Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Το ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ φαινόμενο με τα δένδρα στη σκεπή της Αγίας Θεοδώρας Βάστα ;(βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 07/09/2015 18:15
Theodora

Κανείς μέχρι σήμερα δεν μπορεί να δώσει εξήγηση
Το γεγονός ότι στη σκεπή του ναού της Αγίας Θεοδώρας Βάστα, στη Μεγαλόπολη, έχουν φυτρώσει 17 μεγάλα δένδρα, προκαλεί σε άλλους δέος και σε άλλους απορία. Πως μπορεί να συμβαίνει αυτό; Πρόκειται για θαύμα;
Όπως διαβεβαιώνει ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης της Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, π. Ιάκωβος Κανάκης, στο dogma.gr, οι υπεύθυνοι της Μητροπόλεως έχουν απευθυνθεί σε πολιτικούς μηχανικούς, αλλά και άλλους επιστήμονες όπως αρχιτέκτονες και γεωπόνους, οι οποίοι θεωρούν ως ένα επιστημονικά ανεξήγητο φαινόμενο το ότι τα πλατάνια βρίσκονται τόσα χρόνια και υπό αυτές τις συνθήκες σε αυτή τη θέση.Οι επιστήμονες που έχουν κληθεί το θεωρούν κυριολεκτικά θαυμαστό και υπερφυσικό φαινόμενο.
Όπως ανέφερε ο ίδιος το προσκύνημα δεν έχει μόνο Έλληνες επισκέπτες αλλά προκαλεί το ενδιαφέρον και των ξένων επισκεπτών.Ανάμεσά τους βέβαια, θα συναντήσει κανείς και δύσπιστους προσκυνητές που προσπαθούν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο π. Ιάκωβος, να βρουν τη λύση «ανάμεσα στις πέτρες του κτίσματος», χωρίς όμως τελικά να μπορούν να ερμηνεύσουν το γεγονός.
Να σημειωθεί τέλος ότι εορταστικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην Κοινότητα Βάστα Μεγαλοπόλεως την 10ην & 11ην Σεπτεμβρίου 2014, κατά την εορτή της Αγίας Ὀσιοπαρθενομάρτυρος Θεοδώρας της ἐν Βάστᾳ.
Παρακάτω, μπορείτε αν δείτε βίντεο του Χρήστου Κιντή ο οποίος επισκέφτηκε το ναό και απαθανάτισε με το φακό του το υπερφυσικό αυτό φαινόμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου