Τρίτη 6 Μαΐου 2014

 Εσκεμμένη εξάπλωση καρκίνου παγκοσμίως μέσω εμβολίων! (βίντεο)
ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ 

ΑΠΑΤΗ...ΜΑΣΑΣ!


Φρέσκο-σημερινό. Συμπτωματικά στο βιβλίο του μοναχού π. Αντωνίου ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ επισημαίνεται κι αυτό... Διαβάζετε τις συνέχειες που εμφανίζουμε καθημερινά. Ο γέροντας αποκαλύπτει όλη τη βρωμιά γύρω από τα φάρμακα..Θα αναβλέψετε... Διότι υπάρχουν λύσεις μέσα στην κουζίνα σας! 

Ναι, ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί μέσω ιών του καρκίνου και προτού να πείτε ότι είναι λάθος, διαβάστε εδώ… Αυτή η εκπληκτική λογοκριμένη συνέντευξη διενεργήθηκε από τον ιατρικό ιστορικό Edward Shorter για την δημόσια τηλεόραση WGBH (Βοστώνη) και Blackwell Science. Κόπηκε από την The Health Century λόγω της τεράστιας ευθύνης της.

ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΝΑ!

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΪ

Παραιτήθηκε από τον ΣΚΑΪ η δημοσιογράφος, Κατερίνα Ακριβοπούλου, έπειτα από πάρα πολλά χρόνια συνεργασίας. Στην επιστολή της παραίτησής της προς τον Γιάννη Αλαφούζο επικαλείται λόγους αξιοπρέπειας και επαγγελματισμού.
Διαβάστε την επιστολή παραίτησής της:
«Αγαπητέ Γιάννη
Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε, τον περασμένο Αύγουστο, να μου αφαιρέσει το κεντρικό μαγκαζίνο, το οποίο υπηρέτησα επί 13 χρόνια, και να με μεταθέσει στη 1 το μεσημέρι, επέλεξα να παραμείνω στο Σκάι, σεβόμενη όχι μόνο τους κανόνες του επαγγελματισμού, αλλά κυρίως την επί 22 χρόνια θητεία μου στον όμιλο, που συνοδεύτηκε από άριστη μεταξύ μας σχέση.
Τη Μεγάλη Παρασκευή όμως, πληροφορήθηκα εξωδίκως και αναρμοδίως, ότι η εκπομπή μου μετατίθεται για τις 7 το απόγευμα. Λίγες ημέρες μετά, μου προτάθηκε, επίσης αναρμοδίως, να μετατεθώ για τις 8 το βράδυ στο ραδιόφωνο, προκειμένου να συμμετάσχω στην τηλεοπτική εκπομπή του Σπύρου Μάλλη.
Κατόπιν όλων αυτών, αποχωρώ από το Σκάι για λόγους αξιοπρέπειας και επαγγελματισμού.
Ευχαριστώ για την πολύχρονη συνεργασία και εύχομαι ειλικρινά κάθε επιτυχία».
koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου