Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!... ΔΕΝ θα αργήσουν τα ρούτα αυτά να θάσουν κι εδώ... ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΎΚΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ!...ΜΑΣ ΞΕΧΑΡΒΑ (ΝΤ)ΛΙΑΖΟΥΝ σταθερά ... Δεν το βλέπετε;

Δαχτυλίδι αγνότητας σε έφηβες από ανώμαλους γονείς:Παντρεύεσαι τον Κύριο και ο μπαμπάς είναι το αγόρι σου
Δαχτυλίδι αγνότητας σε έφηβες από ανώμαλους γονείς
Συμβουλές που προκαλούν αναγούλα! «Παντρεύεσαι τον Κύριο και ο μπαμπάς είναι το αγόρι σου…» λέει ο πατέρας στην έφηβη κόρη του και της ζητά φορώντας της ένα δαχτυλίδι αγνότητας ότι δεν θα συνάψει κανενός είδους σχέση με κανένα αγόρι μέχρι την ημέρα του γάμου της!
Το «έθιμο» αγνότητας που συνεχίζεται ακόμα και σήμερα στις 48 από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, προκαλεί ανατριχίλα και μας γυρίζει αιώνες πίσω, σε άλλες σκοτεινές εποχές .
Οι «χοροί αγνότητας», όπως λέγονται, είναι τελετές που πραγματοποιούνται προκειμένου τα κορίτσια να λάβουν το δαχτυλίδι της αγνότητας και να υπογράψουν ότι θα παραμείνουν αγνές μέχρι την ημέρα του γάμου τους. Για την ακρίβεια «δωρίζουν την παρθενιά τους» στον πατέρα τους με συμβόλαιο για να την προστατεύουν μέχρι τον γάμο τους!
Ακόμα και η τελετή δημιουργεί περίεργους συνειρμούς αφού θυμίζει γάμο αλλά το ρόλο του γαμπρού «παίζει» ο πατέρας…
Τα κορίτσια ντυμένα στα λευκά κουβαλούν έναν ξύλινο σταυρό και μετά τον πρώτο χορό με τον πατέρα τους, του υπόσχονται ότι θα παραμείνουν αγνές, «παντρεμένες» μόνο με τον Θεό ενώ οι μπαμπάδες με τη σειρά τους υπόσχονται στις 12χρονες κόρες τους ότι θα τις φροντίζουν και θα τις προστατεύουν μέχρι την ημέρα του γάμου τους.
Για την επισφράγιση της τελετής και την υπόσχεσης, οι πατεράδες φορούν στις κόρες τους ένα δαχτυλίδι που συμβολίζει την αγνότητά τους . Αυτή η υπόσχεση μεταφράζεται ως αποχή από κάθε είδους σ@ξουαλική επαφή ακόμα και φιλιά μέχρι την ημέρα του γάμου.
«Ένα από τα πράγματα που πρέπει να θυμάσαι» λέει ο πατέρας στην κόρη του «είναι η επιθυμία σου να παραμείνεις στο δρόμο του Κυρίου και να σώσεις τον εαυτό σου από τα φιλιά των φρύνων και να περιμένεις τον γοητευτικό σου πρίγκιπα να φανεί».
«Κράτησε το δαχτυλίδι στο χέρι σου ως υπενθύμιση ότι είσαι παντρεμένη με τον Κύριο και ο πατέρας σου είναι το αγόρι σου» συνεχίζει ο πατέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου