Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ... ΔΟΞΑΣΘΕΙΤΕ....ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!..ΕΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΙΣ!


Επιβράβευση διακονίας, προσφοράς και αγάπης..Καλέ τι μας λες;

ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΦΤΙΣΕ  Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΤΟ ΑΝΕΨΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ...ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟ!

Δηλαδή έφερε στον Έβρο από την Αθήνα το παιδί του αδελφού του, τον έκανε παπά, του έδωσε ενορία και μισθό...(από το ελληνικό δημόσιο... Έτσι επειδή του κατέβηκε του Δεσπότη...έτσι επειδή κατεβαίνει σε όλους αυτούς του χαλβάδες-Δεσποτάδες μας...και  φαιδρά Αγίους ...κατά τα άλλα)....) και τώρα τον προάγει σε Πρωτοπρεσβύτερο... Δηλαδή μιλάμε για μαγκιόρη .. φαυλεπίφαυλο Δεσπότη! Κάνουμε λάθος; Να το αποδείξει η αγιοσύνη του... στην οποία και φυσικά δεν πιστεύει... Δρα ως κοινό λαμόγιο της πολιτικής!..Κάνουμε λάθος; Εμείς να κάνουμε λάθος; ...Χριστέ & Κύριε!

Εξαιρετικά συμπαθές ζεύγος.. Ο Πατήρ Νικόλαος ..που εχρήσθη
και Πρωτοπρεσβύτερος και η πρεσβυτέρα
του... (Μωρέ γιατί την λέτε πρεσβυτέρα... μια χαρά νέος άνθρωπος
είναι και συντρέχει πολύτροπα στα εκκλησιαστικά καθήκοντα! του ιερέως συντρόφου της...)
Βασικά είναι γλυκεία και κατά την εκκλησιαστική,αλλά και κοσμική εκδοχή! Να ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΤ΄ΑΥΤΩΝ! και ο ...Δαμασκηνός ...αν σωφρονιστεί...και νογήσει ... πως εκτός από "τα δικά μας παιδιά" του Πανάθλιου Παπανδρεϊσμου" ... υπάρχουν και τα δικά μας ορφανά"...



IMG_4570 (533x800)
ΜΩΡΕ ΆΓΙΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ΠΩΣ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΣ
ΣΤΟ ΙΕΡΟΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ; ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ 
ΜΕ ΤΑ ΦΑΥΛΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΟΥ;
«Κάθε άνθρωπος βιώνει την παρουσία του Θεού με διαφορετικό τρόπο στη ζωή του. Για τον ασεβή και σκληρόκαρδο, που αδιαφορεί για την ανάγκη του αδελφού του, η καθαρτική και φωτιστική ενέργεια του Θεού βιώνεται ως αιώνια κόλαση, ατέλειωτη οδύνη και θλίψη απαραμύθητη. Για το δίκαιο που μετανοεί και βλέπει στο πρόσωπο του «άλλου» το Χριστό, η ίδια ενέργεια του Θεού βιώνεται ως Ουράνια Βασιλεία, ζωή αθάνατη και κοινωνία του ανεσπέρου θείου φωτός», τόνισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Δ α μ α σ κ η ν ό ς στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Γεωργίου Κυπρίνου, όπου ιερούργησε την Κυριακή της Απόκρεω, 23 Φεβρουαρίου ε.ε., παρουσία του Δημάρχου Ορεστιάδος κ. Δημ. Μουζά, του Διοικητού του 21ου Συντάγματος, Συνταγματάρχου Σωτ. Κωστάκογλου και πολυπληθούς εκκλησιάσματος.
Ο Σεβασμιώτατος με την ευκαιρία αυτή απένειμε το οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου στον εφημέριο της ενορίας π. Νικόλαο Καρπαθάκη, επιβραβέυοντας την αξιέπαινη και καλλίκαρπη διακονία του στην παραμεθόρια αυτή κωμόπολη, εγκαταλείποντας την Αθήνα όπου γεννήθηκε και ερχόμενος στον ακριτικό Έβρο για να προσφέρει με πνεύμα θυσίας αυτός μαζί με τη νοσοκόμα πρεσβυτέρα του στοργή και αγάπη στους περιφρονημένους ακρίτες μας..
(Bρε...βρε κάτι πρ΄γματα που γράφουν... Ποιός τους είπε τους εξ Αθηνών κουβαληθέντες, πως οι κάτοικοι του Έβρου είναι περιφρονημένοι; Κι από ποιούς; Τέτοιο νιονιό κουβαλάνε ...)
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΧΝΑ ΛΕΜΕ ΌΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ...ΚΟΤΣΑΝΑΛΟΓΕΊ; Δείτε το πιο πάνω Δελτίο Τύπου: Και βγάλτε συμπεράσματα; " Ποιός του είπε ότι οι άκαρδοι και αδιάφοροι βιώνουν ..."αιώνια κόλαση;" ..Τι πράμα είναι αυτή η "κόλαση' ,μπορεί να μας την περιγράψει;..Εμείς θα είμαστε εδώ! Αν τα καταφέρει!
Μεγάλη φίρμα ο Δαμασκηνός
Διδυμοτείχου... Ονειρεύεται
να γίνει κι αρχιεπίσκοπος Αθηνών!
Αμ...δε!
Πάντως η πλάκα είναι ότι ..έχρησε ως πρωτοπρεσβύτερο τον  παπα- Καρπαθάκη...στον Κυπρίνο!..Χωριουδάκι του Έβρου! Άλλωστε και τον εαυτό του τον έχρησε ως ...απόγονο των Βυζαντινών αυτοκρατόρων...9ή έστω πάντως συμπεριφέρεται ως αυτοκράτωρ...)
 ΄Ομως δεν μας λέει πως ο "ήρωας" -αλτρουϊστής ...νέος Πρωτοπρεσβύτερος που δα...  εγκατέλεψε,την Αθήνα... από δήθεν αγάπη προς τον Έβρο...  Δεν μας λέει ο ΄Αγιος Διδυμοτείχου πως ο εν λόγω Καρπαθάκης είναι ανεψούδι του!... Καρπαθάκης επίσης είναι και ο κ. Δαμασκηνός... Μήπως είμαστε ενώπιον μιας φαυλότητας; Άγιε; Έχουμε επισημάνει στο παρελθόν τούτα τα σοφά: " Μόλις γίνεται κάποιος Μητροπολίτης, συνηθίζει να κουβαλάει μαζί του όλο του το σόγι... για να στήσει την Αυλή του. .....και τα δήθεν πνευματικά του τέκνα... τα οποία κι απλώνει σε ολάκερη την επικράτεια της μητρόπολης του... που πληρώνει φυσικά ο ελληνικός λαός εις Δόξαν του Κυρίου ημών!..Για να τον προσκυνούν οι αυλοκόλακές του σε εμετικό επίπεδο!
Σημειώνουμε πως ο π. Νικόλαος Καρπαθάκης,, που έχει Θείο τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου,..και κατέστη ήδη ...Πρωτοπρεσβύτερος, είναι ένα σεμνός -ταπεινός λειτουργός  της Εκκλησίας κι έχει δίπλα του μια όμορφη και ευγενή παπαδιά, η οποία μάλιστα κάνει και τον ψάλτη  ενίοτε στις λειτουργίες του άντρα της- ιερέα, λόγω έλλειψης επισήμου ψάλτη ..Και είναι εξαιρετικά καλήφωνος, το κορίτσι!... Τον στηρίζει αγρίως!... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!

Εν τάξει το παιδί δίπλα στον θείο του, ΔΕΣΠΟΤΗ, βρήκε ένα κομμάτι ψωμί από τον παρά του ελληνικού λαού... (όχι εκ του Σεβασμιοτάτου, Θείου του..) Κάνοντας  τον παπά... Τα δικά μας παιδιά τι κάνουν;. ..Θα είναι στα συσσίτια της εκκλησίας;....ως ζήτουλες;..Ρωτάμε ...σεβαστικα απεγνωσμένως ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ! Τρίχες...μην ψάχνεστε..Ανθρωπάρια είναι όλοι οι οφφιτσάριοι εν Ελλάδι...

Η κατλαντια του έθνους δεν είναι τυχαία! 

Θυμίζουμε τον Μαύρο Καβαλάρη, δηλαδή τον μεγάλο ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ,-και πρωθυπουργό- που όταν ζήτησε από τους επιτελείς να του βρούν τον καλύτερο μηχανικό της χώρας και του είπανε πως βρήκαν έναν... αλλά συμβαίνει να είναι ανεψιός σας κ. Πρόεδρε...
Ο Ν. Πλαστήρας ηγέρθη και είπε:
--Ποτέ δεν θα προσλάβω ανεψιό μου, έστω κι αν είναι ο καλύτερος μηχανικός της Ελλάδας.
Θα το θεωρήσουν ότι μεροληπτώ, πως είμαι φαύλος...είπε ο Μαύρος Καβαλάρης!
Ο αγιότατος Διδυμοτείχου, που είναι και μεγάλη σουπιά δεν μπορεί να βγάλει ΚΙΧ, για τα ανέκδοτα που συμβαίνουν στην Μητρόπολή του! Κρίμα ...και πουλάει Θεό σε τιμή ευκαιρίας ..δια πάσαν νόσον και μαλακίαν! ΚΡΙΜΑ...Πολέ κρίμα! δεν διαφέρει καθόλου από το σλόγκαν του ΠΑΣΟΚ που έφρε την καταστροφή στην Ελλάδα με εκείνο το αμίμητο: " Είναι δικό μας παιδί; ..Το προσλαμβάνουμε"... την ίδια ρότα ακολουθεί και ο κ. Δαμασκηνός. Έχει γιομίσει την Μητρόπολή του... με "δικά του παιδιά"! 
Α,ναι και ένα υστερόγραμμα... ; για ποιό λόγο οι Μηροπολιτάδες καλούν -προσκαλούν  στις τζερτζελέ εκδηλώαεις τους και οπλοφόρους στρατιωτικούς; Τι δουλειά έχει ο Χριστός με τους ντουφεκάδες; ...΄Η μπας και η παναγία.... ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ ΜΑΣ ... προστατεύει τα όπλα των ελλήνων; 

Μα σοβαρευόμαστε;
ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ..( Ο έχων τη χάρη να λαλεί λαμπρώς αλήθειες...)

Δείτε τον π.Νικόλαο... να παίζει πινγκ-πονγκ... Ναι είναι μοντέρνος! Και ποδόσφαιρο παίζει!
Ο ανεψιός του Δεσπότη Διδυμοτείχου ... είναι ο από δεξιά με τη ρακέτα στο χέρι! Ο άλλος κληρικός
από αριστερά είναι ο κομπιουτερατζής-φωτογράφος της μητρόπολης Διδυμοτείχου. Κι αυτός λεβεντιά παιδί!
Θολή η φωτογραφία; Μα πολλά δεν είναι θολά έως φαύλα στο Διδυμότειχο; 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου