Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ... ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ...ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ...ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ!


ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: "6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"! ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ!!!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Είναι οριστικό: Η Ελλάδα θα δεχθεί έξι εκατομμύρια "πρόσφυγες" (αληθινούς και μη), καθώς το αποδέχθηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση κατά τη χθεσινή σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης...

ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ- ΕΦΥΓΕ ΒΙΑΙΑ...΄Ετσι ήταν πάντα με τους αληθινούς δημοσιογράφους: Σέρνονται στα δικαστήρια, τους απειλούν, τους εκβιάζουν, τους ξυλοκοπούν,... ΄Οχι βέβαια σαν τους λαπάδες Παπαχελά,Όλγα Τρέμη, Ευαγγελάτο κ.α τρεχαντήρια... που ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ! .

Bίντεο -ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Δείτε την ΕΝ ΨΥΧΡΩ δολοφονία σοκ Κολομβιανής δημοσιογράφου μέρα μεσημέρι

kolombia01
Η ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΗ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ. κανεις όμως πούστης ειδικά λαμόγιο πολιτικός , καμιά δύναμη δεν μπορεί να φιμώσει τους αληθινούς ιεραποστόλους της αλήθειας, δημοσιογράφους.

Ο δράστης εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου
Θα πέσετε από την καρέκλα: Ενώ η κάμερα τους κατέγραφε στις κερκίδες, δείτε τι έκανε αυτός ο άνδρας! [video]
Σε αθλητικούς αγώνες είναι συχνό φαινόμενο, οι σκηνοθέτες να κάνουν λήψεις από την κερκίδα…Πολλοί θεατές, γρήγορα αντιλαμβάνονται ότι η κάμερα του
αγώνα έχει στραφεί πάνω τους, άλλοι αργούν να το καταλάβουν, ενώ ορισμένοι άλλοι αρπάζουν την ευκαιρία για να κάνουν κάτι και να ξεχωρίσουν…
Έτσι και σε αυτό το βίντεο, αυτός ο άνδρας ενώ η κάμερα ήταν στραμμένη πάνω του και πάνω στην όμορφη κοπέλα που βρίσκεται δίπλα του, αυτός είπε να κάνει κάτι για να ξεχωρίσει!..
Τα υπόλοιπα στο video:

Η ΜΙΣΣ ΑΜΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!

Να κάτι τέτοια γίνονται.. και οι ΄Ελληνες μπαίνουν στο μάτι των αλλωνών! (όποια πέτρα κι αν σηκώσεις ΄Ελληνα θα βρεις μπροστάτη)

inner


Ο τίτλος της Μις Αμερική 2016 ανήκει από… χθες το βράδυ στην ελληνικής καταγωγής Μπέτι Καντρέλ, η οποία εκτός από όμορφη και ταλαντούχα, αποδείχθηκε και γνώστρια του αμερικάνικου ποδοσφαίρου!

ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ..

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΙΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΑΚΟ ΑΛΛΑ…

paisios-ekloges-4

Όταν πλησίαζε ο καιρός για τις εθνικές εκλογές, πολλοί προσκυνητές ερχόντουσαν και ρωτούσαν τον Γέροντα ποια ήταν η γνώμη του και ποιόν εκείνος θεωρούσε άξιο, για να ψηφίσουν.
Ο Γέροντας έλεγε:
-Να ψηφίσετε όποιον βλέπετε ότι είναι ο καλύτερος, όποιον αγαπά τον Θεό και την πατρίδα μας, αυτόν να ψηφίσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου