Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

OI TOYΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ!!!


20140328-080840.jpg
ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ! Ίδιες προβοκάτσιες εδώ και έναν αιώνα…Βίντεο στο Youtube με ημερομηνία 27/3/2014 αφορά σύσκεψη που έγινε ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών Νταβούτογλου, στον Νο 2 του Γενικού Επιτελείου Στρατού Γιασάρ Γκιουλέρ, στον Χακάν Φιντάν (διοικητή της ΜΙΤ) και τον υφυπουργό εξωτερικών Φεριντούν Σινιρλίογλου. Δείτε τι σχεδιάζουν για μια ξένη χώρα που πνίγεται στο αίμα…
Nα επισημάνουμε πως ο τάφος του Σάχη Σουλεϊμάν είναι μια νησίδα
ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ Ν.ΥΟΡΚΗ .....

'Αρχισαν οι εκδηλώσεις στις ΗΠΑ γιά την 25η Μαρτίου. Παραδοσιακά ξεκινούν με την παρέλαση στο Τάρπον Σπρινγκς Φλόριδα, την πλησιέστερη με την 25η Μαρτίου, Κυριακή

'Αρχισε το ''καρναβάλι'' στη Νέα Υόρκη γιά να ''εορταστεί'' η εθνική μας επέτειος
'Υψωση ελληνικής σημαίας στο κάτω Μανχάτταν με εύζωνες προεδρικής φρουράς και περίπου 80 προεδροπαράγοντες και Ομογενείς. Στις 325.000 δολ. το κόστος της τρίωρης παρέλασης-''καρνάβαλου'' την Κυριακή στην 5η Λεωφόρο, σε πάνω από 120.000 δολ. το κέρδος της διοργανώτριας Ομοσπονδίας, με έδρα το ''γκέττο'' Αστόριας, που δεν καταδέχτηκε να πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια των ευζώνων. Αναμένεται ότι στην παρέλαση θα συμμετάσχουν και θα την παρακολουθήσουν περίπου 10-12.000 άτομα.
-''Χαμός'' στην τελευταία συνεδρίαση (Πέμπτη 27 Μαρτίου) γιά προετοιμασία παρέλασης όταν Ομογενής είπε ''η εκκλησία δεν έχει θέση στην παρέλαση. Αυτή πολέμησε τον αγώνα του '21'', με αποτέλεσμα κληρικός που εκπροσωπούσε την ''ιερά'' ημι-gay Αρχιεπισκοπή, να ''βγει από τα ρούχα της''.
- Ο αστοιχείωτος πρόεδρος της Επιτροπής Παρέλασης αποκάλεσε τον επικεφαλής αξιωματικό της προεδρικής φρουράς στην ύψωση σημαίας ''πρόεδρο των ευζώνων''. Aυτός θα γίνει και πρόεδρος της ''σκανδαλιάρας'' Ομοσπονδίας

Πρόβλημα στο Σικάγο, με τον υφυπουργό Εξωτερικών ''αρμόδιο γιά Απόδημους'', Κυρ. Γεροντόπουλο
Ο υφυπουργός και υποτίθεται αρμόδιος γιά Απόδημους, συνεχίζοντας τα υπερπόντια ταξίδια του με κρατικό χρήμα, μετά την Αυστραλία, ήρθε Αμερική γιά να ''γνωρίσει την Ομογένεια'' επίσημα, αλλά ουσιαστικά γιά ταξίδι τουριστικό και ''κομματικής υποστήριξης''. 'Ετσι, στο Σικάγο, Πέμπτη και το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Μαρτίου, προπαραμονή παρέλασης, παραυρέθηκε στην τελετή ύψωσης της ελληνικής σημαίας, πήγε στο επονομαζόμενο ελληνικό Μουσείο που διαπρέπει σε...μεζεδοδοκρασογνωσία (αυτό ονομάστηκε ''συνάντηση με την Ομογένεια'') και σε ένα σχολείο... Αλλά η ουσία είναι κάπου αλλού: Παρασκευή απόγευμα συναντήθηκε με μερικούς Ομογενείς παράγοντες και μη, στο πολυτελές και ακριβό -''πάνω'' στην λίμνη- προξενικό διαμέρισμα (5-7 μ.μ.) και μετά, στις 8:00μ.μ., είχε δείπνο με στελέχη της τοπικής Οργάνωσης ''Νέας Δημοκρατίας'', στο Genesis Restaurant & Night Club, Country Club Hills. Αλλά συνάντηση με την ευρύτερη Ομογένεια, καμία. Τους παράγοντες επέλεξε η ''τουρίστρια'' (έχει κερδίσει...επάξια τον τίτλο) γενική Πρόξενος, Ιωάννα Ευθυμιάδου. Το αστείο είναι ότι με χρήμα του ελληνικού λαού, υποτίθεται ότι ο υφυπουργός ταξιδεύει γιά να...γνωρίσει την Ομογένεια και να...ασχοληθεί με τα...προβλήματά της και όχι γιά να βρει θύματα να ενισχύσουν οικονομικά το κάθε κρατικοδίαιτο κόμμα Ελλάδας, των ''δανεικών και αγύριστων'', που δεν πληρώνει ούτε τον λογαριασμό γιά το ηλεκτρικό στην ΔΕΗ.(Kalami NET)

Ο ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ...ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ...ΕΠΙΜΕΝΕΙ:


Ο Δ. Καζάκης επιμένει για δραχμή (video)

Ο Δ. Καζάκης γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ., φιλοξενούμενος στο στούντιο της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης στην εκπομπή "Νέα το πρωί", σε μια συνέντευξη 
εφ' όλης της ύλης με την Κατερίνα Πολύζου στις 28-3-2014. Καλό είναι να δούμε το video (όποια και να είναι η άποψή μας για το θέμα)

Η ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΣΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!...ΚΑΙ Η ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ....ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ..ΕΛΑΧΙΣΤΑ ..ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΌ ΤΟ VIDEO ALBUM- Το Super ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ!

ΒΡΕ...ΒΡΕ ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ..: ΚΩΛΟΣΦΟΥΓΚΑΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ...ΣΗΜΕΡΑ..αλλά συνεχίζουν...να σιτιζονται από μας!
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ
VIDEO ALBUM... O Aπ.Βραχιολίδης!

Αυτή τη στιγμή ετοιμάζονται μια-δυο εκπομπές για τη Νέα Κρατική Τηλεόραση  σχετικά με το φαινόμενο της βιντεοκασέτας στην Ελλάδα που άνθισε για 5 συναρπαστικά χρόνια -από το ΄85 έως το 1990-92, μέχρι που τα κακάρωσε με την εμφάνιση της ιδιωτικής τηλεόρασης!
Πρόκειται για μια σημαντική σελίδα στο κεφάλαιο της ψυχαγωγίας του ΄Ελληνα, που πράγματι είχε μια απίστευτη δυναμική.... Αρκεί να αναφέρουμε πως δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα 5000 βιντεοκλάμπ... και 50 εταιρίες παραγωγής βιντεοταινίων.. όταν στην Ν.Υόρκη υπήρχαν 100 μόνον βιντεοκλάμπ και στην γείτονα Τουρκία... μόνον 20 παραγωγές εταιρίες!
( Για το στόρυ αυτού του φαινομένου της έκκρηξης της βιντεοκασέτας  διαβάστε λεπτομέρειες στα sites ..www.webpressunion.blogspot.gr ( Στην άνω μπάρα κάτω από τον τίτλο... θα βρείτε και το VIDEO ALBUM, περιοδικό ΟΛΚΗΣ ,που καταγράφει πλήρως το φαινόμενο της άνθισης της βιντεοκασέτας στην Ελλάδα)..
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

στο
τακα-τακα!



Διαλέξτε την πληροφόρηση που χρειάζεστε 
KANTE
KLIK ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ
ΝΕΩΝ

Κόσμος
Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη και τεχνολογία
Πολιτική
Άλλες κυριότερες
 ειδ...





ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΣΑΣ… ΚΑΙ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!








Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ 

ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-

ΕΝΑ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ


ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  

ΚΑΛΛΟΙ   
  


Σ’ αυτή τη χώρα του Αλή, κάθε Καραμανλή.
Σ’ αυτή τη χώρα του Παπά, κάθε Παπανδρέου,
για αιώνες θα φωνάζουμε αλί και τρισαλί,
στη χώρα αυτή που χάθηκε η έννοια του ωραίου !

Τώρα Στουρνάρια βάλανε για να μας κυβερνήσουν,
γομάρια μας κατάντησαν, μας βάλανε τον Σαμαρά.
Ώρα βρήκαν κατάλληλη   να εξανδραποδίσουν,
το ελληνικό φιλότιμο που δίνει τη χαρά !

Χάθηκε ο πολιτισμός και το αρχαίο κάλλος.
Μαζί μ’ αυτά χαθήκανε κι’ όλα τα αγαθά.
Ο κάλος του εγκέφαλου είναι τόσο μεγάλος,
των σταυρωτών ενός λαού σε νέο Γολγοθά !



Χ.Χ.
ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟ-FUNNY
(ΠΟΙΗΤΗ ΑΛΜΠΑΝΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου