Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗ ΦΟΛΑ ...ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ....ΟΡΓΑΝΕΤΟ ΤΩΝ ΑΡΧΙ-ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 


Ο ΖΟΥΡΝΑΣ -ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ -Η ΦΟΛΑ
ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΣΤΥΛ ..ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΣ!
ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Ήδη την πορδή της πολιτικής , το "ΠΟΤΑΜΙ" οι στημένες δημοσκοπήσεις, τον φέρνουν τρίτο στη σειρά ...και τη σιωπούσα πλέον Χρυσή Αυγή τέταρτη... Ακολουθούν όλοι οι άλλοι τραχανάδες!
Ο Θεοδωράκης, είναι γέννημα-θρέμμα  της σπείρας των εγκληματικών οικογενειών -δοσιλόγων που απομυζούν την Ελλάδα, που πίνουν το αίμα του λαού. Τον ρίξανε στην πιάτσα... με ένα στόχο: Να κόψει τη φόρα του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως και δευτερευόντως της Χ.Α.
Εόναι εκτελεστικό όργανό τους... Γι αυτό τα βρώμικα κανάλια τον προβάλλουν αγρίως. Πότε πρόλαβαν να τον βγάλουν ...τρίτο κόμμα, μόνο τα δαιμονισμένα μυαλά τους ξέρουν!
Για ποιό λόγο; Έχει δα ο δημοσιογραφάκος -αριστεροαναρχικός, διατυπώσει έναν πολιτικό σοβαρό λόγο, μια πρόταση, μια πρωτότυπη πολιτική ιδέας, ώστε να συναρπάσει τον ελληνικό λαό; Πείτε μας μία...Πώς ξάφνου οι δημοσκοπηθέντε ήράσθησαν τον φούσκα, τη φόλα;
΄Οχι ...δεν έχει παράκρουση ο ΄Ελληνας. Απλά  οι σατανικοί ολιγάρχες... έχουν πλάνο... και να δείτε πως θα τα καταφέρουν να φρενάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Χειροκροτήσαμε την κάθοδο του δημοσιογράφου στη πολιτική σκηνή, διότι πάντα πρεσβεύαμε πως ο παλαιοκομματισμός ψόφησε κι αυτό που χρειάζεται η Ελλάς είναι μια νέα φωνή...που μπορεί να εμπνεύσει. Μέσα σε ένα μήνα καταλάβαμε τη μπλόφα-παγίδα για αφελείς -φούσκα ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ. Ούτε μια νέα ιδέα προσκόμησε σε πολιτικό επίπεδο.. Τα σακίδι του, ο τροβάς που κουβαλάει για τη γραφικότητα του ίματζ του,  ούτε καν μαρουλόφυλλα έχει μέσα.


Εμφανίζεται εσχάτως με ώριμο
πολιτικό λαλιά. Αλλά μην
ξεχνάμε την αριστερή  παρδαλή
καταγωγή του, χώρια που είναι
και ...ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!
Πριν από λίγη ώρα τελείωσε την ομιλία του στη Βουλή ο κ. Τσίπρας... Αν και ως γνωστόν αποφεύγουμε να ακούμε τη ξύλινη γλώσσα των αριστεροκομμονιστών, εν τούτοις ο Τσίπρας μας καθήλωσε. Η ομιλία του ήταν το κάτι άλλο. Σοβαρή, περιεκτική και συγκροτημένη ώριμα. ΄Ισως η καλύτερη κοινοβουλευτική ομιλία του, εκτιμούμε. Και το επισημαίνουμε με χαρά, γνωστού όντος ότι είμαστε επικριτικοί, προς το χθεσινό κουκουλοφόρο... αυτό κόμμα.
Απάντησε στον Τσίπρα και ο Βενιζέλος... Καλά αυτός είναι
από Βαρδάρι μεριά..και πορεύεται σούμπιτο για Κορυδαλλό!

(Η.Ν.Α)- ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΙ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ...ΟΥΚ ΕΧΟΜΕΝ!





ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ....

ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ
ΣΕ ΠΟΛΛΑ
ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ SITES

 ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΜΕ
ΚΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ.ΠΡΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΝ-
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΝ!
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΡΙ!



Η πρωτοπόρος ιστοσελίδα αυτή, διευκρινίζουμε, αν δεν έχει γίνει κατανοητό-παρά τις άγριες προκλήσεις μας, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ-ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑΣ γεγονότων, ειδήσεων κι ...ανωδύνων ειδήσεων, όπως άλλα sites, που μερικά διευθύνονται από προβεβλημένους δημοσιογράφους, μεν αλλά ανεπαρκέστατους στα του Τύπου.
Εμείς έχουμε άποψη,ιδέες ...που τις διατυπώνουμε ακόμη και μέσα στην είδηση... . Καινοτομούμε κι εδώ, ανεξάρτητικα απο τα θεωρητικά περί δήθεν αντικειμενκής ... δημοσιογραφίας!
Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ, Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ... είναι ένα καμπανάκι ώστε ο αναγνώστης μας  να μη μασάει άσκεπτα την ΕΙΔΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου