Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ Τ΄ΑΦΤΊ...ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ!

Τσίπρας: «Να κάτσουν στο εδώλιο όσοι έχουν διαπράξει εγκλήματα σε βάρος του Δημοσίου»

Τσίπρας: «Να κάτσουν στο εδώλιο όσοι έχουν διαπράξει εγκλήματα σε βάρος του Δημοσίου»

Κλίμα προεκλογικής πόλωσης επιλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε κατακόρυφα τους τόνους από την Κέρκυρα προειδοποιώντας πως «όσοι διέπραξαν ύβρη εις βάρος του λαού μας, έρχεται η ώρα να τιμωρηθούν στη κάλπη από τον ελληνικό λαό».
ΑΣΤΑΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ- ΠΛΗΡΗΣ ΜΕΤΕΟΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ 

Αστατος προβλέπεται ο καιρός και σήμερα, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και το βόρειο Αιγαίο θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.
Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι τοπικά στο Αιγαίο 6 και από το απόγευμα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.
Αναλυτικά, η πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ για σήμερα έχει ως εξής:

Ανατροπές στην ασφάλιση αυτοκινήτων -Πώς θα γίνεται από εδώ και στο εξής

Ανατροπές στην ασφάλιση αυτοκινήτων -Πώς θα γίνεται από εδώ και στο εξής

06.05.2014 08:03
Αλλαγές στον τρόπο ασφάλισης των αυτοκινήτων φέρνει νέος νόμος που ψηφίστηκε στη Βουλή. Μεταξύ άλλων προβλέπεται η κατάργηση της αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίαου αλλά και του αυτοκόλλητου σήματος.
Συγκεκριμένα, με τον νόμο «Πρόσβαση στη δραστηριότητα των πιστωτικών ιδρυμάτων και προληπτική εποπτεία πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων επενδύσεων (ενσωμάτωση της Οδηγίας 2013/36/ΕΕ), κατάργηση ν.3601/2007 και άλλες διατάξεις», που ψηφίστηκε την Παρασκευή από τη Βουλή των Ελλήνων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, επέρχονται μεταξύ άλλων οι εξής αλλαγές:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου