Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ...ΜΙΑ ΓΑΓΡΑΙΝΑ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ! ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ -ΕΥΤΥΧ'ΩΣ ΠΟΛΥ ΕΛΆΧΙΣΤΟΙ- ΥΙΟΘΕΤΟΎΝ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ!

ΕΤΣΙ ...ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ. ΔΕΙΤΕ...

Ν' ΑΝΑΨΟΥΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!
ΣΥΜΠΤΩΣΗ; ΜΑ ΟΛΟ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ;;;

Προσέξτε σχόλιο και θα καταλάβετε από ποια αντίληψη εμφορούνται ορισμένοι τοπικοί άρχοντες. 
"Όταν σε κάθε τεύχος ο ...Καραμανέας στη στήλη "Μοναστηριακά"  βγάζει χολή και κάθε είδους ξεράσματα και απωθημένα εναντίον της... Αγίας Ηγουμένης, δηλαδή της κας Κούτρα, όταν εσύ πετάς καθημερινά την κάθε παπάτζα εναντίον του οποιουδήποτε παράγοντα της περιοχής, χωρίς ποτέ να έχεις προβεί σε μια στοιχειώδη διασταύρωση πληροφοριών, όταν επί 8 χρόνια, κλέφτη και απατεώνα ανεβάζατε το Νικολάου, λαμόγιο και κακοδιαχειριστή τον κατεβάζατε, χωρίς κανένα επίσημο στοιχείο, με αποτέλεσμα, τώρα πια που δικαιώθηκε βάσει δικαστηρίων, να έχει τη δυνατότητα να σας κλείσει και τους τρεις μέσα (άσχετα αν δεν θα το κάνει επειδή είναι ο Νικολάου), έρχεσαι και αναρωτιέσαι γιατί ο τοπικός Τύπος στήνεται για άλλη μια φορά στο απόσπασμα";

Στον τοπικό Τύπο λοιπόν επιφυλάσσεται δικαστική δίωξη και μάλιστα με συνοπιτικές διαδικασίες επειδή γράφει σχόλια που κάποιοι τοπικοί πράγοντες κρίνουν ότι τους δυσφημούν. Ο τοπικός εκδότης-δημοσιογράφος λοιπόν θα συρθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου και κινδυνεύει ακόμη και να χάσει το σπίτι του με αγωγή!!! Ο τοπικός εκδότης που μέσα στη γειτονιά που ζει πασχίζει να βγάλει ένα μεροκάματο θα οδηγηθεί στο εδώλιο με την κατηγορία του συκοφάντη πάνω από το κεφάλι του και στο τέλος μπορεί να φάει 5 μήνες ή και 2 χρόνια φυλακή για να καταστραφεί ολοκληρωτικά! Και όλα αυτά για την τιμή και υπόληψη του εκάστοτε τοπικού παράγοντα! 
Πολύ καλά! Αυτό λέει η Δημοκραττία του κ. Βενιζέλου, του ανθρώπου που έβγαλε αυτό τον άθλιο νόμο, τον οποίο εκμεταλλεύονται οι σύγχρονοι κήνσορες πολιτικοί και δημοτικοί παράγοντες για να βάζουν φίμωτρο ή λουκέτο στον Τύπο! Μπράβο στον Βενιζέλο μπράβο και σε αυτούς που επωφελούνται από το νόμο του! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Λαμπάδα να του ανάψετε! 

Το ότι πολλοί τοπικοί άρχοντες  δαχτυλοδείχονται από τον κ. Ρακιντζή ως υπηρετούντες  το χώρο όπου η διαφθορά σπάει όλα τα ρεκόρ, αυτό είναι μια σύμπτωση και βεβαίως καμία σχέση δεν έχει με το συγκεκριμένο δήμο.
Το ότι όμως οι τοπικοί άρχοντες Παπάγου-Χολαργού ο νυν και ο πρώην δήμαρχος αλληλοκατηγορούνται για διασπάθιση δημοσίου χρήματος ή ο ένας να στέλνει τον άλλο στον εισαγγελέα για κακοδιαχείριση, αυτοί έχουν το δικαίωμα να το κάνουν!  Όταν όμως ο τοπικός τύπος, τολμήσει να καταγγείλει για κακοδιαχείριση την προηγούμενη δημοτική αρχή τότε είναι συκοφάντης και πρέπει να καθίσει αμέσως στο σκαμνί! 

Υ.Γ. Το παραπάνω σχόλιο εκτός του ότι χαρακτήριζε υποτιμητικά τον Πέτρο Καραμανέα, χρέωνε χωρίς κανένα στοιχείο τα επίμαχα άρθρα για τα οποία μηνύθηκε ο εκδότης, σε πρώην δημοτικό σύμβουλο Παπάγου. Γι αυτό το λόγο αφαιρέσαμε τα επίμαχα σημεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου