Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΠΕΣ ΤΑ ΠΑΠΑ ΜΟΥ!

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΡΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΥΓΗ": ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ, ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Χειμαρρώδες ξέσπασμα του Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ κατά της εφημερίδας "ΑΥΓΗ" με αφορμή άρθρο αυτής εναντίον του με το οποίο τον κατηγορεί πως αντί να υποδεχθεί τους μεταφερθέντες λαθρομετανάστες στο λιμάνι του Πειραιά εκείνος υποδεχόταν την Τιμία Κάρα του Αγίου Ραφαήλ.  
 
"Διερωτώμαι εάν είσθε αφελείς ή εγκάθετοι και επιτρέψατέ μου να πιστεύω ότι μάλλον είστε εγκάθετοι (...) αγωνίζεσθε για το γκρέμισμα της ελληνορθοδοξίας όχι με το σλόγκαν του εβραιομασόνου Μαρξ ότι δήθεν «η θρησκεία είναι το όπιο του λαού» αλλά με την πλημμυρίδα των ισλαμιστών μεταναστών που θα μεταβάλλουν την εθνοτική σύσταση του τόπου και θα οδηγήσουν στην ουδετερόθρησκη Πολιτεία που ονειρεύεσθε" σχολίασε μεταξύ άλλων...
 
Προειδοποιεί μάλιστα το ΣΥΡΙΖΑ πως αν επικρατήσει το Ισλάμ θα έχει την τύχη των "τριών «ιεραποστόλων» του Μάο στο Ριάντ που είχαν την ανοησία να προπαγανδίσουν τον αθεισμό και που αποκεφαλίσθησαν ενώπιον του αλαλάζοντος πλήθους στην κεντρική πλατεία" 
 
Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής: 
 
 
 
Προς Τον
Αξιότιμον Κύριον
Νικόλαον Φίλην
Διευθυντήν Εφημερίδος «Η ΑΥΓΗ»
Αγ. Κωνσταντίνου 12
104 31 ΑΘΗΝΑ
 
Αξιότιμε Κύριε Διευθυντά,
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
 
Δεν είμαι άδικος νομίζω εάν θεωρήσω ως εμπαθεστάτη την καταχώρησή Σας στο φύλλο της 14/5/2014, όπου κάτω από τον περιπαικτικό τίτλο «Ε, δεν είναι και όσιοι...» με εγκαλείτε για δήθεν απανθρωπία και σκληροκαρδία και αδιαφορία για «ανθρώπους που έχασαν τους δικούς τους στη θάλασσα. Αφού γι’ αυτούς (και για εμένα) είναι ”λαθραίοι’’ και δεν προορίζονται για προσκύνημα και ακριβές τελετές».
Ποιά είναι τα πραγματικά περιστατικά που κατά τη γνώμη Σας στοιχειοθετούν τα παραπάνω; Τα αναφέρετε στο δημοσίευμά Σας: «το πρωί της Δευτέρας έφτασαν στο λιμάνι του Πειραιά οι 32 διασωθέντες του τραγικού ναυαγίου της Σάμου οι οποίοι αφέθηκαν απλώς στην μοίρα τους αφού δεν βρέθηκε στο λιμάνι ούτε ένας κλητήρας του Υπουργείου για να υποδεχτεί τους πρόσφυγες... Το έργο της πολιτείας αντικατέστησαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και των μεταναστευτικών κοινοτήτων. Αυτό μάλλον εξηγείται από το γεγονός ότι ο Β. Μιχαλολιάκος... ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ βρίσκονταν στην λαμπρή τελετή υποδοχής του λειψάνου της τιμίας κάρας του οσίου Ραφαήλ...».
 
Επομένως αντί να υποδεχθώ τους αυτόκλητους επισκέπτες της χώρας μας που αγν0ούσα την μεταφορά τους στον Πειραιά για να τους παραλάβει η Σομαλική κοινότητα και που με το έτσι θέλω ένα ωραίο πρωινό παραβίασαν τα σύνορά μας πληρώνοντας χιλιάδες ευρώ στους δουλέμπορους Τούρκους και στο βαθύ Τουρκικό κράτος, που όπως αποκάλυψε η Τουρκική επιθεώρηση Aksyon τεύχ.1000/3.2.2014 και κατήγγειλα με το ανακοινωθέν της 20/3/2014, το οποίο επισυνάπτω, μεθοδικά με την μυστική Τουρκική υπηρεσία JΙΤΕΜ της Τουρκικής στρατοσυνοριοφυλακής ελέγχει όλο αυτό το βρώμικο παιχνίδι για την επίτευξη του σχεδιασμού του μουσουλμανικού τόξου που προωθεί με τεράστια κονδύλια η σουνιτική ναυαρχίδα της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης, εγώ ο δήθεν απάνθρωπος κατά την εφημερίδα Σας υποδέχθηκα τους κατόπιν επισήμου προσκλήσεως της Μητροπόλεώς μας και παροχής των σχετικών αδειών υπό της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος προσελθόντας εκ της Ι. Μητροπόλεως Μυτιλήνης Σεβ. Μητροπολίτην κ. Ιάκωβον και τον συνοδόν του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτην κ. Ιάκωβον συνοδεύοντας την τιμίαν κάραν του Αγίου Ιερομάρτυρος Ραφαήλ του νεοφανούς, που θαυματουργικά μετά 400 χρόνια από το μαρτύριό Του κατόπιν θαυμασίων γεγονότων ανεκαλύφθη εις τον τόπον του μαρτυρίου Του και που ήρθε στον Πειραιά προς ευλογία και αγιασμό των πιστών.
Βεβαίως το γεγονός ότι ο μάρτυρας αυτός της Πίστεώς μας και του Γένους μας απεκεφαλίσθη με πριόνι από τους ομοπίστους των προστατευομένων Σας δεν Σας εμποιεί κανένα ενδιαφέρον, ούτε βέβαια το γεγονός που αποδεικνύει την αθεία Σας «πτώμα εξαίσιον» ότι 400 χρόνια μετά το μαρτύριό Του ο Ίδιος ενεφανίσθη σε πλήθος ανθρώπων της Λέσβου και απέδειξε την αλήθεια της Αναστάσεως και την αθανασία της ανθρωπίνης ψυχής και το σπουδαιότερο ότι η αρχαιολογική σκαπάνη επιβεβαίωσε πλήρως τις αποκαλύψεις του μάρτυρος.
Ασφαλώς όμοια δεν Σας προκαλεί περιέργεια το γεγονός που βρήκαν τόσες χιλιάδες ευρώ αυτοί οι δυστυχισμένοι Σομαλοί την στιγμή που με τα χρήματα αυτά στην πατρίδα τους θα ήταν δισεκατομμυριούχοι, ούτε βέβαια νομιμοποιείσθε να πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρχει εχέφρων άνθρωπος που να μην αισθάνεται άφατη συμπόνοια και βαθύτατη λύπη και πόνο για τον αδόκητο θάνατο στα νερά του Αιγαίου των συντρόφων τους για τον οποίο οι ίδιοι ευθύνονται.
 
Διερωτώμαι όμως, εάν είσθε αφελείς ή εγκάθετοι και επιτρέψατέ μου να πιστεύω ότι μάλλον είστε εγκάθετοι διότι και νούν και ηλικίαν έχετε, αλλά μετά το γκρέμισμα του 70χρονου ιδεολογικού Σας εργοστασίου του υπαρκτού σοσιαλισμού, αγωνίζεσθε για το γκρέμισμα της ελληνορθοδοξίας όχι με το σλόγκαν του εβραιομασόνου Μαρξ ότι δήθεν «η θρησκεία είναι το όπιο του λαού» αλλά με την πλημμυρίδα των ισλαμιστών μεταναστών που θα μεταβάλλουν την εθνοτική σύσταση του τόπου και θα οδηγήσουν στην ουδετερόθρησκη Πολιτεία που ονειρεύεσθε.
 
 Είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διακηρύξει πως θα επιτρέψει την ελεύθερη έλευση στην χώρα εκατομμυρίων μουσουλμάνων συγγενών των παρανόμως εισερχομένων στην χώρα. Κάνετε όμως, επιτρέψατέ μου να Σας ενημερώσω, ένα μεγάλο λάθος.
 
Υποτιμάτε το Ισλάμ και το φονταμενταλισμό του και νομίζετε ότι είναι διαχειρίσιμο μέγεθος όπως ο απόλυτα φιλελεύθερος χριστιανισμός που σέβεται την ελευθερία των προσώπων και που στηρίζεται στο «όστις θέλει», που διδάσκει να στρέφεις και την άλλη πλευρά στον ραπίζοντα και που αναγνωρίζει την αυτεξούσια βούληση ως ισόθεη πραγματικότητα.
 
Αν όμως πραγματωθούν οι σχεδιασμοί αυτοί θα μπορείτε κρατώντας τα κεφάλια στους ώμους Σας να διαφημίζετε δημοσίως το gay pride ή τον αθεισμό ή να ασκείτε κριτική στη σαρία και την ούμαή να περιπαίζετε την παιδεραστία καίτήν αιμομιξία του ψευδοπροφήτη Μωάμεθ που παντρεύτηκε 9 φορές και που η 7η γυναίκα του ήταν η σύζυγος του γιού του Ζαίντ και η 9η ήταν κοριτσάκι 7 ετών η Αισέ; Να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε την τύχη του Salman Rusdie και των τριών «ιεραποστόλων» του Μάο στο Ριάντ που είχαν την ανοησία να προπαγανδίσουν τον αθεισμό και που αποκεφαλίσθησαν ενώπιον του αλαλάζοντος πλήθους στην κεντρική πλατεία.
 
 Δεν συζητάμε βέβαια για το κτίριο που στεγάζεται η Αυγή γιατί αυτό θα εξαερωθεί από κάποιον φέρελπι «καμικάζι» που θα «εξαργυρώσει» το εξαερωμένο κτίριο της Αυγής με 9 μελανομάτες καλλονές και άπειρα ουρί στον παράδεισο του Ισλάμ!!!
 
Τέλος η Μητρόπολις την οποία διακονώ πένεται για να σιτίζει καθημερινώς 6000 συνανθρώπους μας στα 17 συσίτιά Της χωρίς να ερευνά το χρώμα, την φυλή, την θρησκεία ή την γλώσσα τους. Διερωτώμαι αν εσείς οι «ανθρωπιστές» έχετε να μας παρουσιάσετε μια ανάλογη δράση.
 
 
Μετά τιμής
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ
 
 
ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ
 
Πειραιεύς 20 Μαρτίου 2014
 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
 
Η εβδομαδιαία Τουρκική επιθεώρηση AKSΥON τευχ. 1000/3.2.2014 δημοσίευσε μία τρομακτική αποκάλυψη που επιβεβαιώνει κατά φοβερό τρόπο και αποκαλύπτει τον βρώμικο σχεδιασμό των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας και της κυβέρνησής της για την εκπόρθηση και ισλαμοποίηση της Ευρώπης και της Ελλάδος. Η δήλωση στο παρελθόν του Τούρκου Πρωθυπουργού Τουργκούτ Οζάλ ότι δεν χρειάζεται πόλεμος με την Ελλάδα για την εκ νέου κατάκτησή της αλλά απλώς και μόνο η βαθμιαία και μεθοδευμένη αποστολή «τριών τεσσάρων εκατομμυρίων φανατικών μουσουλμάνων» για την δημογραφική της αλλοίωση και την εθνοτική της στρέβλωση υλοποιείται όπως αποδεικνύεται από το δημοσίευμα με τον καλύτερο τρόπο. Ταυτοχρόνως το νεοοθωμανικό όραμα του ΥΠΕΞ Τουρκίας κ. Νταβούτογλου που ενστρερνίζεται πλήρως το κυβερνόν κόμμα του Τ. Ερντογάν βρίσκει την καλύτερη πρακτική του εφαρμογή στις αποκαλύψεις της τουρκικής επιθεώρησης. 
 
Δημοσιεύεται λοιπόν στο τεύχος που αναφέραμε ότι η μεγαλύτερη μυστική Τουρκική υπηρεσία JITEM της τουρκικής στατοσυνοριοφυλακής είναι αυτή που κατ’ εντολή και με την έγκριση του Τ. Ερτνογάν μεταφέρει σε καθορισμένες και ελεγχόμενες διαδρομές προς τις Τουρκικές ακτές του Αιγαίου και προς τον Έβρο και με πληρωμένους «υπαλλήλους»-δουλεμπόρους χιλιάδες μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες προς τη χώρα μας με σκοπό την επίτευξη των σχεδιασμών του μουσουλμανικού τόξου που προωθεί με τεράστια κονδύλια η Σουνιτική ναυαρχίδα της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ. Είναι εκπληκτικό το γεγονός που αναφέρεται στο δημοσίευμα ότι η Τουρκική ακτοφυλακή δεν έχει κανένα δικαίωμα να επέμβει σε αυτές τις επιχειρήσεις της JITEM αλλά αντιθέτως έχει ρητές εντολές της τουρκικής κυβέρνησης να συνδράμει τις διαδικασίες και μάλιστα να προκαλεί «ατυχήματα» στην ακτογραμμή των χωρικών υδάτων της πατρίδος μας για να εξαναγκάζει τους Έλληνες λιμενοφύλακες να μεταβάλουν τις επιχειρήσεις αποτροπής εισόδου παρανόμων μεταναστών στην χώρα σε επιχειρήσεις διασώσεως κινδυνευόντων παρανόμων μεταναστών στην θάλασσα. Είναι τόσο αδίστακτοι δε ώστε για να δημιουργείται κλίμα συμπαθείας και να απομονώνονται φωνές εθνικού συναγερμού για την επιχειρούμενη επέλαση των Μουσουλμάνων καταληψιών της Χώρας που θα υλοποιήσουν το νεοοθωμανικό όνειρο να πνίγουν γυναίκες και παιδιά στα νερά του Αιγαίου αφού τους στοιβάζουν σε σαπιόβαρκες χωρίς σωσίβια και καμμία σχετική υποδομή.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η αποκαλυπτική αυτή έρευνα της τουρκικής επιθεωρήσεως κάθε χρόνο περίπου 150.000 παράνομοι μετανάστες από πολλές μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της υποσαχάριας και Βόρειας Αφρικής που φθάνουν στην Τουρκία μόνο με την δήλωση της Μουσουλμανικής τους πίστεως συγκεντρώνονται από την JITEM και προωθούνται βάσει συγκεκριμένου προγράμματος και σχεδιασμού.
 
Το οργανωμένο αυτό κύκλωμα των μυστικών Τουρκικών υπηρεσιών και της Τουρκικής κυβέρνησης άρχισε να λειτουργεί κατά το δημοσίευμα από το 1993 και μετά το 2001 τα κύμματα των παρανόμων μεταναστών έγιναν κυριολεκτικά ποτάμι με σκοπό να πνίξουν την εθνική ομοιογένεια της Ελλάδος και να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη. Σημαντικό στρατηγείο της μυστικής τουρκικής υπηρεσίας JITEM που έχει την ευθύνη για την προώθηση στα Τουρκικά παράλια του Αιγαίου και την παράνομη διαπόρθμευση στην Ελλάδα βρίσκεται στην πόλη του Αιδινίου, λίγα χιλιόμετρα ανατολικά της Σμύρνης. Εκεί καταστρώνονται τα τελικά σχέδια και τα μέσα προωθήσεως του δολίου αυτού σχεδιασμού της Σουνιτικής Τουρκίας.
 
Από το 2005 όπως απεκάλυψε ανώτατος πρ. αξιωματικός της Τουρκικής μυστικής υπηρεσίας JITEM στην τουρκική επιθεώρηση AKSYON όλη η επιχείρηση τελεί υπό την άμεση επιτήρηση του Τούρκου Πρωθυπουργού και για να θολώνονται τα νερά η Τουρκική διπλωματία έχει πάρει σαφείς εντολές να συκοφαντεί την χώρα μας στα διεθνή φόρα ότι δήθεν στην Ελλάδα διατηρούνται στρατόπεδα τρομοκρατών του ΠΚΚ και εκπαιδεύονται τρομοκράτες για να περάσουν στην Τουρκία σε μια παμπόνηρη εξίσωση της αποκαλυπτομένης πλέον εκστρατείας αλλοίωσης του πληθυσμού της χώρας μας και εξισλαμισμού της ορθόδοξης Ελλάδας και κατ’ επέκτασι της χριστιανικής Ευρώπης.
 
 Το ίδιο οργανωμένο σχέδιο εφαρμόζεται από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ με «εκτελεστές» τις ισλαμικές κυβερνήσεις της Λιβύης και της Τυνησίας που φρόντισαν να εγκαταστήσει το Σιωνιστικό λόμπυ της Δύσεως με κατεύθυνση τις ιταλικές ακτές και με εφαρμογή του ιδίου σχεδιασμού.
 
Εχω αποδείξει με συγκριτική μου μελέτη που κυκλοφορείται στο διαδίκτυο ότι το Ισλάμ αποτελεί πολιτικοστρατιοοικονομικό σύστημα και όχι ασφαλώς αποκάλυψη του Θεού ασύμβατο πλήρως με τις έννοιες του Ευρωπαικού κεκτημένου και της Δημοκρατίας και εκφραστικότατο για την επιβολή θρησκευτικού ολοκληρωτισμού και επομένως οι λογής λογής «χρήσιμοι ηλίθιοι» όπως τους αποκαλούν οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι που συνοδοιπορούν είτε αργυρώνητοι από το σουνιτικό μουσουλμανικό μπλόγκ, είτε ελαυνόμενοι από εμπάθεια κατά της Χριστιανικής των ταυτότητος και που αφελώς πιστεύουν ότι δυνάμει του δόγματος «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου» γεμίζοντας την Ελλάδα τζαμιά του Ισλάμ με το ψευδοπρόταγμα του δήθεν ευρωπαικού ουμανισμού και των δικαιωμάτων του ανθρώπου στα οποία ασφαλώς δεν ανήκουν η παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και της εθνικής μας ιδιοπροσωπείας, θα «αποσκορακίσουν» επί τέλους την Ελληνορθοδοξία, θα βρεθούν με το μαχαίρι στο λαιμό όταν θα ξυπνήσουν από την παράκρουση στην οποία τελούν σήμερα.
 
 Γιατί όλοι αυτοί δεν εκτιμούν την πραγματική ελευθερία που ο Χριστιανισμός επαγγέλεται και υλοποιεί καθημερινώς και για να τον γκρεμίσουν δίνουν ιθαγένεια με τον άθλιο νόμο Ραγκούση ή αναλύονται σε δάκρυα στα τηλεοπτικά παράθυρα για την δήθεν σκληροκαρδία των Ελλήνων συνοριοφυλάκων και μετά βέβαια τρώνε αδιατάρακτοι την «μπριζόλα» τους στο οβελιστήριο της επιλογής τους που απρόσκοπτα και αδιαμαρτύρητα λειτουργεί εν μέσω της Μ. Σαρακοστής. Γιά να δούμε όμως αν ο μη γένοιτο επιτρέψει ο Θεός για την πολλή μας κακότητα να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός του σουνιτικού μπλόκ θα τολμούν όλοι αυτοί να παραβιάζουν την νηστεία του Ραμαζανίου και να διατηρούν τις κεφαλές των επί των ώμων των;
 
Τέλος οφείλω να συγχαρώ δημόσια τον εκλεκτό συναγωνιστή συγγραφέα Τουρκολόγο Δημοσιογράφο κ. Ν. Χειλαδάκη φίλο και αδελφό διότι ασχολήθηκε και παρουσίασε έντονα αυτό το τρομακτικής σημασίας θέμα.
 
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ
 
agioritikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου