Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΤΟ...ΣΤΑΥΡΟ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 

Από τους 43 υπουργούς οι 32 δεν έδωσαν τον παραδοσιακό θρησκευτικό όρκο, αλλά πολιτικό (το αυτό της χάϊδως δηλαδή. Δήλωσαν άθεοι. Δικαίωμα του καθενός να πιστεύει στο ΤΙΠΟΤΑ.Ουδείς όμως έχει δικαίωμα να φτύνει τις πίστες αυτού του λαού και τις παραδόσεις του, που έχουν καθαγιαστεί μέσα στο χρόνο κι αποτελούν την ταυτότητά του.
Η επιδεικτική , προκλητική και ιταμότατη αυτή ενέργεια των αθέων μινίστρων της Κυβέρνησης, αποτελεί όχι απλή και ύπουλη “πουστιά” αλλά εν ψυχρώ στρατηγική…εν εξελίξει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, που αποτελεί ΓΙΑΦΚΑ κι άντρο αθέων, έχει δώσει πολλά δείγματα γραφής για το γκρέμισμα των πάντων που αποτελούν την ταυτότητα αυτού του έθνους. Δεν είναι κακόν να πιστεύεις στο τίποτε, να είσαι άπιστος.Το κακόν είναι η επιθετικότητα των απίστων κατά της πίστης των άλλων …με φανερό σχέδιο να τους …αλλάξουν την πίστη κυριολεκτικά.
32 υπουργοί της κυβέρνησης με Αρχιερέα τους τον Τσίπρα προκάλεσαν. Οι ψηφοροί τους, ας αναλογιστούν το έγκλημα τους. Ο Αρμαγεδών έρχεται. Και ιδού τι σχεδιάζει ο Τσίπρας με τους αθέους ιταμούς του μινίστρους του με συνεργασία μάλιστα της ΤΡΟΪΚΑΣ!

Μας τελειώνουν ως έθνος - Κατάργηση Θρησκευτικών και Εθνικών Εορτών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου