Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΝΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΏΡΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!

Η ΑΓΚΟΛΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ...

 απαγορεύσουν τη μουσουλμανική θρησκεία,
Λόγω των τελευταίων μεγάλων σφαγών και της κακοποίησης των χριστιανών από τους μουσουλμάνους στην μαύρη ήπειρο,
οι αρχές της Αγκόλας έλαβαν προληπτικά μέτρα για να αποτρέψουν να συμβεί το ίδιο στην Αγκόλα, αποφασίζοντας να απαγορεύσουν τη μουσουλμανική θρησκεία, την οποία θεωρούν μια λατρεία, και όχι μια θρησκεία.
Αυτή η αποφασιστική δράση από τον επικεφαλής του κράτους της Αγκόλας βασίζεται σε μια γενική επιθυμία για την προστασία από την άνοδο της ουαχαμπιτικης ιδεολογίας που έχει δημιουργήσει τον όλεθρο, το θάνατο και την καταστροφή στην Αφρική και αλλού, όπως πολύ σωστά εξήγησε ο Τυνήσιος φιλόσοφος Mezri Haddad:.
"Ισλαμισμός και η ισλαμοφοβία τροφοδοτούν το ένα το άλλο. Ακόμη δε χειρότερα, ο ισλαμισμός ως ιδεολογία θα καταστρέψει το Ισλάμ ως θρησκεία. "

Στις αρχές Οκτωβρίου 2013 οι μουσουλμάνοι που ζουν στη Λουάντα στο δήμο Viana Zango συγκλονίστηκαν βλέποντας το μιναρέ του τζαμιού τους … να διαλύεται σε κομμάτια στο έδαφος. Την Πέμπτη 03 Οκτωβρίου το πρωί, οι αρχές της Αγκόλας αποφάσισαν να καταστρέψουν το τζαμί Zango το οποίο βρισκόταν στην αστική περιοχή της Viana. Ο κυβερνήτης της Λουάντα Bento Sebastião Bento ανακοίνωσε σε ένα ραδιοφωνικό σποτ, ότι οι ριζοσπάστες μουσουλμάνοι δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην Αγκόλα και η κυβέρνηση της Αγκόλας δεν είναι έτοιμη για να νομιμοποιήσει τα τεμένη στην Αγκόλα.
Και την Τρίτη, 19 Νοεμβρίου η υπουργός Πολιτισμού, η Rosa Cruz e Silva είπε."Όσον αφορά το Ισλάμ, η διαδικασία νομιμοποίησης του δεν έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ως εκ τούτου, όλα τα τζαμιά θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας." "Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση της Αγκόλας έχει αναγάγει ως προτεραιότητα της ... το κλείσιμο όλων των τεμενών.
Τα δυο τεμένη που βρίσκονται στη Λουάντα έχουν ήδη λάβει ένα έγγραφο προειδοποίησης το οποίο υπογράφεται από τον δήμαρχο του δήμου Viana José Moreno.
Η στάση του κοινού στην Αγκόλα απέναντι Ισλάμ είναι γενικά αρνητική.
Οι πολιτιστικές διαφορές μεταξύ της Αγκόλας και της μουσουλμανικής – πλέον - Δυτικής Αφρικής και οι μετανάστες αποτελούν τη βάση για τις αρνητικές απόψεις ως προς το Ισλάμ, όπως επίσης και η εκτίμηση της άμεσης σχέσης μεταξύ του Ισλάμ και της παράνομης μετανάστευσης
Μετά το 1975, η μαρξιστική-λενινιστική κυβέρνηση της Λουάντα αντιμετώπισε όλες τις θρησκείες αρνητικά και οι θρησκευτικές οργανώσεις έχασαν τον έλεγχο. Ωστόσο, η ελευθερία της συνειδήσεως κατοχυρώθηκε νομοθετικά, ενώ η εκκλησία των Μεθοδιστών, στα σχολεία των οποίων είχαν μορφωθεί τα περισσότερα κρατικά στελέχη, απολάμβανε σχετικών προνομίων.
Σήμερα, η κυβέρνηση της Αγκόλα ανησυχεί για την εξάπλωση του Ισλάμ και των συνεπειών του στην οργάνωση και τις δομές της κοινωνίας της Αγκόλας. Στις 31 Μαρτίου 2009, η Ρόζα Cruz e Silva, η Υπουργός Πολιτισμού της Αγκόλας, απευθυνόμενη στους βουλευτές της Εθνοσυνέλευσης εξέφρασε την ανησυχία της για την ανάπτυξη και την αύξηση του αριθμου των οπαδών του Ισλάμ στην Αγκόλα.
Είπε ότι «η ανησυχία μας έχει να κάνει με την επέκταση του Ισλάμ και τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει στην οργάνωση και τη δομή της κοινωνίας της Αγκόλας», σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση θα διπλασιάσει τις προσπάθειές της για την αδυσώπητη καταπολέμηση ενάντια σε θρησκευτικές λατρείες όπως και το Ισλάμ που είναι αντίθετες με τα έθιμα της κουλτούρας της Αγκόλας. Κατά την ίδια ημέρα, ο επικεφαλής της Αγκόλας Εθνικό Ινστιτούτο Θρησκευτικών Σπουδών,Maria de Fatima Republicano Viegas, δήλωσε ότι η κυβέρνηση της Αγκόλας θα ερευνήσει τις δραστηριότητες όλων των τζαμιών της, λόγω ανησυχιών ότι οι ισλαμικές πρακτικές είναι ενάντιες με τα πολιτιστικά μας πρότυπα. Η εγχώρια υπηρεσία πληροφοριών (SINFO), επιφορτισμένη με τη σύνταξη μιας έκθεσης σχετικά με τις δραστηριότητες τζαμίων, έχει αρχίσει τη διεξαγωγή ερευνών.
Ο Viegas περιγράφει το Ισλάμ ως ξένο προς τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της χώρας και υποστήριξε ότι οι γυναίκες τους που είχαν παντρευτεί Μουσουλμάνους άνδρες - κυρίως μετανάστες από τη Δυτική Αφρική και από οικογένειες λιβανικής καταγωγής - έπεσαν θύματα της ρατσιστικής ισλαμιστικης βίας κατά του γυναικείου φύλου.
Χμ, βία κατά του γυναικείου φύλου … κάτι που δεν μπορούν να δουν οι πασοκοσυριζαιοι!
Βέβαια προχθές κάποιοι εξ αυτών έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο … δηλαδή το πρόσωπο του «λούμπεν» που καλύπτεται πίσω από μια αριστερή ιδεολογία, αρνούμενοι να συνταχθούν στο πλευρό των απλήρωτων εργαζομένων του Κοτρώτσου, αντί αυτού παρέμειναν στην αίθουσα παρουσίασης του βιβλίου του ... προσπαθώντας να θολώσουν τα νερά - ξερνώντας διαφορές χοντράδες ... περί κοινοβουλίου και αντιμετώπισης των κοινοβουλευτικών των αντίπαλων.
▶ Δυναμική παρέμβαση απλήρωτων του Κοτρώτσου ματαιώνει εκδήλωση - Αποχώρηση βουλευτών (Κοτρώτσος)

Αυτοί οι άνθρωποι οι πασοκοσυριζαιοι, το μονό που θα καταφέρουν όταν ερθουν στην εξουσία είναι να μας δέσουν ακόμη περισσότερο στο άρμα της Μερκελ και του 4ου Reich … διαλύοντας κάθε τι που έχει σχέση με την Ελλάδα και την κουλτούρα της – εν αντιθέσει με τους πεφωτισμένους ηγέτες της Αγκόλας – χμ, σας ξέρουμε !
Νεοπασοκια … Χμ, σαν να λέμε κάτι από τον ανίκανο πρόεδρο Francois Hollande… μα ακόμη παραπάνω :
Βέβαια όχι ότι διαφέρει η νέα δημοκρατία και ο σαμαράς .... Οχι βέβαια ...Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο μας για να δείτε τι μέλει γενέσθαι .... την ερχομένη άνοιξη ... From HEIL GAP ( or mind the GAP)
Χμ, σήμερα ο αθεόφοβος σαμαράς ... αν και γνωρίζει ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο αφού η γερμάνια του κατέστησε επίσημα σαφές ότι δεν δέχεται ουδεμία ελάφρυνση του … εντούτοις με "ελαφρά τη καρδία" αποφασίζει να κάνει ένα ακόμη δώρο προς το 4ο Reich διαλέγωντας να συνεχίσει την κατεδάφιση της Ελλάδας ... δια να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα με εκλογικά ποσοστά της Μερκελ στις ευρωεκλογές της ερχομένης άνοιξης ...
Ανησυχεί η Μέρκελ για τις ευρωεκλογές και θέλει να κάνουμε τους ψόφιους κοριούς μέχρι την άνοιξη ... τι άλλο θα έπρεπε να την ανησυχεί όμως ;;;
“Έξι ακροδεξιά ευρωπαϊκά κόμματα ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον της μουσουλμανικής μετανάστευσης και του εξισλαμισμού.”
Έξι Ευρωπαϊκή συντηρητικά κόμματα πραγματοποίησαν μια μυστική συνάντηση στη Βιέννη για να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενόψει των ευρωεκλογών του επομένου Μαΐου θέτοντας μια κοινή αντι-Ισλάμ στρατηγική και πολιτικές κατά των μεταναστών.
«Θέλουμε μια θετική και εποικοδομητική συνεργασία, των πατριωτικών δυνάμεων στην Ευρώπη», δήλωσε μέσω τηλεφώνου στο Reuters ο βουλευτής Norbert Hofer του «Κόμματος Ελευθερία της Αυστρίας (FPO) κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Νοέμβρη. «Οι πατριωτικές δυνάμεις πρέπει να συνεργαστούν ο ένας με τον άλλο, όχι ένας εναντίον του άλλου», είπε, προσθέτοντας ότι δεν έχουν ως στόχο τους τη διάλυση του μπλοκ της ευρωζώνης, αλλά συζήτησαν επιλογές όπως η διαίρεση του κοινού νομίσματος του ευρώ σε ένα βόρειο και ένα νότιο ευρώ .
ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΟΤΙΟ ΕΥΡΩ …
βία κατά του γυναικείου φύλου
Οι πολιτικοί που έλαβαν μέρος προέρχονταν από το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας (Γαλλία: Οι νέοι άνθρωποι συρρέουν σε Εθνικό Μέτωπο ), το Σύνδεσμο της Βόρειας Ιταλίας και φιλοξενήθηκαν επίσης οι Σουηδοί Δημοκράτες το Vlaams Belang του Βελγίου και το Κόμμα της Ελευθερίας της Αυστρίας (FPO), το οποίο κέρδισε 20 τοις εκατό στις εθνικές εκλογές το Σεπτέμβριο …Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη, αξιοποιώντας το γεγονός ό, τι στις δημοσκοπήσεις, αυξάνεται η απογοήτευση των ψηφοφόρων από την κυρίαρχη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Σύμφωνα με τη Γαλλική Le Liberation, η συνάντηση έγινε στα κρυφά, έτσι ώστε να μην προσελκύσουν την προσοχή των πιθανών διαδηλωτών.
Ας αφήσουμε τον σχολιασμό του ανθέλληνα Geert Wilders του Ολλανδικού Κόμματος και ας δούμε την είδηση σαν είδηση 
Οι ηγέτες ανακοίνωσαν τη συμμαχία και την επιθυμία τους να «απελευθερώσουν την Ευρώπη από το τέρας των Βρυξελλών» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Wilders, όπως ανέφερε το Al Jazeera. «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας πριν από τις ευρωπαϊκές εκλογές, τα ενωμένα μέρη θέλησαν να καθορίσουν την ατζέντα για τις πολιτικές τους, θέτοντας στην κορυφή τις πολιτικές ενάντια στο Ισλάμ και κατά των μεταναστών».Ο Φίλιπ Ντεβίντερ του βελγικού κόμματος Vlaams Belang, είπε στην φλαμανδική εφημερίδα De Morgen «Οι πολιτικοί στοχεύουν να αποτελέσουν ένα πολιτικό κόμμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το οποία χρειάζονται 25 αντιπρόσωποι από επτά χώρες».
Η ανεργία και η οικονομική κρίση έχουν συνδυαστεί με την «υποψία» (sic) … μιας μηχανορραφίας της Γερμανίας που οδηγεί στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση στο Ισλάμ και την πολυπολιτισμικότητα … έχουν ανεβάσει στα ύψη τη δημοτικότητα της δεξιάς σε ολόκληρη την ήπειρο, από την Ελλάδα και τη Γαλλία μέχρι και τις σκανδιναβικές χώρες.
Ο Ευρωσκεπτικιστής Nigel Farage του Κόμματος της Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου …
… μέχρι στιγμής έχει αποκρούσει τις κλήσεις να συνδεθεί με μια τέτοια ομάδα, ( χμ, από την στιγμή που ο ίδιος είναι εναντίον της αφανούς δικτατορίας της Ε.Ε. και δεν ενδιαφέρεται για τέτοιες μεσοβέζικες λύσεις), ενώ η ανωτέρω νεοσύστατη ακροδεξιά ευρωπαϊκή ομάδα απορρίπτει νεοναζιστικά κόμματα όπως το Jobbik της Ουγγαρίας και την Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα.
Βέβαια από την άλλη … φαίνεται ο ο Ιταλός Umberto Bossi, ο ιδρυτής και πρώην επικεφαλής της τοπικιστικής, αντι-μεταναστευτικής Λίγκας του Βορρά, που επί χρόνια επικαλείτο την αυτονομία ή την ανεξαρτησία για την Βόρεια Ιταλία και είχε θέσει ως στόχο να σαρώσει τη διαφθορά και την ανικανότητα … αλλά ο ίδιος όμως, έλαβε μια οκτάμηνη φυλάκιση με αναστολή, μαζί με τον Alessandro Patelli τον ταμία της Lega Nord, για τη λήψη δωροδοκίας 200 εκατομμυρίων λιρών … σε μια δίκη που καταδικάστηκαν επίσης πολλοί από τους πολιτικούς, όπως ο Bettino Κράξι …
Χμ, σήμερα ως πρόεδρος του Συνδέσμου, κάτοχος ενός τιμητικού τίτλου που στερείται της πραγματικής εξουσίας, μάλλον προσπαθεί να ανακτήσει την ηγεσία του κινήματος που ίδρυσε … θα δούμε !

Θα με ρωτήσετε : Είναι κάποια από αυτά τα συμβαλλόμενα μέρη αντισημίτες;Θα σας απαντήσω : ΟΧΙ
Και εδώ κλείνουμε με μερικά νέα από την Ρωσία .Η Μόσχα λέει ΟΧΙ σε νέα τζαμιά στην πρωτεύουσα επειδή τα νέα τζαμιά προσελκύουν περισσότερους μουσουλμάνους!
Δεν θα κατασκευαστούν άλλα τζαμιά στη Μόσχα, παρά τα τεράστια πλήθη των μουσουλμάνων που κατακλύζουν τέσσερα δημόσια τζαμιά της πόλης που χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο από τους προσωρινά απασχολούμενους, αποφάσισε ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Sobyanin.Σε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda , την Τετάρτη, ο κ.Sobyanin δήλωσε ότι η Μόσχα έχει περίπου δύο εκατομμύρια ξένους κατοίκους, το μεγαλύτερο μέρος από αυτούς τους διακινούμενους εργαζομένους από την πρώην σοβιετική Κεντρική Ασία, οι οποίοι είναι κυρίως μουσουλμάνοι.
Η οικονομία της πόλης "όμως δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί χωρίς αυτούς", παραδέχτηκε.
Επέμεινε όμως ότι η συντριπτική πλήθη των μουσουλμάνων που γεμίζουν δρόμους της Μόσχας και να περιμένουν, συχνά για πολλές ώρες, για να μπουν στα λίγα υπάρχοντα τζαμιά της πόλης είναι ως επί το πλείστον άνθρωποι που προέρχονται από χώρες εκτός των ορίων της πόλης και ως εκ τούτου, δεν έχουν κανένα δικαίωμα. " Οι Μουσουλμάνοι πιστοί που έρχονται σε θρησκευτικές εορτές προέρχονται από άλλες περιοχές. Μεταξύ του 60 και 70 τοις εκατό από αυτούς είναι ξένοι. Δεν μπορούμε να προσφέρουμε τόπους λατρείας για όλους. Νομίζω ότι δεν είναι απαραίτητο ", δήλωσε ο Sobyanin.
Ένα νέο τζαμί είναι προς υπό κατασκευή το παρόν στη Μόσχα, αλλά αυτό είναι και το τελευταίο της, πρόσθεσε. "Δεν θα εκδίδονται νέες άδειες οικοδομής. Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετά τζαμιά στη Μόσχα. "
Ο Sobyanin αφιέρωσε μεγάλο μέρος της συνέντευξης του στο χτύπημα κατά της παράνομης μετανάστευσης, δια το οποίο έχει προειδοποιήσει και στο παρελθόν ... ότι έχει προκαλέσει το εθνικό μίσος μεταξύ της σλαβικής πλειοψηφίας στην πόλη.«Η θέση του Sobyanin είναι, γιατί θα πρέπει να χτίζονται τεμένη για αυτούς αν μένουν εδώ παράνομα;" λέει ο Αλεξέι Malashenko, ένας εμπειρογνώμονας .
Ενώ η Μόσχα έχει εκατοντάδες ορθόδοξες εκκλησίες, πολλές από αυτές άδειες το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, υπάρχουν μόνο τέσσερα δημόσια τζαμιά εντός των ορίων της πόλης. Σύμφωνα με το σύνταγμα του 1993, η Ρωσία έχει τέσσερις επίσημες θρησκείες - τον Χριστιανισμό, το Ισλάμ, τον Βουδισμό και τον Ιουδαϊσμό – οι οποίες οποία μοιράζονται το ίδιο καθεστώς σύμφωνα με το νόμο. Σχεδόν το 20 τοις εκατό του πληθυσμού της Ρωσίας είναι μουσουλμάνοι, κυρίως στα βόρεια του Καυκάσου και τις περιοχές του Βόλγα.
Χμ, βία κατά του γυναικείου φύλου … κάτι που δεν μπορούν να δουν οι πασοκοσυριζαιοι!
«Γιατί θα πρέπει να χτίζονται τεμένη για αυτούς αν μένουν εδώ παράνομα;» αυτή είναι η λογική των Ρώσων …
Στην Ελλάδα βέβαια κυριαρχεί η καφρίλα …
Η πολιτική που μας επιβάλουν οι Βρυξέλλες είναι να έχουμε "ανοιχτά σύνορα" και να φτιάχνουμε "Μπομπολο-τζαμιά" …Ενώ τα τελευταία έτη οι φωστήρες της Νέας Δημοκρατίας βρήκαν νέο τέχνασμα …
Ρίχνουν στην «τούφα» τους παρανόμους λαθρομετανάστες … συγχρόνως δε ανοίγουν τις φυλακές και να απελευθερώνουν τους πραγματικούς εγκληματίες … τόσο Έλληνες όσο και λαθρομετανάστες .
Δηλαδή με λίγα λόγια ... χωρίς να έχεις κάνεις τίποτα σε βουτάν και σε μπουζουριάζουν για δυο χρονάκια … παράνομα … αντί να σε απελάσουν νομίμως ως όφειλαν.
Κατά τα αλλά νεοναζί είναι οι άλλοι που μιλούν για απέλαση των παράνομων ξένων και δημοκράτες είναι αυτοί που τους φυλακίζουν παράνομα !!! 
Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την χώρα!

Τις προάλλες μάλιστα είδα σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή κάποιον νεοδημοκράτη βουλευτή της επαρχίας … ο οποίος καμάρωνε εξηγώντας ότι πιάνουν τους λαθρομετανάστες και τους χώνουν για κάνα-δυο χρόνια μέσα « για να τους κάνουν την ζωή δύσκολη » … "ώστε να βλέπουν τι τραβούν οι υπόλοιποι και να μην μπαίνουν και άλλοι στην χώρα μας".
Δηλαδή ο άνθρωπος αυτός εξεδήλωσε όλο το σαδιστικό νόημα των κέντρων κράτησης … και … κάνεις δεν τον έβαλε στην θέση του..
Και ποιος να τον αγγίξει ;;;
Αν και με το σαδιστικό σκεπτικό που εξέφρασε θα έπρεπε μέσα στα κέντρα κράτησης να ήταν αυτός ο κύριος … και έξω όλοι οι άλλοι !
HEIL GAP ( or mind the GAP) -http://mhnpetaslefta.blogspot.gr/2013/11/apagoreuoun-to-islam.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου