Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ...

ΚΑΡΒΕΛΑΣ...Ο ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΑΛΑΚΙΑΣ! -ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ... Ο ΧΑΒΑΛΕ-ΓΕΡΟΞΟΥΡΑΣ!

Ποιο είναι το νέο τραγούδι του Νίκου Καρβέλα; Δείτε το βίντεο.Σάλο έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι του Νίκου Καρβέλα με τίτλο «Ο Διάβολος Είναι Από Την Ελλάδα».Μεταξύ άλλων, οι στίχοι του τραγουδιού που έγραψε ο Νίκος Καρβέλας αναφέρουν «ο Χριστιανισμός τα γμσ όλα» και ότι «οι αρχαίοι μας πρόγονοι μας τα είπανε όλοι κι εμείς ξύνουμε τα @ρχδ μας». Οι στίχοι του είναι ακραίοι και οι αντιδράσεις πολλές. Δείτε το βίντεο με το τραγούδι του Νίκου Καρβέλα:
Διαβάστε ΑΚΌΜΗ γιατί έφαγαν πρόστιμο 75.000 ευρώ οι Πάνια-Καρβέλας και γιατί στα δικαστήρια Καρβέλας και Πάνια.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙ-ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΛΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Παπαδημούλης: Aπαράδεκτος ο Ντάισελμπλουμ - Δεν θέλει συμμετοχή της Ευρωβουλής στο ελληνικό πρόγραμμα

Σφοδρή κριτική εναντίον του προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ άσκησε σήμερα ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. Είχε προηγηθεί δήλωση του εκπροσώπου του κ. Ντάισελμπλουμ, με την οποία αρνείται την ενεργό συμμετοχή που ζητά το Ευρωκοινοβούλιο στην εποπτεία εφαρμογής της συμφωνίας για την Ελλάδα.

ΡΕ ΟΙ ΚΩΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ... ΤΙΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! Χτυπαμε συνεχως καμπανες. ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΑΛΑΓΓΙ

Η ΕΕ βάζει στο στόχαστρο τσίπουρο και τσικουδιά

Τσουχτερότερο φόρο στο τσίπουρο και την τσικουδιά ζητά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η Επιτροπή ζήτησε σήμερα από την Ελλάδα να τροποποιήσει το καθεστώς φόρου κατανάλωσης για το τσίπουρο και την τσικουδιά, καθώς η χώρα επιβάλλει σε αυτά τα ποτά το 50% του κανονικού συντελεστή φόρου κατανάλωσης που εφαρμόζεται στην αιθυλική αλκοόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου