Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ -ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ...ΔΙΝΟΥΜΕ ΡΕΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ!

Ο ...ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ! Ο ΧΑΛΒΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ..ΟΜΠΑΜΑ ...συνέστησε στον ΠΟΥΤΙΝ... να κάτσει φρόνιμα...διότι λέει... ότι θα αποκοπεί η Ρωσία από τη διεθνή κοινότητα, αν κάνει στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία!! Σκιάχτηκε ο Πούτιν. Αυτό που προέχει γι αυτόν είναι η προστασία των Ρωσόφωνων της Ουκρανίας και των λοιπών συμφερόντων της. Δηλαδή για να έχει η Ρωσία ...την καλή της φήμη , θα πρέπει να αφήσει τους ληστρικούς εισβολείς της Δύσης στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ,  ( ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ)... να οργώνουν στα εδάφη της; Πάντως ο πόλεμος, άρχισε , όπως το προβλέπουν οι σοφοί καλόγεροι-  νεοπροφήτες της Ορθοδοξίας!... κι εμείς που δεν είμαστε προφήτες ασφαλώς...ΜΙΑ ΕΥΧΗ: τα βλήματα ...να μην αγγίξουν την Ελλάδα... αν και η Ευρω-αμερικανική αλητεία, έχει πλάνα για τη διάλυσή μας! Κι ακολουθείστε την πρότασή μας: ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ, όσοι μπορείτε ...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΗ Ν.ΥΟΡΚΗ... ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΝΗΓΙΡΙΑΝΟΣ ΦΑΝΑΤΙΛΑΣ ...ΕΛΛΗΝΑΣ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! Ο ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ!!!

Ένας φιλέλληνας που σε κάνεις να ανατριχιάζεις. Ο αναγνώστης μας που μάς έστειλε το βίντεο υπογραμμίζει: 
Το παρακάτω video το αφιερώνω στη Χρυσή Αυγή, ο Νιγηριανός οδοντίατρος Sam Chekwas, λάτρης της ελληνικής γραμματείας, άνοιξε  ελληνικό βιβλιοπωλείο, με στόχο να διαφυλάξει την ελληνική γλώσσα, και  να μυήσει σ΄αυτή και τη λογοτεχνία της ακόμα και τους Αμερικανούς!  Είναι το μοναδικό Ελληνικό βιβλιοπωλείο στη Νέα Υόρκη!
Φταίω εγώ τώρα να αναρωτιέμαι ποιος είναι περισσότερο Έλληνας, ο μαύρος Νιγηριανός ή ο λευκός Κασιδιάρης με τα «άπταιστα» ελληνικά του;


Αντώνης Κρούστης

Fileleftheros1966.blogspot.com

Ακούστε με προσοχή τι λέει και θα καταλάβετε ότι πρέπει να ντρεπόμαστε!

ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ.. ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ!

ΧΑΝΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!!

Ένας Εβραίος αποφάσισε να γίνει χριστιανός και θέλησε να εξετάσει τις εκδοχές του χριστιανισμού για να επιλέξει. Βρίσκει λοιπόν έναν ορθόδοξο, έναν προτεστάντη κι έναν παπικό. Τους λέει τις προθέσεις του κι εκείνοι συμφωνούν να τον “ξεναγήσουν” στις εκκλησίες τους.
Πάει ο Εβραίος με τον προτεστάντη μια Κυριακή, μπαίνει στο ναό και βλέπει τους ανθρώπους τακτοποιημένους με τα καλά τους ρούχα, ο καθένας στο κάθισμα του, μπροστά από τον κάθε πιστό μια Καινή Διαθήκη, η χορωδία να λέει τους ύμνους αρμονικά, τα πάντα να λάμπουν από καθαριότητα και μετά το τέλος όλοι του φερθήκαν ευγενικά με πολύ καλούς τρόπους.

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ!

Κάποτε στούς μεγάλους διωγμούς τῶν Χριστιανῶν,
σέ ἕνα ἀπό τά μαρτύρια τούς ἔκαιγαν ζωντανούς!
Τώρα στούς ἔσχατους καιρούς,
θέλουν νά μᾶς καῖνε ἀκόμα καί νεκρούς!
Ἡ Νέα Ἐποχή τοῦ Διαβόλου καί τῶν Ἀντιχρίστων, ὠς γνωστόν, βλασφημεῖ κατά τοῦ Θεοῦ μέ κάθε τρόπο καί μέσο, προκειμένου νά διαλύσει τήν Ὀρθοδοξία καί νά ρημάξει τίς ἀνθρώπινες ψυχές, γιά χρῆμα καί πρόσκαιρη ἐπίγεια δόξα. Ἕνα ἀπό τά «ἐπινοήματά» της πού προσπαθεῖ νά ἐπιβάλλει τά τελευταῖα χρόνια καί μάλιστα μέ Νόμο, εἶναι καί ἡ «καύση» τῶν νεκρῶν!

ΓΝΩΣΤΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ...

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ»! ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ!!!

ΟΙ …ΕΦΙΑΛΤΕΣ EXOYN ΚΑΙ…ΠΤΥΧΙΟ!
ΟΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!
Η ΡΕΠΟΥΣΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!
Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Ο κ. Αλέξης Ηρακλείδης είναι καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Ανάλυσης Συγκρούσεων στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, όπου διδάσκει το βιβλίο «Ανάλυση και επίλυση συγκρούσεων» το οποίο έχει συγγράψει ο ίδιος! Προφανώς, στο μάθημα αυτό εξετάζονται οι φοιτητές του οι οποίοι για να περάσουν επιτυχώς τη διαδικασία των εξετάσεων θα πρέπει να γράψουν ότι τα Σκόπια είναι η «Δημοκρατία της Μακεδονίας» ή ότι οι Έλληνες είναι έθνος επιθετικό που για να επιβιώσει κατασκευάζει έναν «εχθρό», όπως επίσης ότι την Ελλάδα χαρακτηρίζει αδιαλλαξία εξαιτίας της οποίας δεν επιτρέπει στα Σκόπια να ονομαστούν «Μακεδονία»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου