δεν ξεχώρισε μόνο για το ύψος, αλλά και για το ταλέντο της. Πρόσφατα, ο Πάνος Βλάχοςδήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΣΚΑΪ πως δεν τον πειράζει που είναι τέσσερις πόντους πιο κοντός από την Ιωάννα. Για εκείνη παίζει ρόλο το ύψος σε έναν άντρα; «Ποτέ δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνιση κάποιου. Προφανώς και πρέπει να πληροί τα αισθητικά μου κριτήρια. Δεν γίνεται να τον βλέπεις και να αναγουλιάζεις. Αν δω έναν όμορφο άντρα, θα εκτιμήσω την ομορφιά του, αλλά δεν είναι και λόγος για να είμαι μαζί του» εξομολογείται. «Παλιότερα πίστευα πως οι άνθρωποι αλλάζουν. Τελικά, έχω καταλήξει πως πρέπει να εκτιμάς αυτό που διαθέτει ο σύντροφός σου και να μην προσπαθείς να τον αλλάξεις και να τον φέρεις στα μέτρα σου. Σε μια σχέση, όταν αγαπάς, συμβιβάζεσαι και συμβαδίζεις με το “θέλω” του άλλου, αρκεί να είναι μέσα στα δικά σου πλαίσια και να μη σε καταπιέζει» συμπληρώνει. Ο σύντροφός της, στην ίδια τηλεοπτική συνέντευξη, δήλωσε πως ο θεσμός του γάμου έχει αρχίσει να ξεθωριάζει και η γενιά του σιγά σιγά τον αποχαιρετά. Είναι κάτι που τη βρίσκει σύμφωνη; «Δεν θεωρώ πως η έννοια του γάμου έχει ξεθωριάσει. Βέβαια, ένας γάμος από μόνος του δεν λέει τίποτα, εκτός αν θέλεις να κάνεις παιδιά. Από τη στιγμή που θα πάρω την απόφαση να κάνω ένα παιδί με κάποιον άνθρωπο, θα μου άρεσε να παντρευτώ» παραδέχεται.
ioanna triantafyllidou

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟ...ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ:

Το πρόγραμμά της είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, αλλά όταν είναι στο σπίτι, προτιμά να βλέπει αμερικανικές σειρές από τον υπολογιστή. Από ελληνικά σίριαλ, της άρεσε το Κάτω Παρτάλι.«Θεωρώ ότι προσπαθούμε να πετύχουμε στην τηλεθέαση με λίγο λάθος τρόπο. Πρέπει να την προκαλούμε μέσα από την ποιότητα της δουλειάς μας και όχι μέσα από την προσωπική μας ζωή» εξηγεί, ενώ παράλληλα μιλάει για κάτι που πραγματικά τη θυμώνει: «Έρχονται να πάρουν πλάνα από μια πρεμιέρα και μετά οι δημοσιογράφοι κάνουν μια ερώτηση για την πρεμιέρα και δεκαπέντε για την προσωπική σου ζωή. Στο τέλος, παίζουν μόνο ό,τι είπες για την προσωπική σου ζωή. Νιώθω πολύ άσχημα με όλο αυτό. Το θέμα είναι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, εκτός αν αυτή είναι τελικά η δουλειά τους και το έχω παρεξηγήσει» λέει στο People.
kourdistoportocali.com

ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ...ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ...ΚΑΤΟΥΡΙΟΜΑΣΤΕ... ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΦΘΟΝΟ ΔΙΟΥΡΗΣΗ... ΌΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , Ο ΚΑΙ ΕΥΚΛΕΗΣ .. ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου