Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ....Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ...

....Μήπως έχουμε επίθεση εξωγήϊνων; 

ΚΟΛΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ...Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ;...


ΤΑΣΟΣ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΑΣΙΓΚΤΩΝ: 
ΤΑΣΟΣ   ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ:

(Ουάσιγκτων 13-3.14) 
Η εξαφάνιση αεροσκάφους της Μαλαισίας, προβληματίζει ιδιαίτερα τους πολιτικοδιπλωματικούς κύκλους της Ουάσιγκτων, οι οποίοι ήδη  υποψιάζονται πως το όλο στόρυ είναι επίδειξη τεχνολογικής ..υπεροχής της Κίνας... και η οποία 
 "εξαφάνισε"... το αεροσκάφος... 
Οι ίδιοι κύκλοι προς ενίσχυση της θεωρίας αυτής... διερωτώνται πως είναι δυνατόν οι ΗΠΑ έως στιγμής,  πρώτον σιγούν και δεν πέτυχαν με τις άριστες ηλεκτρονικές τους δομές... ,όπως τουλάχιστον παραδέχονται οι πάντες, να εντοπίσουν τα αίτια της εξαφάνισης του Μαλαισιανού αεροσκάφους...και δεύτερον δεν δείχνουν να έχουν ζωηρή ανάμειξη στο όλο στόρυ....πράγμα αξιοπερίεργον- Περισσότερες επ΄αυτού πληροφορίες θα σας μεταδώσω αύριο!

ΤΑΣΟΣ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ...

NEΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ 14.3.14

Ως συνέχεια της χθεσινοβραδινής  ανταπόκρισης μου, επισημαίνεται η παρέμβαση της Κίνας... με  ένα δορυφόρο της ...τάχα μου οι δορυφόροι της εντόπισαν  συντρίμια του αεροσκάφους, πράγμα που αποδείχτηκε παραμύθιον...Οι παρατηρητές εδώ θεωρούν την κινέζικη αυτή κίνηση μάλλον ως κίνηση να θολώσει τα νερά...να παραπλανήσει...ώστε να απομακρύνει τις έντονες υποψίες... πως στην εξαφάνιση του αεροσκάφους έχει βάλει το Πεκίνο το.... επιστημονικό δαχτυλάκι του..

Επίσης μέσα στις συζητήσεις των παρατηρητών-αναλυτών... της Ουάσιγκτον, μεταξύ των 'υπόπτων' αναφέρεται και η Ρωσία, και η οποία είχε κάθε λόγο να στείλει ένα μήνυμα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, "πως εδώ είμαστε...μην μας κουνιόσαστε με την Ουκρανία...κι έχουμε πολλά στο δισάκι μας που δεν φαντάζεστε" Επ αυτού αναφέρεται πως η Ρωσία έχει αναπτύξει μυστικά ηλεκτρονικά όπλα ασύλληπτης τεχνολογίας και πως μάλλον σε μια ενδεχόμενη σύγκρουση με τη Δύση... θα τα επιστρατεύσει.Πράγμα που όμως δεν φαίνεται στο άμεσο μέλλον!
Δεν πρέπει επίσης να μας διαφεύγει και η απουσία του ενδιαφέροντος  της Ρωσίας για την εξαφάνιση του Μαλαισιανού αεροσκάφους...παράλληλη, σχεδόν ταυτόσιμη εκείνης των ΗΠΑ... Καλά αυτό δεν σας κάνει εντύπωση; και πάντως έχει από την πρώτη στιγμή (περίεργο...) η τρομοκρατική ενέργεια!

Γίνεται ολοένα και περισσότερο σαφές πως οι ΗΠΑ γνωρίζουν άριστα  τι ακριβώς συνέβη με το αεροσκάφος ..

Θα κλείσω την ανταπόκρισή μου και με ένα άλλο που κυκλοφορεί  ευρέως ..και όντως μοιάζει με ανέκδοτο, αλλά υπάρχουν πολλοί που υπερβαίνουν τα όρια της κοινής λογικής και πιστεύουν στα διαπλανητικά και σε άλλους κόσμους που υπάρχουν στον διαστημικό χώρο!
Λοιπόν μερικοί λένε πως η εξαφάνιση του αεροσκάφους αποτελεί "επίθεση" αγνώστου διαστημοπλοίου ..που άρπαξε το αεροσκάφος... γι αυτό και δεν υπάρχουν ίχνη του τώρα και μια βδομάδα...
Συμπληρώνουν δε ...πως ...οι επιβάτες του αεροσκάφους χαίρουν άκρας υγείας και πως θα εμφανιστούν στον πλανήτη γη μετά από 1000 χρόνια...

Χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή... αλλά τι να κάνω, οφείλω να σας στείλω  ακόμη και απίστευτες φημολογίες, ώστε να ξέρετε τι ισχύει στις ΗΠΑ!

ΤΑΣΟΣ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ!      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου