Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ...ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΘΕΑΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ ...που τους εμφανίζουν και ως ...ιδεολόγους... τους σκατένιους σοσιαλ-κομμουνιστο-αριστερούς!

ΤΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ 17η ΝΟΕΜΕΒΡΗ... ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΩΝ! 

Είμαστε πλέον για γέλια και για κλάματα... Αρρωστημένα -ψυχοπαθή, γενικώς τραυματικά άτομα που κατάντησαν λόγω των αριστεροκομμουνιστικών ιδεοληψίων τους κοινοί δολοφόνοι, τώρα συγγράφουν και .. βιβλία οι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ! Τυχοδιώκτες δημοσιογραφίσκοι ( μέσα και ο νέος ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ...ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΠΔΩΡΑΚΗΣ) και εκδότες τους συνδράμουν για λίγα ...όβολα. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ! ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ... ως περσόνες..πολιτικής κουλτούρας, αναπαράγωντας έτσι την αθλιότητά τους!

Διαβάστε ...δείγμα της αφροσύνης των blogs κ.λ.π. 



Αυτά είναι τα αποσπάσματα από το βιβλίο του Σάββα Ξηρού με τίτλο «Πολιτική Ευθύνη»

Κοινωνία

savvas1Ο καταδικασμένος για τρομοκρατία μιλάει για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό ίδρυμα όπως επίσης και για την δράση του στην 17 Νοέμβρη.

ΈΠΕΙΤΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε & ΤΑ BLOGS!

Γι αυτό και η δημοσιογραφία έχει ευτελιστεί...πλέον πατόκορφα!
Τα τσογλανάκια που ποιούν τον δημοσιογράφο είναι παντελώς κούφια από ιδανικά κι οράματα! -- Αλλά πρωτίστως τα αφεντικά τους , τύπου Μπόμπολα κ.λ.π. μπάκληδων ...που ποιούν τον ΕΚΔΟΤΗ... νταβατζή δηλαδή του Τύπου-Ενημέρωης... Παρδόν μήπως σας θίγουμε ΡΕ;

Πότε γεννάει η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Lifestyle
ece26567ce2f6d2ca570c6ece1273fc8 LΓια την δεύτερη εγκυμοσύνη της μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενώ αποκάλυψε την ημερομηνία που θα κρατήσει στα χέρια της, την δεύτερη κορούλα της!
Εκτύπωση

Θανάσης Πάτρας: «Η γυναίκα μου τώρα με έχει "ξεχασμένο"»

Lifestyle
f74668bc87fa06d13ddd36c66f8ed369 LΓια το πώς είναι οι σχέσεις με την γυναίκα του, μετά τον ερχομό του παιδιού, μίλησε ο Θανάσης Πάτρας

ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΑΜΕ ...ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΓΕΛΆΣΟΥΜΕ... ΥΠΟΜΟΝΗ..ερχονται κι άλλα! .

NATOΣ Ο ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑΣ...που έγινε και... "γνωστό δημοσιογράφος"  ( Αλήθεια για ποια δημοσιογραφική του επιτυχία;) και δίνει τώρα και συνεντεύξεις...ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΜΕΝ ...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!



Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η μάχη με το αλκοόλ, οι συνομιλίες με τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο και οι γυναίκες

Media

BOGDANOSΟ Κωνστανίνος Μπογδάνος μίλησε στην εκπομπή "JOY" και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη ζωή του, τη σχέση του με τις γυναίκες και τη μάχη του με το αλκοόλ.
Ο γνωστός δημοσιογράφος που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει γνωστός μέσα από τις δηλώσεις του αποκάλυψε για τον εαυτό του: "Είμαι φλώρος από το Μωραΐτη και δε με ενοχλεί. Πρώτον γιατί όλα τα σχολεία έχουν φλώρους και μάγκες. Δεύτερον αν το φλώρος σημαίνει ένα αστικό στυλ, μια εμμονή στην 

Η ΠΟΡΔΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ...ΤΟ ΠΑΜΕ ...κατά διαόλου, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ!..για τα δημοσιογραφικά:


ΑΛΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΑΥΤΟ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΟΙ ...ΒΡΑΚΕΣ!

ΤΟ πιο κάτω κείμενο προέρχεται από το ΠΑΜΕ... το οποίο και δεν γουστάρουμε. ΄Όμως λέγει κάποιες αλήθειες που δεν μπορούμε να παραβλέψουθμε... Άλλωστε όλοι εν δημοσίω δρώντες ...λένε αλήθειες, αλλά συνήθως ΟΧΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Από το πιο κάτω κείμενο επισημαίνουμε πως... αν πάει στραβά η δημοσιογραφία... οφείλεται στην έλλειψη παιδείας των Δημοσιογράφων! 

Δύο ερωτήσεις: 

1) Κάπου εκεί στα 1975 άρχισαν να δημιουργούνται Πανεπιστημιακές Σχολές δημοσιογραφίας, ενώ πριν λειτουργούσαν δημοσιογραφικά ιδιωτικά εργαστήρια εκπαίδευσης! Με τους δήθεν μορφωμένους -σπουδαγμένους δημοσιογράφους που μας προέκυψαν ... για ποιο λόγο η δημοσιογραφία έχει κατρακυλήσει στο επίπεδο ..."Δημοσιογράφοι, αλήτες ...ρουφιάνοι "
--Τι συμβαίνει... οι σπουδές τους οδήγησαν στην αλητεία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου