Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ--ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ..ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ... ΜΑΚΑΡΙ!

Οι ΗΠΑ καλούν τη Ρωσία σε συμμαχία ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος

islamic-state-russians.jpg
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε χθες ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες προτιμούν να δούν τη Ρωσία να συμμετέχει εποικοδομητικά με τη διεθνή συμμαχία που αντιμετωπίζει τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, παρά να χτίζει τη δική της στρατιωτική παρουσία στη χώρα.

Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ...ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ!

Τι απαγορεύει η Εκκλησία στους γάμους και τις βαφτίσεις

γαμος
Εγκύκλιο για τον προσδιορισμό των όρων και των προϋποθέσεων τέλεσης των μυστηρίων του γάμου και της βάφτισης εξέδωσε ο μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ήλθε η ώρα της απαγορεύσεως»!
Συγκεκριμένα για την τέλεση των προαναφερθέντων μυστηρίων, τα οποία εφ’ εξής δεν θα πραγματοποιούνται ταυτόχρονα (γάμος και στη συνέχεια βάφτιση), οι συμμετέχοντες σε αυτά θα πρέπει να προσέρχονται στην εκκλησία 

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ Ο "ΜΠΑΤΣΟΣ" ...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ! ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... εξαιρούνται τα λαμογια της πολιτικησ!

Μαθήματα ανθρωπιάς από Έλληνα αστυνομικό

Αστυνομικος
Μαθήματα ανθρωπιάς παραδίδει ένας νεαρός αστυνομικός από την Πάτρα ο οποίος όχι μόνο έχει βοηθήσει παιδιά που γνώρισαν από τα πρώτα τους βήματα το σκληρό πρόσωπο της ζωής, αλλά εξακολουθεί να έχει επαφή μέσω facebook με τους μετανάστες ακόμη και όταν φτάσουν στις νέες τους πατρίδες.
Ο Μάριος Κουτσούκος, φοιτητής στο μαθηματικό της Πάτρας μέχρι το 2009, προτίμησε μια καριέρα στην αστυνομία και δεν το έχει μετανιώσει. Μέχρι πριν από λίγο καιρό υπηρετούσε στην Σάμο, στο κέντρο υποδοχής μεταναστών. Εκεί ήρθε σε επαφή τον ανθρώπινο πόνο και αποφάσισε να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορούσε...

ΞΕΘΩΡΙΑΣΕ ΤΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ ΤΟΥ ...ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ...

Οργή έχει ξεσπάσει και στον κόσμο του Διαδικτύου με την υπόθεση Φλαμπουράρη. Δεκάδες χιλιάδες είναι από χθες τα τιτιβίσματα που απαιτούν εξηγήσεις από τον πρώην υπουργό από χθες το απόγευμα που...

Πως θα γλυτώσετε ​τα πρόστιμα αν δεν έχετε περάσει ΚΤΕΟ

kteo.jpg
Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που δεν έχουν περάσει από Τεχνικό Έλεγχο ΚΤΕΟ έχουν την ευκαιρία να περάσουν τα οχήματα τους από έλεγχο προκειμένου να γλιτώσουν το νέο πρόστιμο των 150 ευρώ έως τις 31 Δεκεμβρίου ενώ μπορούν εφόσον μέσα σε ορισμένες προθεσμίες προσκομίσουν τα οχήματα τους να πληρώσουν το μισό προβλεπόμενο πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου