Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ...

EYZONES

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗ Ν.ΥΟΡΚΗ 

 ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΚΑ (από την εφημεριδα ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ...)
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Χιλιάδες ομογενείς συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 30 Μαρτίου, στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν, κρατώντας γαλανόλευκες σημαίες μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια τους που παρέλαυναν. Μαζί τους και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Νέας Υόρκης Μπιλ Ντε Μπλάσιο που κρατούσε την ελληνική σημαία δίπλα στα παιδιά των



ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (Η ΠΡΩΪΝΗ)


Με τους αποτυχημένους τυχοδιώκτες της Αστόριας, ΔΕΝ γίνεται παρέλαση
H Ομογένεια ''τίμησε'' με την...απουσία της την παρέλαση -30 Μαρτίου- στην 5η Λεωφόρο... Καταλαβαίνοντας τι γίνεται, δεν συμμετείχε στα εμπορικά παιχνίδια Ομοσπονδίας, Αρχιεπισκοπής, Γ. Κατσιματίδη.
Η διοργανώτρια Ομοσπονδία, υποτίμησε βάναυσα τη νοημοσύνη των Ομογενών, δίνοντας έμφαση ΜΟΝΟ σε ένα πράγμα: Πόσο χρήμα θα μαζέψει ως κέρδος από την διοργάνωση της παρέλασης.
Η χειρότερη ελληνική παρέλαση, που έγινε ποτέ στη Νέα Υόρκη γιά την 25η Μαρτίου.
Μικρή συμμετοχή κόσμου, παρελαύνοντες και θεατές δεν ξεπέρασαν εφέτος τις 8.000. Περισσότεροι οι παρελαύνοντες από τους θεατές. Η Ομοσπονδία απόδειξε ότι είναι ανίκανη να διοργανώνει την παρέλαση
Tο ''ελληνικό καρναβάλι'' στη Νέα Υόρκη γιά να ''εορταστεί'' η...εθνική μας επέτειος
'Υψωση ελληνικής σημαίας στο κάτω Μανχάτταν με εύζωνες προεδρικής φρουράς και περίπου 80 προεδροπαράγοντες και Ομογενείς. Στις 325.000 δολ. το κόστος της τρίωρης παρέλασης-''καρνάβαλου'' την Κυριακή στην 5η Λεωφόρο, σε πάνω από 120.000 δολ. το κέρδος της διοργανώτριας Ομοσπονδίας, με έδρα το ''γκέττο'' Αστόριας, που δεν καταδέχτηκε να πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια των ευζώνων.
-''Χαμός'' στην τελευταία συνεδρίαση (Πέμπτη 27 Μαρτίου) γιά προετοιμασία παρέλασης όταν Ομογενής είπε ''η εκκλησία δεν έχει θέση στην παρέλαση. Αυτή πολέμησε τον αγώνα του '21'', με αποτέλεσμα κληρικός που εκπροσωπούσε την ''ιερά'' ημι-gay Αρχιεπισκοπή, να ''βγει από τα ρούχα της''.
- Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρέλασης αποκάλεσε τον αξιωματικό της προεδρικής φρουράς στην ύψωση σημαίας ''πρόεδρο των ευζώνων''.
των ελληνικών σχολείων. Οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για βροχόπτωση και θερμοκρασίες κάτω των 50 βαθμών Φαρενάιτ δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν τους ομογενείς να παρελάσουν στην

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου