Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

 ΕΠΕΙΔΗ .... ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΜΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ! ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠΡΑ!

Όσοι νόμιζαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που το χαρακτηρίζει κοινωνική ευαισθησία προς τους εξαθλιωμένους πολίτες, ας διαβάσουν την τραγική περίπτωση του Παναγιώτη Κυτίδη, του 63χρονου συμπατριώτη μας ο οποίος έχασε τη ζωή του από ασιτία και έλλειψη φαρμάκων (έπασχε από...

ΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ..ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ...ΑΠΟΚΤΗΝΟΘΗΚΑΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ... Δεν έχετε παρά να ταξιδέψετε στο face book!

ΑΡΤΑ: ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;;;

Η απίστευτη ιστορία συγκλονίζει την Άρτα. Σύμφωνα με τις τοπικές εφημερίδες στο περιστατικό του βιασμού μιας 20χρονης κοπέλας….από έναν Πακιστανό εμπλέκεται και ο ίδιος ο αδελφός της.

Όλα δείχνουν ότι ο αδελφός της κοπέλας θέλησε να την εκμεταλλευτεί. Συμφώνησε με τον Πακιστανό στην τιμή και τον πήγε στο σπίτι της κοπέλας.
Η νεαρή δεν είχε όμως συμφωνήσει και αντέδρασε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αδελφός της που περίμενε στην είσοδο του σπιτιού όταν η 20χρονη αντέδρασε να συνευρεθεί με τον Πακιστανό μπήκε στο σπίτι και την ανάγκασε να έχει σεξουαλική επαφή με τον άνδρα.
Σύμφωνα με το epirus tv news η νεαρή γυναίκα μετά το περιστατικό κατήγγειλε τα όσα της συνέβησαν στο αστυνομικό Τμήμα .
Aκολούθησαν οι συλλήψεις του αδερφού και του Πακιστανού οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
paradrasi.gr

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΗ...

"ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ"
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας πριν από λίγο από την εκπομπή του...
στο ΑΡΤ έκανε την εξής πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών: "Το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι δραματικό. Όποιο κόμμα από τα δύο μεγάλα κι αν κερδίσει θα έρθουν σκληρά μέτρα, σύντομα θα ξαναγίνουν εκλογές και θυμηθείτε το, του χρόνου θα λέτε: τι καλά ήταν πέρυσι με κλειστές τις τράπεζες;"! 
Πρόβλεψη όλο νόημα από τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Αποτυπώνει τις μαύρες μέρες που έρχονται για τον τόπο, ειδικά όταν λέει ότι του χρόνου θα λέμε "τι καλά που ήταν με κλειστές τις τράπεζες"! Οι εκτιμήσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ έχουν ιδιαίτερη, βαρύνουσα σημασία και κρατήστε τες. (ΠΗΓΗ:
http://indobserver.blogspot.gr/ 
Τώρα που δεν θα κατέβει στις εκλογές, μπορεί να μας πεί ποιο κόμμα θα ψηφίσει;... Θα είχε ενδιαφέρον!

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΗΛΗ

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!-Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο-

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ 
ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ
ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ
ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ! 


Κόσμος
Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...



ΣΠΟΥΔΑΙΑ
ΜΟΝΑΔΙΚΗ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ!
ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ!


ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ


Τι πνιγμένο παιδάκι από τη Συρία... είναι το κότινο των κατορθωμάτων των Αμερικάνων. ΄Οπου βάλουν το ποδάρι τους, σκορπούν πόνο και δυστυχία.
Το δράμα της Συρίας, όπως και οι τζιχατζηστές  είναι δικό τους φτιάξιμο...
Κι 'όλα αυτά τα δραματικά για την προάσπιση των οικονομικών... συμφερόντων τους, για την ακρίβεια των Σιωνιστών Τραπ[εζιτών!
Γι αυτό και έχουμε πει φωναχτά και γραπτά τούτη τη αλήθεια: Ο Αμερικανός το ψωμί που τρώει.. είναι αιματοβαμμένο! Είναι βρώμικο.
Αυτό να μην ξεχνιέται,
Διέλυσαν μια χώρα -μιά ακόμη βέβαια-τηΣυρία , μεγάλου πολιτισμού... και μόλις χθές- μετά πολύμηνη σιγή, εκείνος ο Κλόουν ο Ομπάμα δήλωσε ότι σκέπτεται να στείλει βοήθεια... στους ξεριζομένους!
Τι να θαυμάσεις και που να κάνεις εμετό;...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου