Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΣΤΟΧΑ:

ΒΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ....ΔΟΥΛΕΥΕ!

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ! 

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΣΚΟΤΙΖΟΝΤΑΙ;

 _____________Δεν πρόλαβε να περάση λίγος καιρός, αφ ότου από τη θέση αυτή καταγγείλαμε, ότι στη Βουλή των Ελλήνων συνετελέσθη ένα οικονομικό έγκλημα και να –δυστυχώς- έχουμε πάλι τα ίδια! Στις 17 Φεβρουαρίου εγράψαμε: ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..... ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ! Ήσαν οι κύριοι κ.Βουλευτές μας, αυτοί που με απόφασή τους χάρισαν διακόσια τόσα εκατομμύρια (200.000.000) € στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και όχι μόνον!
____________Να, λοιπόν, ότι τα οικονομικά εγκλήματα συνεχίζονται! Μια είδηση, που λάβαμε προ ημερών, λέγει ότι σύμφωνα με νεώτερη απόφαση, που έλαβε η Βουλή,  «προς το αρχείο οδεύει η έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων για τα δάνεια εκατομμυρίων ευρώ, που χορηγήθησαν στον τηλεοπτικό σταθμό MegaChannel.  Χαρίζουν στο Mega αφειδώς τα εκατομμύρια, ώστε οι φωστήρες διαφωτιστές Στελέχη και Δημοσιογράφοι του Καναλιού να συνεχίζουν ανενόχλητοι το έργο τους, δηλ. να  στρεβλώνουν τα γεγονότα, να αναδεικνύουν ασήμαντα θέματα ως σημαντικώτατα, να εφαρμόζουν το σχέδιο πλύσεως του εγκεφάλου μας, να εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα, (βλ. το Σχέδιο Αννάν για την Κύπρο προ ολίγων ετών), να ξεθεμελιώνουν ό,τι ελληνικό, ό,τι εθνικό και ό,τι Ορθόδοξο κι εμείς να λέμε το νέο σλόγκαν, που λανσάρουν, το «Mega μου»!
____________Δεν είμεθα αρμόδιοι για να διερευνήσουμε σε βάθος την είδηση, η οποία οπωσδήποτε αναφέρεται στο ...ευτελές χρηματικό ποσό των ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ €! Στη συνέχεια θα διαβάσετε την σχετική είδηση. Εμείς κατ’ ανάγκην θα σας πούμε με ωμή γλώσσα τα λόγια που σας λέγουν οι κ.κ. Βουλευτές σας, τα οποία -δυστυχώς- σεις δεν τα ακούτε: «Έλληνα Πατριώτη, Έλληνα Ραγιά, Έλληνα Βλάκα σκάσε και ……δούλευε!». 
_____________Καθήστε, λοιπόν, αδελφοί μου στον καναπέ σας και αφήστε τους εξυπνάκηδες της Βουλής, των ΜΜΕ, της Εφορείας, της Τραπέζης  να κυνηγάνε τον φτωχό για χρέος 100 €, να οδηγούν δέσμιους στη Φυλακή μικροεπιχειρηματίες και βιοπαλαιστές για κάποια χρέη 5.000 - 10.000 € προς το Ελληνικό Δημόσιο ή να δημεύουν την ακίνητη περιουσία σας, ενώ την ίδια ώρα χαρίζουν δεκάδες ή εκατοντάδες εκατομμυρίων € και  με τον τρόπο αυτό απαλλάσσουν τους μεγαλοκαρχαρίες του Συστήματος από τα υπέρογκα  χρέη τους!  Είχαμε τους καταχραστές των εξοπλιστικών Προγραμμάτων, είχαμε τους φοροφυγάδες της περίφημης λίστας Lagard, είχαμε τους διορισμούς  από το παράθυρο προσώπων από το στενό συγγενικό περιβάλλον των κατά καιρούς διατελεσάντων Υπουργών επί των Οικονομικών, είχαμε τελευταία και τη σπατάλη του Δημοσίου χρήματος και το μεγάλο φαγοπότι με τις λεγόμενες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, και τώρα τελευταία βλέπουμε να χαρίζουν δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων σε μεγαλοκαρχαρίες!  
_____________Καθήστε στον καναπέ σας και αφήστε όλους, ακόμη κι εμάς τους πνευματικούς ταγούς σας, τους Μητροπολίτες της Χώρας, να βλέπουμε απαθώς όχι μόνον το ξεπούλημα της Χώρας, αλλά και την οικονομική κατακρεούργηση  των πενομένων χριστιανών αδελφών μας! Πάει πια! Τώρα πια δεν γίνεται λόγος για τους «νεόπλουτους» του ΠΑΣΟΚ! Τώρα πια πληθύνονται οι τάξεις «των νεόπτωχων» αδελφών μας, οι οποίοι κατά την πλειονότητά τους προέρχονται από τις τάξεις της συντηρητικής λεγομένης παρατάξεως! Οι πρώτοι βολεύθηκαν πια και δεν ομιλούν! Οι άλλοι, δηλ. τα κορόϊδα, τα θύματα, οι «νεόπτωχοι» δεν διαμαρτύρονται, δεν ομιλούν! Βλέπουν και …..σιωπούν!
Του ΒΑΓΓ. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ -"ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"
_____________Ελάτε, λοιπόν, αδελφοί μου, ελάτε να σκύψουμε το κεφάλι μας, χωρίς διαμαρτυρίες, για να μας το κόψουν οι ισχυροί της ημέρας! Διερωτώμαι: Χάθηκε το ελληνικό φιλότιμο; Χάθηκε πια η λεβεντιά, η αντρειοσύνη;  Χάθηκαν πια οι ηρωϊκές μορφές σ’ αυτόν εδώ τον τόπο; Χάθηκαν τα μεγάλα αναστήματα; Χάθηκαν οι αντιστασιακοί Ήρωες του Μεσολογγίου; Χάθηκαν οι Μπουμπουλίνες; Χάθηκαν οι Αθανάσιοι Διάκοι; Δεν υπάρχει πια ούτε ένας Παπαφλέσσας; Τόσο πολύ έχουμε φτωχύνει;
_______Ώστε όλοι μας, μικροί και μεγάλοι, σοφοί και άσοφοι, κληρικοί και λαϊκοί, Δεσποτάδες, Παπάδες, Διάκοι και χριστιανοί, όλοι μας ανεξαιρέτως,  γινήκαμε «χαφιέδες και ηλίθιοι;» Μπράβο μας!
___________Σαν επιστέγασμα και τυπικό δείγμα του χαφιεδισμού μας θα σας αναφέρω ένα απλό παράδειγμα: Ταξιδεύοντας με ιδιωτικό αυτοκίνητο στην νέα εθνική οδό και στον άξονα Κορίνθου-Αθηνών τώρα τελευταία είμεθα υποχρεωμένοι να καταβάλλουμε διπλά διόδια! Πληρώνουμε και όταν εισερχόμεθα στην εθνική οδό, εκεί κάπου στα Ίσθμια της Κορίνθου, αλλά πληρώνουμε και όταν εξερχόμεθα από την εθνική οδό, εκεί κάπου στον Ασπρόπυργο! Μπράβο μας!  Πήτε μου, παρακαλώ, με ποιά λογική, πρέπει να καταβάλλουμε διόδια, δηλ. τέλη διελεύσεως, δυό φορές για το ίδιο κομμάτι ενός δρόμου; Δεν είναι τρελλό αυτό; Ξεσηκώθηκε, λοιπόν, κάποιος; Διαμαρτυρήθηκαν μερικοί για την ληστεία, που υφιστάμεθα;  Δυστυχώς, όχι! Είμαστε, γι αυτό και μόνον, άξιοι της τύχης μας! Αναμείνατε, λοιπόν, στο ακουστικό σας! Σε λίγο η Τρόϊκα ή η Δόϊκα ή η Τριακοσιόϊκα (η Βουλή) θα μας ρουφάει το αίμα! Και πάλι μπράβο μας! 
ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΙΣΘΜΟΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
____________Ορθόδοξε Έλληνα χριστιανέ! Πλησίασε το Χριστό μας και άφησέ Τον να διαφεντεύει τη ζωή σου, τη σκέψη σου, τις επιθυμίες σου. Θα Σε λυτρώσει, διότι«πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν, οι δε εκζητούντες τον Κύριον ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού»! Η Μεγάλη Σαρακοστή είναι μια ευκαιρία να αποβάλουμε τον ρύπο της ψυχής μας δια της εξομολογήσεως και της αγωνιστικότητός μας εναντίον των παθών μας. Είναι επίσης μια ευκαιρία να αυξήσουμε τα πνευματικά μας αποθέματα διά της μελέτης του θείου λόγου, διά της πυκνής προσευχής, διά του συχνού εκκλησιασμού, διά της ασκήσεως της ελεημοσύνης, διά του αγιασμού της ψυχής μας.
____________Έλληνα, εσύ που άφησες την καρδιά σου αφύλακτη και σε εκυρίευσε η θρησκευτική αδιαφορία, άκουσέ με κι εσύ:  Πληρώνοντας το τίμημα της αποστασίας από το δρόμο και το θέλημα του Θεού έγινες δούλος όχι μόνον των παθών σου, αλλά και των πολιτικών σου επιλογών! Έτσι όμως οι οδηγοί σου, τα πολιτικά σου ινδάλματα, σε αποχαύνωσαν! Σε κατέστησαν Ραγιά!  Ραγιά και Βλάκα!
 __________Έλληνα, Ραγιά και Βλάκα, σκάσε, λοιπόν, και δούλευε! Έτσι σου αξίζει!  Γι’ αυτό και τα χειρότερα έρχονται! Η Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση προωθεί τα σχέδιά της! Υποτάσσει, δηλ. εξαθλιώνει  οικονομικά, τους Λαούς και έτσι προωθεί τα Σχέδιά της. Αλλά περί αυτού θα τα πούμε στο επόμενο σημείωμά μας.
Αίγιον, 10 Μαρτίου 2014
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου