Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΡΕ ΑΠΙΣΤΕ-ΑΘΕΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ;


Ο Δημήτρης Παπαδημούλης στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

2090724
ROMFEA.GR | Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, είχε σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Παπαδημούλης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον γραφείο του Αρχιεπισκόπου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, ενώ διήρκησε περίπου τριάντα λεπτά.
Ο κ. Παπαδημούλης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την υποψηφιότητα του στις ευρωεκλογές, και παρουσίασε τις βασικές θέσεις του και το όραμά του για την Ευρώπη.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ευχήθηκε στον κ. Παπαδημούλη καλή επιτυχία, εκφράζοντας παράλληλα τον προβληματισμό του για το μέλλον της Ευρώπης.


ΚΙ ΕΝΑ ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΒΕΒΑΙΑ, ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ (ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ) Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ -ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ- Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ Ή ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΜΙΑΣ ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ (ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΓΙΩΤΑΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΑΔΕΛΦΟΙ "...ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου