Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ένα ανατρεπτικό κείμενο που θα σκανδαλίσει πολλούς εκκλησιαστικούς...πλην όμως καλόν για σπουδή.

ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΝ...ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΑΝ ...ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΡΑΒΙΝΟΣ MARCUS ELI RAVAGE: ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!

Δύο άρθρα γραμμένα το μακρινό 1928 από τον ραββίνο Marcus Eli Ravage,έναν ραββίνο συγγραφέα που ετιμάτο υπό την εύνοια των Rothschilds (των εβραίων τραπεζιτών) σαν ο μόνος εγκεκριμένος βιογράφος τους, αναπτύσουν τις απόψεις του για το θέμα του αντισημιτισμού και του μίσους εναντίον των Εβραίων. Κάθε άλλο παρά αμυντικός ο Ravage εκθειάζει όλους όσους παραμένουν ακόμα και σήμερα ανιστόρητοι και ανίδεοιΈνα καταπληκτικό κείμενο που λέει μεγάλες αλήθειες ,οι οποίες καθορίζουν τον άνθρωπο ακόμα και σήμερα.

Αυτό που ακολουθεί αποτελεί μια πιστή μεταφορά είναι το πρώτο άρθρο. Μπορείτε να ελέγξετε τα άρθρα αυτά σε οποιαδήποτε μεγάλη βιβλιοθήκη αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία... ."Φυσικά και μας απεχθάνεστε. Δεν υπάρχει λόγος να το αμφισβητείτε αυτό. Γι' αυτό ας μη χάνουμε τον καιρό μας με αμφισβητήσεις και δικαιολογίες. Ξέρετε πολύ καλά ότι έτσι είναι, και εγώ το γνωρίζω αυτό και εμείς καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα, κάποιοι από τους καλύτερους φίλους σας είναι Εβραίοι και όλα τα σχετικά. Το έχω ξανακούσει αυτό και πάνω από μια φορά, τουλάχιστον έτσι νομίζω. Και γνωρίζω επίσης, ότι δεν εννοείτε εμένα προσωπικά -"εμένα" εννοώντας οποιονδήποτε Εβραίο σαν ατομική προσωπικότητα- όταν εκτοξεύετε αυτά εναντίον μας με τον υγιεινό σας τρόπο, γιατί εγώ είμαι, τέλος πάντων, τόσο διαφορετικός, σαν να μην το ξέρατε, σχεδόν εξίσου καλός σαν εσάς. Η μικρή αυτή εξαίρεση δεν με γεμίζει, ωστόσο, με ευγνωμοσύνη -αλλά ας τα αφήσουμε αυτά για τώρα. Είναι το επιθετικό,
ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ,,,ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΥΠΟΥ 15 ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ, ,ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ,ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΑ ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ?, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΨΕΜΑ, ΕΧΕΙ ΕΚΠΕΔΕΥΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ,ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟ 80% ΔΛΔ
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΛΙΝΚ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΤΟ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΨΕΜΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ!Εξηγήθηκε "επιστημονικά" το πέρασμα του Μωυσή..για χαζούς,.Ο αέρας άνοιξε το νερό------Βοήθεια στον Μωυσή από Εξωγήινους, τα ίδια τα βιβλία σας τα λένε κύριοι παπάδες
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ! ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ----------
Η ζωή του Ιησού αναφέρονται σε εξωγήινες ερμηνείες-----------ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ !! όταν λέω οτι οι θρησκείες είναι για έλενχο τον μαζών------Το Απόκρυφο Βιβλίο του Ενώχ,,Οι ‘άγγελοι υποτίθεται ότι είναι άφυλα πνεύματα,----------Μοίρα ή ελεύθερη βούληση; η το θέλημα του θεού, τότε γιατί τέτοια σκληρότητα και αδικία άρα δαίμονας και όχι θεός;--------Ου ανέλθεις από σκαλιά στο θυσιαστήριο, μη φανούν τα απόκρυφά σου! και λοιπές εντολές του Γιαχβέ---------ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ Τα απόρρητα X-Files και οι αποκαλύψεις ενός εξωγήινου«

Ο ΕΒΕ ζούσε ως τις 18 Ιουνίου 1952, οπότε πέθανε από μια ασθένεια που δεν εξακριβώθηκε. Όσο ζούσε, μας έδωσε αξιοποιήσιμες πληροφορίες για τη διαστημική τεχνολογία, την προέλευση του Σύμπαντος και εξωβιολογικά ζητήματα»! Φυσικά, τίποτε από αυτά δεν δημοσιοποιήθηκε. Και να, γιατί… Το απόρρητο έγγραφο επισημαίνει ότι«αν αυτές οι πληροφορίες δημοσιοποιηθούν, θα προκαλέσουν παγκόσμιο θρησκευτικό πανικό»! Σύμφωνα με όσα περιέχονται στο ενημερωτικό σημείωμα του προγράμματος «Aquarius», όσα αποκαλύφθηκαν από τον επιζήσαντα εξωγήινο αποτελούν πραγματική γροθιά στο στομάχι για την ανθρωπότητα και βάζουν τέλος σε θρησκευτικές πεποιθήσεις χιλιετιών: «Η πρώτη επίσκεψη των προγόνων του ΕΒΕ στη Γη έγινε πριν από 5.000 χρόνια. Εκείνοι δημιούργησαν ένα πλάσμα με ανθρώπινες δομές, για να βοηθήσει τους ιθαγενείς να αναπτύξουν πολιτισμό…»!!! ΣΎΝΤΟΜΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ,
ανερχόμενο, καταπιεστικό, υλιστικό είδος που απεχθάνεστε- αυτούς, που με μια λέξη, σας υπενθυμίζουν τόσο πολύ τη δική σας ανερχόμενη γενιά. Κατανοούμε απόλυτα ο ένας τον άλλον. Δεν σας κατηγορώ.... Μα το Θεό, δεν κατηγορώ κανένα που δεν του αρέσει κάποιος. Αυτό όμως που μου προκαλεί το ενδιαφέρον σε όλη αυτήν την αντι-Εβραϊκή υπόθεση, όπως εσείς το παρουσιάζετε, είναι η πλήρης έλλειψη θάρρους. Αυτός ο πλάγιος και σχετικός τρόπος τον οποίο χρησιμοποιείτε, μεταχειριζόμενοι τέτοιες διάτρητες δικαιολογίες που φαίνεστε να πάσχετε από προβλήματα ευσυνειδησίας τόσο έντονα, που αν η όλη παράσταση δεν ήταν τόσο τραγελαφική, θα ήταν εκνευριστική.
Δεν είναι ότι είστε ερασιτέχνες: ασχολείστε με αυτό πάνω από δεκαπέντε αιώνες. Όμως παρακολουθώντας και ακούγοντας τα παιδικά σας προσχήματα, σχηματίζει κανείς την εντύπωση ότι εσείς οι ίδιοι δεν γνωρίζετε για πιο πράγμα πρόκειται. Μας σιχαίνεστε, αλλά δεν μπορείτε ξεκάθαρα να πείτε το γιατί. Σκέφτεστε μια νέα δικαιολογία -αιτία την ονομάζεται- κάθε μέρα. Έχετε συσσωρεύσει δικαιολογίες για τον εαυτό σας αυτά τα εκατοντάδες χρόνια και κάθε νέο σας εύρημα είναι περισσότερο γελοίο από το προηγούμενο και κάθε καινούρια δικαιολογία αντιφάσκει και εξουδετερώνει την προηγούμενη. Πριν από λίγα σχετικά χρόνια, συνήθιζα να ακούω ότι ήμαστε σκαφτιάδες χρημάτων και εμπορικοί υλιστές. Τώρα διαδίδεται το παράπονο ότι κανένα έργο τέχνης και κανένα επάγγελμα δεν είναι ασφαλές ενάντια στην Εβραϊκή εισβολή.

Εμείς είμαστε, αν σας πιστέψει κανείς, συγχρόνως και προσηλωμένοι στη φυλή μας και αφιερωμένοι σε αυτήν και μη αφομοιώσιμοι επειδή δεν συνάπτουμε γάμους με σας, και ταυτόχρονα είμαστε αναρριχητές και καταπιεστές και μια απειλή στην φυλετική σας ακεραιότητα.
Το επίπεδο διαβίωσής μας είναι τόσο χαμηλό που εμείς δημιουργούμε τις δικές σας εξαθλιωμένες συνοικίες και τις απάνθρωπες βιομηχανίες σας, και ταυτόχρονα τόσο υψηλό που σας διώχνουμε από τις ακριβότερες περιοχές σας. Αποφεύγουμε το πατριωτικό μας καθήκον σε καιρό πολέμου γιατί είμαστε ειρηνόφιλοι από τη φύση μας και από παράδοση, αλλά ταυτόχρονα είμαστε οι αρχι-συνωμότες των συμπαντικών πολέμων και οι κύριοι χρηματοδότες των πολέμων αυτών - ανατρέξατε στο τελευταίο Dearborn Independent καθώς και στα Πρωτόκολλα των Γερόντων της Σιών. Είμαστε συγχρόνως οι ιδρυτές και ηγέτες του καπιταλισμού αλλά και οι κύριοι υποκινητές των επαναστάσεων εναντίον του καπιταλισμού.
Δίχως αμφιβολία, η ιστορία δεν έχει να επιδείξει άλλο παράδειγμα, σαν εμάς, για την προσαρμοστικότητα! Και ναι! Παρ' ολίγο να ξεχάσω την αιτία όλων των αιτιών. Εμείς είμαστε οι ξεροκέφαλοι άνθρωποι που ποτέ δεν δέχθηκαν τον χριστιανισμό, και εμείς είμαστε οι εγκληματίες που σταύρωσαν τον ιδρυτή του. Όμως μπορώ να σας πω ότι αυτόαπατάστε.
Σας λείπει είτε η αυτογνωσία είτε το θάρρος να αντιμετωπίσετε με αντικειμενικότητα τα γεγονότα και να σταθείτε μπρος στην αλήθεια. Απεχθάνεστε τον Εβραίο όχι επειδή, όπως ίσως κάποιοι από σας να νομίζουν, αυτός σταύρωσε τον Ιησού αλλά γιατί αυτός τον γέννησε.
Η πραγματική αντιμαχία σας με μας δεν είναι γιατί εμείς απορρίψαμε τον Χριστιανισμό, αλλά γιατί σας τον επιβάλλαμε! Οι χλιαρές, αντικρουόμενες κατηγορίες σας εναντίον μας δεν είναι ένα μπάλωμα στην μαυρίλα της αποδεδειγμένης ιστορικής μας επιθετικότητας. Μας κατηγορείτε για την ανακίνηση της επανάστασης στη Μόσχα. Ας υποθέσουμε ότι αποδεχόμαστε την κατηγορία. Και λοιπόν; Συγκρινόμενα με το τι κατάφερε ο Παύλος, ο Εβραίος της Ταρσού, στη Ρώμη, ο ρωσικός ξεσηκωμός δεν αποτελεί παρά ένα καβγά του δρόμου. Δημιουργείτε πολύ θόρυβο και εκφράζετε μεγάλη οργή για την ανάρμοστη Εβραϊκή επιρροή στα θέατρα και στους κινηματογράφους σας.
Πολύ καλά. Δεκτό, το παράπονό σας, είναι βάσιμο. Αλλά τι είναι αυτό συγκρινόμενο με την συγκλονιστική μας επιρροή στις εκκλησίες σας, στα σχολεία σας, στους νόμους σας και στις κυβερνήσεις σας, και ακόμα και στις ίδιες τις σκέψεις σας που κάνετε κάθε μέρα; Ένας αδέξιος Ρώσος παραχαράζει ορισμένα έγγραφα και τα δημοσιεύει σε ένα βιβλίο με το όνομα Τα Πρωτόκολλα των Γερόντων της Σιών, που δείχνουν ότι εμείς συνωμοτήσαμε για να επιφέρουμε τον τελευταίο Παγκόσμιο Πόλεμο. Εσείς πιστεύετε αυτό το βιβλίο. Εντάξει. Για χάρη της συζήτησης εμείς υπογράφουμε την κάθε λέξη του. Είναι γνήσιο και αυθεντικό. Αλλά τι είναι αυτό πέρα από την αναμφισβήτητη ιστορική συνωμοσία που έχουμε πραγματοποιήσει, που δεν έχουμε ποτέ αρνηθεί γιατί εσείς δεν είχατε ποτέ το θάρρος να μας κατηγορήσατε γι' αυτό, και του οποίου η πλήρης καταγραφή υπάρχει για τον οποιοδήποτε να διαβάσει;
Αν πράγματι εννοείτε αυτά που λέτε όταν μιλάτε για Εβραϊκά σχέδια, να μην σας στρέψω την προσοχή σε ένα που αξίζει να αναφερθεί; Σε τι ωφελεί να χάνετε τα λόγια σας για τον ισχυριζόμενο έλεγχο της δημόσιας γνώμης από Εβραίους χρηματοδότες, ιδιοκτήτες εφημερίδων και κινηματογραφικούς μεγιστάνες, όταν μπορείτε πολύ απλά δίκαια να μας κατηγορήσετε για τον αποδεδειγμένο έλεγχο ολόκληρου του πολιτισμού σας από τα Εβραϊκά Ευαγγέλια; Δεν έχετε ακόμα ξεκινήσει να εκτιμάτε το πραγματικό βάθος της ενοχής μας.
Εμείς είμαστε παρείσακτοι.
Εμείς είμαστε ταραξίες.
Εμείς είμαστε υπονομευτές.
Έχουμε πάρει τον φυσικό σας κόσμο, τα ιδανικά σας,
τον προορισμό σας και έχουμε προκαλέσει τον όλεθρο.
Εμείς βρισκόμαστε πίσω όχι μόνο από τον τελευταίο μεγάλο πόλεμο αλλά πίσω σχεδόν από όλους σας τους πολέμους , πίσω όχι μόνο από τη Ρωσική αλλά και από κάθε μεγάλη επανάσταση της ιστορίας σας.
Εμείς έχουμε επιφέρει τη διχόνοια και τη σύγχυση και την αγανάκτηση στην ιδιωτική και στην δημόσιά σας ζωή. Εξακολουθούμε να το κάνουμε. Κανείς δεν μπορεί να πει για πόσο καιρό θα εξακολουθούμε να το κάνουμε. Ανατρέξετε λίγο πίσω και αναλογιστείτε τι έχει συμβεί:
. Δεκαεννέα αιώνες πριν, ήσαστε μια αθώα, ανέμελη, παγανιστική φυλή. Λατρεύατε αναρίθμητους θεούς και θεές, τα πνεύματα του αέρα, των τρεχούμενων νερών και του δάσους. Νιώθατε αδιάντροπη περηφάνια στη ομορφιά των γυμνών σας κορμιών. Χαράζατε μορφές των θεών σας καθώς και του προκλητικού ανθρωπίνου σώματος. Γοητευόσαστε με τις μάχες στις πεδιάδες, στις αρένες και στα πολεμικά εδάφη.
Πόλεμος και σκλαβιά αποτελούσαν καθιερωμένους θεσμούς στα κοινωνικά σας συστήματα. Διασκεδάζοντας στις βουνοπλαγιές και στις πεδιάδες της εξοχής, ασχοληθήκατε με τη θεώρηση του θαύματος και του μυστηρίου της ζωής και θέσατε τα θεμέλια της φυσικής επιστήμης και φιλοσοφίας.
Είχατε μια ευγενική, αισθησιακή κουλτούρα, ανεπηρέαστη από τις όποιες ενοχλήσεις μιας κοινωνικής συνειδήσεως ή από οποιεσδήποτε συναισθηματικές αμφισβητήσεις περί ανθρώπινης ισότητας.
ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


1 σχόλιο:

  1. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΩΣ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ.......
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή