Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ...

Χαμός με την προφητεία του γέροντα Δανιήλ για το αεροπλάνο που χάθηκε!!



Όμως εμείς, ως λαός και ως άνθρωποι, έχουμε όλες τις απαντήσεις. Όπως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και διαβάσαμε στο gossip-tv, η προφητεία του γέροντα Δανιήλ τα 'χει ήδη, προβλέψει όλα αυτά και...
μάλιστα από τον 17 αιώνα και όχι εχθές, προχθές. Ο καλόγερος Δανιήλ έζησε στη Μονή Σινά στα τέλη του 17ου αιώνα και πρόβλεψε πως:..

«Το πουλί θα χαθεί ξαφνικά πάνω από τους σχιστομάτηδες και θα ταξιδέψει πίσω στον χρόνο. Πολλοί θα ψάχνουν αλλά δεν θα το βρίσκουν. Τότε ο πόλεμος θα πιαστεί από πάνω. Οι ορθόδοξοι θα ενωθούν και θα κατατροπώσουν τον Φράγκο και την Τιάρα. Ο κοντός Μόσκοβος μαζί με τους δικούς μας θα υψώσουν ξανά τη βυζαντινή σημαία στη Βασιλεύουσα την ώρα που θα φεύγουν οι Τούρκοι να σώσουν τη φυλή τους στην Κριμαία». Ορίστε!

Αποδείχτηκε και για τον πλέον άπιστο! Το Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών εξαφανίστηκε από τα ραντάρ το περασμένο Σάββατο ή στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Κίνας ή προς τα χωρικά ύδατα της Ινδίας και τα Στενά της Μάλακα. Άρα; Πάνω από τους Σχιστομάτηδες! Ο κοντός ο Μόσκοβας, είναι ο Βλαντίμιρ ο Πούτιν, που και πρώτο μπόι δεν τον λες! Ολοφάνερο για τον πόλεμο που θα πιαστεί «από πάνω» είναι πως ο γέροντας φωτογραφίζει την έκρυθμη κατάσταση στην Ουκρανία και την Κριμαία.

Ο Τούρκος σε εμάς κατατροπώνεται, ανά μισάωρο κάτι αιώνες τώρα, αλλά πλέον, η Βασιλεύουσα θα λύσει τα προβλήματά της και θα ψηφίζει, όπου να ΄ναι, δημοτικές και ευρωεκλογές ενώ θα προβληματίζεται για "Το ποτάμι" και τον Σταύρο Θεοδωράκη! Κάτι κενά που έχουμε να βρούμε ποια είναι η Τιάρα και ποιος ο Φράγκος θα τα μελετήσουμε, αλλά μην είμαστε και πλεονέκτες. Και ο γέροντας προφητεία έκανε, όχι σύνταξη στο δελτίο ειδήσεων του Μega, να ξέρει η Όλγα τι θα πει ακριβώς μην μπερδευτεί! Συμβαίνουν αυτά…


hellas-now.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου