Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Για μας αλλού είναι το θέμα: Πού είναι οι ΄Ελληνες δημοσιογράφοι... Γιατί τα βρωμοκάναλα, δεν τους στέλνουν στην Τουρκία, όπου θα βγάζουν σπαρταριστά ρεπορτάζ... Μα είναι πολύ απλό: Η χρεωκοπία της ελληνικής δημοσιογραφίας είναι πλέον άπατος!

ΕΤΣΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΒΡΕΤΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!

Ας έρθουν μετά να μας πουν οι του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι ελέγχονται όσοι μπαίνουν στην Ελλάδα. Τρομοκράτες και ζιχαντιστές ανακατεμένοι με πρόσφυγες έρχονται και πολλοί ισλαμιστές φανατικοί βρίσκονται επιβεβαιωμένα στην Ελλάδα. Διαβάστε το ντοκουμέντοσοκ από Βρετανό δημοσιογράφο.

Ο φακελάκιας γιατρός του Ευαγγελισμού... αντί τιμωρίας ξαναπήγε στη θέση του! Απορούμε πως σ΄αυτά τα χρόνια της κρίσης ο λαός ...εφησυχάζει παρά τα δεινά του... Μα τα λαμόγια σαν τον γιατρό αυτόν...ζουν και βασιλεύουν... Σχεδόν Όλη η Ελλάς είναι βουτηγμένη στις λαμογιές. Γι αυτό και δεν κουνιέται φύλλο!

Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ...

Στη συνταξιοδότηση του προέδρου του ανώτατου πειθαρχικού συμβουλίου του υπουργείου Υγείας, του Κεντρικού Πειθαρχικού Συμβουλίου, που δεν επέτρεπε...
στο όργανο να συνεδριάζει και να συζητά τις πειθαρχικές υποθέσεις των γιατρών του ΕΣΥ, επιχειρεί να αποδώσει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας την σκανδαλώδη «αυτοδίκαιη επάνοδο» του επίορκου καρδιοχειρουργού στον «Ευαγγελισμό», που αποκάλυψε το protothema.gr.

ΙΤΑΛΙΑ: ΝΕΟΝΥΜΦΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΞΥΣΤΟ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 650.000 ΕΥΡΩ...

Λίστα γάμου με σειρά προϊόντων που χρειάζεται το καινούριο σπίτι ή λογαριασμός σε τράπεζα; Αυτό είναι ένα ...
από τα διλήμματα των νέων ζευγαριών όταν καλούνται να σκεφτούν τι δώρα επιθυμούν από τους καλεσμένους τους την ημέρα του γάμου τους.



ΒΡΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ (Άλλωστε οι περισσότεροι αριστεροί είναι βολεμένοι στο δημόσιο... Τυχαίο; )

TOΝ.. TΕΡΜΑΤΙΣΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ : ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Με τους πιο απαξιωτικούς και σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Α. Τσίπρα και την οικογένειά...
του αναφέρθηκε σήμερα οΣτ. Θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου