Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!

EΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΕΙΡΙΑΛ... ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΕΙ... ΓΡΑΨΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ...ΜΠΟΡΕΙΤΕ!


 ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ –ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ....Ο ΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ... ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΑΣ... ΟΙ ΛΟΙΠΟΊ...ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΑΠΌ ΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ..ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΙΑ!



Η εξέγερση των γερόντων, των ΚΑΠΗ, βασικά «η συμμορία με τα μαύρα»

2ον ΥΠΟ ΣΤΕΛΙΟΥ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑ


(Συνέχεια από το προηγούμενο)

Αγκομαχούσε ο γέρος... έβγαλε μια κραυγή περίπου σαν αυτή : «Περιμένετε τσόγλαν του Χάρβαρντ και θα δείτε ...τι θα πάθετε...Σας το τάζω...Να μα την Παναγία» »... Έγειρε το κεφάλι του και τον πήρε  βαθύς ύπνος!
Είδε πολλά μέσα στον ύπνο του. Πολλά και απίστευτα θαυμαστά, όσο και παράλογα.
Είδε , λέει, πως μπούκαρε σε γειτονικό ΚΑΠΗ κι αφού αποθαύμασε τους μελλοθάνατους ΚΑΠΗΔΕΣ και Καπητζούδες ..τους πρόσταξε:
--Ω ρε τι κάθεστε εδώ και κλαίτε τη μοίρα σας; Εσείς δεν είσαστε που στίβατε την πέτρα και την κάνατε να βγάζει ζουμί; Εδώ Ρε ... τι κάνετε; Γιατί κοπανάτε μύγες; Περιμένετε να αποθάνετε; Ομπρός, όσοι έχετε  μπατζάκια ακολουθείστε με... Ποιός κερατάς σας είπε ότι ξοφλήσατε; Ποιός μπορεί να κάνει κάποιον να ξοφλάει; Τα παιδιά σας; Στείλτε τα  στο διάολο και δράστε τώρα... για να μη σας στείλω πια εγώ στο διάολο! Άμα πια...Πείτε μου, ποιούς συμφέρει να σας ρίχνουν στο Γκέτο των ΚΑΠΗ ή  στα ...γηροκομεία; Στον προθάλαμο των μελλοθανάτων; Και το δέχεστε ρε γαμώτο;...Έχουμε πόλεμο ΡΕ..τι περιμένετε τα παιδιά σας να τα βγάλουν πέρα; Πως, να τα βγάλουν πέρα χωρίς εσάς; Που τους μάθατε τα πάντα στη ζωή, αλλά παραμένουν αναλφάβητα; Θα αφήσετε ωρέ τα τέκνα σας μονάχα, στην καταιγίδα;

Ο Γέρος, στριφογύρισε πάνω στην πολυθρόνα του κι έγειρε από την άλλη μεριά. Είχε την αίσθηση πως ροχάλιζε. Τού άρεσε αυτό... και δεν ήθελε να το αποχωριστεί.
συναντάται με μια 90χρονη πόντια, που θα του διηγείται τα βάσανα των γονιών της κι αυτός θα 
γονατίζει και θα απολογείται για τις θηριωδίες του δασκάλου των ναζί, σφαγέα των παππούδων 
μας, του -σκατά στον τάφο του- Κεμάλ Ατατούρκ. Δείτε το βίντεο:


Ὣς γνωστόν, τὰ ἀριθμητικὰ ψηφία, που χρησιμοποιοῦνται ἀπὸ τὴν συντριπτικὴ πλειοψηφία τῶν ἀνθρώπων τοῦ πλανήτη, καλοῦνται ἀραβικά. Μὲχρι τὴν καθιέρωση τοῦ συγχρόνου συστήματος ...
ἀπεικόνισης τῶν ἀριθμῶν, οἱ Ἑλληνες συμβόλιζαν τοὺς ἀριθμοὺς μὲ τὰ πρῶτα γράμματα τῆς 
ἑλληνικῆς ἀλφαβήτου, καὶ μὲ τὸν συνδυασμὸ τους.

Κατὰ πόσον, ὅμως, ἰσχύει ὅτι τὸ σύγχρονο σύστημα ἀπεικόνισης ἀριθμῶν εἶναι ἀραβικό; Παραθέτω ἕναν πίνακα που ἔφτιαξα πρόχειρα, ὁ ὁποῖος παρουσιάζει τὴν μετατροπὴ τῶν ἑλληνικῶν ψηφίων διαφόρων ἐποχῶν(κλασσική,μεσαιωνική) καὶ 
διαφόρων σχημάτων(κεφαλαῖα,μικρά,καλλιγραφικά), 
σὲ λεγόμενους ἀραβικοὺς ἀριθμούς.



"Ο πιο ανίκητος εχθρός είναι ο καιρός" τραγουδούσε ο εκπληκτικός Γιπάννης Καλατζής ωστόσο μεταφέροντας και ακούγοντας το τραγούδι σήμερα και αν τυχόν ζουν οι δυο συμπολεμιστές το Αλβανικό μέτωπο θα έλεγαν. "Πώς μας κατάντησαν οι προδότες, Σταμούλη Λοχία; Εμείς πολεμήσαμε και πήραμε την Κορυτσά και σήμερα οι δωσίλογοι  κομματιάζουν τον λαό και ξεπουλάνε την Πατρίδα μας. Σταμούλη, μέχρι και τα λεωφορεία προς τη Βόρειο Ήπειρο έκοψαν. Πώς μας κατάντησαν λοχία;"
Ακούστε το αθάνατο ελληνικό τραγούδι και γεμίστε με οργή, μελαγχολία ή και τα δύο. Καλή σας νύχτα! 

ΠΑΕΙ ΓΙΑ...ΚΟΨΙΜΟ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟ "ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ"! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!!!

Τι θα γίνει τελικά με το «Κάτω Παρτάλι»; Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει μια έντονη φημολογία (κυρίως από το διαδίκτυο) σχετικά με... την τύχη της σειράς που τα «σπάει» στα νούμερα της τηλεθέασης, αφήνοντας μάλιστα ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο όχι μόνο να μην πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, αλλά και να κόβεται άμεσα.

Αιτία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το γεγονός ότι οι ηθοποιοί είναι απλήρωτοι κάτι που θέτει σε μεγάλο κίνδυνο τη βιωσιμότητα της σειράς. Το «YES!» σάς παρουσιάζει σήμερα όλη την αλήθεια για το «Κάτω Παρτάλι» που καθηλώνει τους τηλεθεατές τα βράδια της Δευτέρας κι έχει τρελάνει όλα τα μηχανάκια της Nielsen.

EN ΤΑΞΕΙ ...Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ..και Τσαμης και φιλογερμανός ...ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΟΝ!

"Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΗΣ"! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΩΝ!

Σε μακροσκελή επιστολή του, στα αλβανικά μέσα ενημέρωσης,  ο πρόεδρος του κόμματος των Τσάμηδων της Αλβανίας-PDIU, Σπετίμ Ίντριζι, δικαιολογεί την απουσία των οπαδών του  κατά την άφιξη του Έλληνα προέδρου, Κάρολου Παπούλια, στα Τίρανα και αναφέρεται στην καταγωγή του προέδρου της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου