Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Αισχρό πανό από την Ιατρική Αθηνών.. Εδώ τα κωλόπαιδα του προοδευτισμού!


όταν ο εγκέφαλος έχει πλέον καεί..ακόμη και η λέξη Ελλάδα γίνεται καρκίνος που σου τρώει τα σωθικά...καθημερινά..
Ελπίζω αν ποτέ αυτά τα παιδιά απεξαρτηθούν από τα σκληρά ναρκωτικά και γίνουν κάποτε γιατροί να βρούνε επιτέλους την χώρα που τους ταιριάζει..Από το Πακιστάν μέχρι την Νιγηρία έχει πολλά και όμορφα μέρη... με "απίστευτους" μουσουλμάνους,που θα τους "αγκαλιάσουν" αμέσως...και φυσικά θα τους κάνουν να αισθανθούν όπως στο "άσυλο"..της σχολής τους.
ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ… Τι γίνεται στην Ελλάδα όταν βγάζεις στην φόρα ένα τεράστιο σκάνδαλο;


Ντοκουμέντο: Κατασκοπεία και σκοτεινές business από τους ανθρώπους Σαμαρά και Παπανδρέου. Όλες οι συνομιλίες Παπασταύρου –Καρατζά – Ρόντου που βρέθηκαν στον σκληρό δίσκο του Καρατζά.
Θέλετε να δείτε τι ακολούθησε; Δείτε την συνέχεια στην είδηση που έσκασε λίγο πριν:

ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΦΙ,ΜΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ!

Δίωξη στον Τράγκα για ανακριβή δήλωση πόθεν εσχες 10 εκατ. ευρώ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ CRASH:
Στενοί συνεργάτες Σαμαρά – Παπανδρέου σε βρώμικες συνομιλίες με πράκτορες ξένων συμφερόντων!
Ντοκουμέντο: Κατασκοπεία και σκοτεινές business από τους ανθρώπους Σαμαρά και Παπανδρέου. Όλες οι συνομιλίες Παπασταύρου –Καρατζά – Ρόντου που βρέθηκαν στον σκληρό δίσκο του Καρατζά.
Εκρηκτική αποκάλυψη: Το Crash φέρνει στο φως το περιεχόμενο μιας κασέτας – φωτιά που έχει ο ανακριτής Φούκας με την ομολογία στελέχους της ΕΥΠ για το πώς έφταναν οι απόρρητες πληροφορίες που προορίζονταν για τον Καραμανλή, στον Παπανδρέου και στην Αμερικανική Πρεσβεία!

Δόγμα Ρεπούση και ο Γιάννης Μώραλης..Οι εκδηλώσεις Εθνικής μνήμης δεν είναι αναπτυξιακές.. λέει ο φελός κι αχυράνθρωπος του αφεντικού του Ολυμπιακού!

Την δόξα της γνωστής Ρεπούση φαίνεται ότι ζήλεψε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. Στο ντιμπέιτ που έγινε για τον δήμο σήμερα το πρωΐ στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι οι εκδηλώσεις Εθνικής μνήμης δεν είναι αναπτυξιακές! Θέση που άφησε άφωνο ακόμα και τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Μήπως οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να δείξουν στον κύριο Μώραλη πάλι το σύμβολο της ομάδας; Μήπως ο δαφνοστεφανωμένος νέος είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα Εθνικής μνήμης αφού συμβολίζει τον Έλληνα Ολυμπιονίκη που αγωνιζόταν για ένα δάφνινο στεφάνι και ένα κλαδί ελιάς, δηλαδή την ΠΑΤΡΙΔΑ;
Εκτός αν πιστεύει όπως η κυρία Ρεπούση ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες της αρχαιότητας είναι "μυθος" όπως το κρυφό σχολειό και το Ζάλογγο.
Μα αυτός ο δαφνοστεφανωμένος νέος ήταν που τρόμαξε ακόμα και τους Πέρσες: ΄Όπως μας μεταφέρει ο Ηρόδοτος μετά τη ναυμαχία του Αρτεμισίου, όταν ο στρατηγός Τριτανταίχμης ενημερώθηκε πως οι Έλληνες αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς με βραβείο ένα στεφάνι γύρισε και είπε έντρομος στον Μαρδόνιο: ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΡΔΟΝΙΕ, ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ!
Όλα για τα ψηφαλάκια πια;

greekalert.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου