Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΔΙΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ

Γράφει ο Νίκος Καρατουλιώτης
Υποστράτηγος ε.α.
Η ουκρανική κρίση, που ξεκίνησε από την πλατεία του Κιέβου, είχε σαν αποτέλεσμα τον διαμελισμό της χώρας και την προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία.
Εκ των πραγμάτων απεδείχθη το αυτονόητο, δηλαδή ότι κάθε ενέργεια σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο πρέπει να υποστηρίζεται και από επαρκή στρατιωτική ισχύ.
Η Γερμανία στερείται ενόπλων δυνάμεων και ως εκ τούτου οι ό,ποιες διεκδικήσεις της πρέπει να περιοριστούν σε οικονομικό επίπεδο. Η δημιουργία στρατιωτικής δύναμης για μία χώρα είναι χρονοβόρα και απαιτεί βάθος χρόνου όση οικονομική ισχύ και αν διαθέτει. Μέχρι πρότινος, η Γερμανία ήταν ανύπαρκτη από πλευράς στρατιωτικής ισχύος και επιπλέον το σύνταγμά της απαγορεύει στρατιωτικές επιχειρήσεις εκτός των συνόρων της.

ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ; ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ ..ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΪΔΙΑ! Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΟ των δημοσιογράων .. ΕΤΑΠ.Μ.ΜΕ. ΑΠΟΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝ ...ΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥς ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!

ΣΑΛΟΣ ME ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013! ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ!!!

Σκληρές απαντήσεις στο δημοσίευμα της εφημερίδας Real News που θέλει την αντιπρόεδρο του ΕΣΡ και μητέρα της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου, Λίνα Αλεξίου, να λαμβάνει επίδομα τεκνών το οποίο δεν δικαιούταν από το συνταξιοδοτικό της ταμείο, αυτό των δημοσιογράφων, εξέδωσαν η ίδια η κ. Αλεξίου αλλά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΟΤΑΝ Ο ΘΡΑΣΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΧΛΕΥΑΖΕ ΤΟΝ τ. ΒΑΣΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!

Γράφει η Τούλα Γεωργοπούλου 
 

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το ειρωνικό ύφος, που συνοδευόταν από ειρωνικό, επίσης χαμόγελο, του κ. Ευαγγελάτου στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, την Πέμπτη 6 Μαρτίου το βράδυ. Ο Εν λόγω δημοσιογράφος, με το γνωστό στομφώδες και υπεροπτικό ύφος, που τον διακρίνει, είπε κάποια στιγμή: και τώρα, ας δούμε το δάκρυ του “τέως” βασιλιά. Και την αιτία του. Το ύφος του, εκτός των προαναφερθέντων χαρακτηριστικών, έκρυβε και κάποια δόση χλεύης. Περίμενε, κανείς να δει έναν άνθρωπο και δει βασιλιά, να κάνει κάτι περίεργο, να δακρύζει, χωρίς λόγο. Ήταν  έτσι; Όχι, αυτό όμως, δεν ενδιέφερε τον εν λόγω δημοσιογράφο. Στο βίντεο που ακολούθησε, είδαμε τον Κωνσταντίνο, την Άννα- Μαρία, το Νικόλαο και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, με φιλικά τους πρόσωπα θλιμμένα. Ο Κωνσταντίνος σκούπιζε τα μάτια του, ενώ η Άννα- Μαρία τον κοίταζε λυπημένη, επίσης, με μια ανησυχία, στη ματιά της, για την εύθραυστη, υγεία του συζύγου της. Αυτή η σκηνή, έτυχε διαφόρων σχολίων, του οικοδεσπότη της εκπομπής και των συνεργατών του, εκτός του Γιώργου Κύρτσου, ο οποίος έμεινε αμέτοχος. Στην οχλοβοή που ακολούθησε, στην προσπάθεια αυτών των κυριών και κυρίων, που ανταγωνίζονταν ποιός θα ρίξει περισσότερο δηλητήριο στον βασιλιά ( αλήθεια δεν φοβούνται, μήπως, δηλητηριασθούν και οι ίδιοι, από τόσο, που διαθέτουν μέσα τους;) ακούστηκε μια φράση, δεν θυμάμαι ποιός την είπε: Εν τάξει ήταν μια οικογενειακή στιγμή!
ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ..ΕΩΣ ΝΥΚΤΑ!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
στο 
τακα-τακα!


Διαλέξτε την πληροφόρηση που χρειάζεστε 

KANTE KLIK ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ
ΝΕΩΝ


Κόσμος
Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη και τεχνολογία
Πολιτική
Άλλες κυριότερες ειδ...









ΚΑΛΗΜΕΡΑ 
ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΣΑΣ… ΚΑΙ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-ΕΝΑ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ


ΟΙ  ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ , ΟΙ 20 G

Χαμογελάνε . Αεριτζηδες μεν , αλλά αρπαχτικά δε!


Φέρτε τους G των είκοσι, χρειάζομαι αέρα.
Θέλω τους G των είκοσι που  είν’ αεριτζήδες.
Μέρες παλιοκατάστασης , δεν πάει παραπέρα.
Νάρθουν να μου τα ξύσουνε μια κι’ είναι οι ατσίδες !

Αφού αυτοχριστήκανε , έχουν υποχρεώσεις.
Έχουν χρηματιστήρια, τράπεζες και καζίνα.
Τόκους παίρνουν του κερατά, κάνουν υπερχρεώσεις.
Λογαριασμούς μου στείλανε που είναι μια ντουζίνα !

Έχω κι’ εγώ δικαίωμα νάχω τον καναπέ.
Να βλέπω τηλεόραση και το γυαλί να φτύνω.
Θέλω αυτούς τους είκοσι που θα μου κάνουν ΚΟΥ-ΠΕ-ΠΕ,
δε θέλω στο σαλόνι μου τ’ αρχίδια μου να ξύνω !

Αυτοί οι G των είκοσι έχουν πολλά προσόντα,
που τα επιδεικνύουνε απ’ τις τηλεοράσεις.
Όπου με κάθε είδηση προβάλουν και μια τσόντα
και στέλνουν στο σαλόνι μου του κόσμου τις οάσεις !

Οι  G αυτοί των είκοσι τελευταία πεινάνε.
Νέα κόλπα σκαρφίζονται, όπως και τα λαμόγια.
Αυτοί θα πέσουν πάνω μας όλους μας να μας φάνε.
Προτείνω να αρχίσουνε  με τη φόλα του μπόγια !


Χ.Χ.
ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟ-FUNNY
(ΠΟΙΗΤΗ ΑΛΜΠΑΝΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου